Şimdi Ara

OnePlus Nord'un teknik detayları belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • OnePlus Nord'un teknik detayları belli oldu



    OnePlus, resmi sunumunu 21 Temmuz'da gerçekleştireceği Nord akıllı telefon modelinin özellikleri hakkında bilgiler yayınlamaya devam ediyor. Şirket bu kez, cihazın ekran özellikleri hakkında bazı veriler yayınlandı.



    Ayrıca Bkz.Vivo, ekran işlevi de gören fiziksel klavyeli telefon patenti aldı



    Tanıtımına saatler kaldı



    Son bilgilere göre OnePlus Nord, 90 Hz yenileme hızına sahip AMOLED bir ekranla gelecek. Ekrana gömülü parmak izi teknolojisine de sahip olacak akıllı telefonun 6.44 inçlik ekran ve 2400 × 1080 piksel, yani FullHD+ çözünürlük sunacağı bildirilmiş durumda. Cihaz ayrıca Geekbench testinde de ortaya çıktı ve OnePlus Nord'un en üst varyantının 12GB RAM ile geleceği belirtilirken, 8GB'lik versiyonunun olacağı da söyleniyor.



    OnePlus Nord'un teknik detayları belli oldu



    Gelelim akıllı telefonun diğer teknik özelliklerine. OnePlus Nord modelinin Snapdragon 765G işlemci ve 4.115 mAh pil ile satışa sunulacağı neredeyse kesinleşmiş durumda. Cihaz Android 10 işletim sistemini çalıştıracak. Çift ön kamera kurulumu, 32MP + 8MP'lik (105 derece açı) sensörlerden oluşacak ve arka panelde ise 48MP'lik ana Sony IMX586 sensörüne ek olarak 8MP + 5MP ve makro sensörden oluşan dörtlü kamera modülü yer alacak. Akıllı telefonun fiyatının ne olacağı ise henüz netlik kazanmış değil.








  • Metal çerçeve yok, stereo yok, ana kamera hariç diğer kameralar 200 Dolar altı telefon kamerası ve fiyat 400 Dolar/Avro. Yani bizde en az 5000 TL yapar. Bu telefonu beklemek için bir sebep göremiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7t daha mantıklı gibi.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.