Şimdi Ara

PES 2021 Sezon Güncellemesi Olarak Geliyor, PES 2022 Unreal Engine ile Geliştiriliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Konami PES serisinin geleceğine dair planlarını paylaştı.
     
    Bu yıl yeni bir oyun yerine mevcut oyun eFootball PES 2020 için PES 2021 sezon güncellemesinin yayınlanacağı doğrulandı. En yeni oyuncu verileri ile kulüp kadrolarını içerecek. Muhtemel çıkış tarihi 15 Eylül 2020.

    Yeni nesil PES 2022 ise FOX Engine yerine Unreal Engine ile geliştiriliyor. Testlerine 2021 ortasında başlanması ve aynı yıl içinde daha sonraki bir tarihte çıkması planlanıyor.
     
    Konami tarafından paylaşılan açıklama:


    Oyun endüstrisi, heyecan verici yeni nesil konsolların eşiğindeyken PES markasının geleceğe dair planlarından bazılarını sizlerle paylaşmanın tam zamanı olduğunu düşünüyoruz.

    Bu noktada, benimsediğimiz "The Pitch is Ours" konseptimizi gerçek anlamda somutlaştıracak yeni nesil bir futbol oyunu üzerinde büyük bir gayretle çalıştığımızı sizlere bildirmekten büyük heyecan duyuyoruz.

    Bu oyun, oyunun tüm alanlarında şaşırtıcı yenilikler sayesinde gözlerinizi kamaştırmamıza imkan sağlayan güncellenmiş bir oyun motoruyla geliştiriliyor. Daha gerçekçi oyuncu modelleri ve animasyonları, geliştirilmiş fizik sistemi, fotoğraf gerçekliğinde görseller ve çok ama çok daha fazlası sizleri bekliyor.

    Pek çoğunuzun yeni myClub ve Ana Lig içeriği konusunda oldukça hevesli olduğunuzu biliyoruz ve her iki modda büyük güncelleme çalışmaları yapıldığı bilgisini de sizlerle paylaşmaktan büyük heyecan duyuyoruz.

    Fakat yeni nesil olarak ilk kez sahneye çıkarken başarmayı amaçladığımız onca şeyin büyüklüğü nedeniyle diğer geliştirme alanlarındaki çabalarımızı kısmamız gerekti. Bunun sonucunda bu yıl PES'i "sezon güncellemesi" şeklinde şık bir fırsat olarak yayınlama kararı aldık. Bununla birlikte bu yıl oyunun fazlasıyla heyecan sağlayarak hayranlarına yeni nesil oyun yayınlanmaya hazır oluncaya kadar yeteceğinden son derece eminiz.

    Bu yıl ayrıca ilk PES oyununun yayınlanışının ardından çeyrek asrı geride bırakmış oluyoruz. Bu önemli kilometre taşını kutlamak ve daha da önemlisi siz sadık sevenlerimize minnettarlığımızı gösterebilmek adına bu yıl PES'in makul bir yıl dönümü fiyatına yayınlanacağını ve ayrıca beraberinde çeşitli bonuslarla geleceğini açıklamaktan mutluluk duyuyoruz.

    Şu an itibarıyla yeni nesil oyunumuzun testine 2021 ortasında başlamayı planlıyoruz ve tahminen aynı yıl içinde daha sonraki bir tarihte de oyunu yayınlamayı düşünüyoruz.

    O zamana kadar bu yılın sezon güncellemesinde sizleri sahada görmeyi umut ediyoruz. Yeni nesil projemizin yayın tarihi yaklaştıkça bu konuda daha fazla bilgi sizleri bekliyor olacak.

     
    Yeni nesil PES teaser videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.








  • yıllardır olması gerekeni şimdi mi yapıyorlar

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yıllardır fifanın aynı oyunu satma sebebi. Bu sefer umutluyum. Ayrıca pes fifadan önce Türkçeyi eklemişti, belki de Türkçe spiker ekleyebilirler.

    Madem köklü değişim yapılacak Türkçe spiker gibi küçük ilavelerden bir sürü yapmaları gerekir çünkü lisanlar gibi devasa bir engel var karşılarında. Ne şampiyonlar ligi ne de doğru düzgün avrupa ligleri kaldı. Özel fiyatlandırma yapabilirler. Microtransaction'ları kaldırabilirler. Çok iyi bir menajerlik modu eklenebilir, malum fifa sadece ultimate team oynatmaya çalışıyor.

    Böyle böyle kendi kitlesini yeniden oluşturmadığı sürece satamamaya devam edecekler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun motoru çok iyi tabi iyi kullanırlarsa fifadan daha iyi grafik olur hadi bakalım işallah bu sever iyi olur fox engine kurtulduk
  • Kayda değer değişiklikler bekliyoruz. Her sene çıkar çıkmaz satın alarak aldığımız oyundan daha fazlasını bekliyoruz artık.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pes 20 kalbimi fethetmişti şu kral hareketten sonra da beni kazandın Konami. Ps5in gücüyle unreal mükemmel görünüyordu bakalım nasıl bir oyun gelecek.
  • Hadi bakalım bekliyoruz.. ellerimiz çebimizde.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şöyle güzel eğlenceli modları olan bir PES yapında FIFA dan PES e geçelim, FIFA nın şeyi çıktı çünkü artık.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Eski Pes efsanesi geri dönecek umarım. Fifa'nın oynanışına bir türlü ısınamadım Pes'in yeri her zaman ayrı benim için.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.