Şimdi Ara

Logitech Folio Touch kılıfı ile iPad Pro dizüstüne dönüşüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Logitech Folio Touch kılıfı ile iPad Pro dizüstüne dönüşüyor



    iPad ailesinde en üst seviyeyi temsil eden iPad Pro ile üretkenlik anlamında büyük bir adım atan Apple, sürekli bir dizüstünden performans ve verimlilik olarak farkının olmadığını dile getiriyor. Hem Apple’ın hem de ortakların yenilikçi kılıfları sayesinde de bu vaadini kanıtlıyor.



    Logitech Folio Touch özellikleri ve fiyatı



    Logitech Folio Touch adıyla piyasaya çıkan yeni klavyeli kılıf ürünü iPad Pro modelini dileyen kullanıcılar için ultra ince bir dizüstü formuna dönüştürüyor. İlk ve ikinci nesil 11 inçlik iPad Pro ile uyumlu olan klavyeli kılıf bir standa da sahip.



    Ayrıca Bkz.Twitter saldırısının kökleri kara borsa forumlarına kadar gidiyor



    Kılıfın klavye kısmı tamamen arka aydınlatmalı ve iPadOS için özel kısayol tuşları yer alıyor. Aydınlatma ortamın ambiyansına göre kendisini otomatik olarak ayarlıyor. Klavyede bir TouchPad de mevcut.



    Stand kısmı ise kolay bir şekilde açılarak 40 dereceye kadar iPad Pro ekranını yükseltmenizi sağlıyor. Apple Magic Keyboard for iPad Pro ürünündeki yükseltili menteşenin aksine bu stand basit bir tasarıma sahip. Kılıf dayanıklı malzemeden imal ve mıknatıslar ile kapağı tutturuyor. Smart Connector üzerinden bağlantı kuran Logitech Folio Touch kılıfı 160$ fiyat etiketine sahip.








  • Microsoft'un şu akımı başlatıp, devam ettirememesi ilginç bir pazarlama başarısızlığı. Baktığımız zaman Surface Studio, Hub, Board, Arc Mouse gibi müthiş ürünleri var ancak ne adam akıllı reklamı yapılıyor ne de adam akıllı destek veriliyor.

  • Türkiye ye ne zaman gelir bir de klavyede türkçe karakterler olur mu magic keyboard da diğer tuşlardan küçükte olsa türkçe karakterler bulunuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizüstüne falan dönüşmüyor. Sadece klavye ile giriş yapabileceğiniz tablet işletim sistemine sahip oluyorsunuz. Ipad os sisteminin yeterlilikleri ile dizüstü bilgisayarlarla yapabilecekleriniz arasında dağlar denizler kadar fark var.

    "Apple, sürekli bir dizüstünden performans ve verimlilik olarak farkının olmadığını dile getiriyor." denmiş haberde. Günümüzde bütün amiral gemisi telefonların işlemci ve ram performansları ortalama bir dizüstü bilgisayarların üzerinde. Bu dizüstü ile yapabileceğiniz her türlü etkinliği onlarla da yapabileceğiniz anlamına gelmiyor.

  • türkiyeye geldi mi yada ne zaman gelecek tarih belli mi ?

  • erhankaygusuz1 E kullanıcısına yanıt
    kendi sitesinde coming soon dediğine göre daha ürün piyasaya çıkmadı. ilk pazar olarak tr'yi düşündüklerini sanmıyorum.

  • alaz1903 kullanıcısına yanıt
    ipad pro'ya sahip misin dostum? bende hem macbook air hem masaüstü pc hem de ipad pro var. bu ve benzeri kılıflar kesinlikle dizüstünden daha efektif hale getirir ipad pro'yu ve kesinlikle dağlar denizler kadar fark artı yönde oluşur. dokunmatik ve liquid ekranı unutma.

  • TheSerial kullanıcısına yanıt
    Dostum ipad pro kullandım ve sattım. Şu an Surface Pro kullanıyorum. Dokunmatik ekran demişsin ama Surface'de bu deneyimi yaşamanı isterdim. Kalem olayı ise bambaşka bir boyut. İpad güzel bir alet hakkını teslim ediyorum fakat ipad ile yapacakların bunun yanına bile yaklaşamaz. Tek kusuru Tr'de resmi olarak satılmıyor olması. Klasik dizüstü ve masaüstü sistemlerle kıyaslanacak bir şey değil.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 12.9 ipad + kalem + magic keyboard var düzgün kılıf arıyorum. TR piyasasında bulabilen var mı?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.