Şimdi Ara

Uncharted Filminin Çekimleri Tekrar Başladı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
46
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Oyun dünyasının en popüler yapımlarından biri olan Uncharted'ın bildiğiniz gibi filmi bir süredir yapım aşamasında. Daha doğrusu uzun bir süredir yapım aşamasında olmaya çalışıyor. 
     
    Sürekli ayrılan yönetmenlerden sonra sonunda bir yönetmen bulunmuştu, ancak bu sefer de koronavirüs salgını başlamıştı ve çekimler daha ilk günden ertelenmişti. Filmin başrolü Tom Holland ise şahsi Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf ile çekimlerin yeniden başladığını açıkladı.
     
    Uncharted filminin vizyon tarihi 16 Temmuz 2021. Filmin başrolllerinde Tom Holand, Mark Wahlberg ve Antonio Banderas bulunuyor. Filmin yönetmenliğini ise Ruben Fleischer yapacak. Bahsi geçen görseli aşağıda bulabilirsiniz.
     

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    Day one #uncharted

    Tom Holland (@tomholland2013)'in paylaştığı bir gönderi ()








  • Çekin gari çekcekseniz yettiniz da
  • Tom Holand nedir ya? Bula bula bunu mu bulmuşlar o kadar aktör varken. Çekmeseler de olur.
  • Uncharted' a niye film çeker ki bi insan. Uncharted zaten film gibi hissettiren bir oyun olduğu için, filmlerden fırlayan aksiyon sekansları olduğu için bu kadar sevildi. Film gibi olduğu için bu kadar sevilen bir oyunun film yapınca sıradan bir aksiyon filmi olacağını tahmin edemiyorlar mı acaba. Hadi çekiyorsunuz Tom Holland nedir Allah aşkına başka adam mı kalmadı. Spider Man' i rezil ettiler sıra bunda herhalde.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.