Şimdi Ara

Phil Spencer: Japon Geliştiriciler Xbox Series X için Hayati Önem Taşıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
97
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Xbox markası şimdiye kadar Japon geliştiriciler ile oyunculara pek fazla odaklanmadı fakat yeni nesilde bunu değiştirmek istiyorlar gibi görünüyor.

    Xbox patronu Phil Spencer tarafından belirtilene göre Japon geliştiriciler Xbox Series X için hayati önem taşıyor ve Xbox Series X'in Japon geliştiricilerin oyunları için de tercih edilen bir platform olmasını istiyorlar.
     
    "Japonya'daki Xbox ekibimiz oradaki geliştiriciler ile ilişkiler kurmak için çok sıkı bir şekilde çalışıyor. En iyi oyunların bir çoğu Japon geliştiricilere ait. Bu oyunlar için tercih edilen bir platform olmak istiyoruz. Son 4-5 yıl içinde iyi bir ilerleme kaydettik. E3 2019'da Japon oyunlarına bir hayli yer vermiştik. Japon oyun platformu şirketi olmadığımızı biliyoruz ve Japon tasarımcılarla güven ortamı inşa etmek için çok çalışmamız gerektiğini de biliyoruz. Bunun zaman içinde gerçekleşeceğine inanıyoruz."
     
    "23 Temmuz'da göstereceklerimizden gurur duyuyorum. Japon geliştiricilerle doğrudan çalışarak harika Xbox oyunları oluşturmak için iyi bir plana sahibiz ve ileride bunun hakkında daha fazla şey duyacaksınız. Japon geliştiricilere sahip olmanın stratejimiz için hayati önem taşıdığını biliyoruz ve Japon geliştiriciler de Xbox platformunda başarılı olabileceklerini biliyorlar."








  • Japon, japon, daha fazla japon. Somut şeyler söyle phil efendi

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • "23 temmuzda göstereceklerimizden gurur duyuyorum"dan Daha somut ne söyleyebilir ki adam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük ihtimalle ff 7 remake in xbox a çıkışı duyurulacak(bu er geç olacak, süreli exc diye biliyorum). Ms in japonlardan özel oyun yerine ps e özel olacak japon oyunlarını engellemesi çok daha mantıklı bir hamle olur. Xbox sunumunda göreceğimiz çoğu japon oyunundan doğrudan bu anlamı çıkartmak lazım. Tabi atlus oyunlarını da ff veya kingdom hearts gibi yakuza gibi xbox a duyurabilirler bu da bi ihtimal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Berkayselcuk

    Büyük ihtimalle ff 7 remake in xbox a çıkışı duyurulacak(bu er geç olacak, süreli exc diye biliyorum). Ms in japonlardan özel oyun yerine ps e özel olacak japon oyunlarını engellemesi çok daha mantıklı bir hamle olur. Xbox sunumunda göreceğimiz çoğu japon oyunundan doğrudan bu anlamı çıkartmak lazım. Tabi atlus oyunlarını da ff veya kingdom hearts gibi yakuza gibi xbox a duyurabilirler bu da bi ihtimal.
    Xbox 360 zamanlarında Hideo Kojima sürprizi yapmışlardı acaba yine öyle bir şey olabilir mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 20 Temmuz 2020; 16:4:59 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198

    Xbox 360 zamanlarında Hideo Kojima sürprizi yapmışlardı acaba yine öyle bir şey olabilir mi?

    Alıntıları Göster
    Zannetmiyorum ya, kojima japon oyun sektöründe sınırlı bi adam değil ms windows a geldiğine sükrediyordur şuanda death stranding in. Yakın zamanda xbox a geleceğini sanmıyorum. Onun dışında yeni oyun için hala anlaşması yoksa xbox a çıkışı için zorlayabilirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.