Şimdi Ara

Far Cry 6 Üçüncü Şahıs Ara Sahneler İçerecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ubisoft, Far Cry serisinin yeni oyununda hikaye anlatımına yeni bir hava katmaya çalışıyor.

Far Cry 6 hikaye anlatımından sorumlu yönetmen Navid Khavari oyunun üçüncü şahıs perspektifinden ara sahnelere sahip olacağını açıkladı.

"Hikaye anlatımını olabildiğince geliştirmek istedik ve daha önce seride yapılmamış yeni teknikler uyguladık. Üçüncü şahıs sinematikler olacak ve böylece oyuncular özelleştirebileceği karakterini ve diğer karakterlerle olan etkileşimini görme fırsatı yakalayacak." 

Far Cry 6'da oyuncular Yara adasının yerlisi Dani Rojas (erkek veya kadın) olarak rejimi devirip ülkeyi özgürlüğe kavuşturacak bir gerilla mücadelesine atılacak. Baş düşman ise acımasız diktatör Anton Castillo rolünde Giancarlo Esposito.

Far Cry 6 PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One, Epic Games Store, Uplay, ve Stadia için 18 Şubat 2021'de çıkacak.

• Hay sizin şu erkek kadın karakter şeyinize şey edeyim... Bütün oyunlarınızın havasını bozdunuz.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Farcry 5 in hikayesinin bence çok büyük potansiyeli vardı ama oyunun hikaye anlatmak gibi bir derdi olmadığı için hikayeyi anlatmiyordu. Düzgün yazılsa ve işlense oyunu çok daha yükseklere çekebilecek hikaye resmen heba edildi. Sunum olarak açık dünya eğlencesinden rpg ye doğru kayan bir Farcry olmalı artık. Tabi ubisoft rpg dedik diye gider diyalog getirmez, levelli silah sistemi getirir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sarohan

Hay sizin şu erkek kadın karakter şeyinize şey edeyim... Bütün oyunlarınızın havasını bozdunuz.

ne alaka istediginizi secip oynayin,diger secenek ne sekilde rahatsiz ediyor ki sizi.
  • Gerçekten şu erkek kadın seçme olayı bıktırdı. Ac odysey Karekterim erkekti ama hikaye kadına göre yazıldığı çok belliydi. Bazı yerlerde kadınla konuşur gibi konuştukları çok belli ediyodu. Kaçtane erkek yan karakterin size göz koyduğunu saymıyorum.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Erkek kadın seçtiren oyunlar eğer rpg değil ise hikaye kötü oluyor. Sana oyunda rol yapma şansı vermediği ve hikaye 2 karakterin ortasına yazıldığı için bozuyor. Farcry'ın şu özelliği de sinir bozucu. Sadece düşman karaktere odaklanıp oynadığımız karakteri pek umursamıyordu. Şimdi şu seçme işi sayesinde iyice yok saymaya başladı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen Far Cry 5 kurdum iki saat sabredemedim. Ne anlıyorsunuz bu grafik basılmış içi boş oyunlardan yav?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Başka oyun yok böyle açık haritada rambo similatörü başka yok varmı başka
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zebercet

Geçen Far Cry 5 kurdum iki saat sabredemedim. Ne anlıyorsunuz bu grafik basılmış içi boş oyunlardan yav?

devir artık böyle hocam. güzel grafikler güzel animasyonlar varsa oyun efsane oluyor. nerede 90 ların muhteşem ötesi adventureları, nerede bu duygu sömürüleri. maalesef
  • Far cry 5'te karakterin konuşmaması, seçim hakkının olmaması beni çok sıkmıştı. Sanki robotmuşum gibi. Ara sahneden önce hikaye akışını düzeltsinler.
  • Ana Karakter seçtiriyorsa demek ki bu oyunda Fıs olacak..Yönettiğim karakter robot olacaksa tüküreyim öyle oyuna...Nefret ediyorum yan karakterlerin yönettiğim karakterden daha canlı olmasına, Ruhsuz oyunlardan nefret ederim... Yazık FC3 ruhunu yaşatırmı diyordum, Yok belli Fıs olacak...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.