Şimdi Ara

Civilization VI: Ethiopia İndirilebilir İçeriği 23 Temmuz'da Çıkacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
46
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Yayıncı 2K ve geliştirici Firaxis Games, Civilization VI New Frontier Pass genişlemesine dahil olacak Ethiopia indirilebilir içeriği için çıkış tarihi verdi.

    23 Temmuz'da tüm platformlar için çıkışını gerçekleştirecek.
     
    Ethiopia indirilebilir içeriği bir yeni uygarlık ve lider, bir yeni oyun modu, bir yeni District ve iki yeni Building ekleyecek. Gizem ve entrikalarla dolu kendi özgü kurallar içeren opsiyonel oyun modu Secret Societies oynamak için Rise and Fall or Gathering Storm genişlemesini gerektirecek.
     
    Ayrıca Teddy Roosevelt ve Catherine De Medici Persona paketini içerecek. Bu paketle Amerika ve Fransa'ya önderlik ederken Civilization VI'nın liderlerinden iki tanesi yeni bir görünüm ve yeni yeteneklerle dönüşüme uğruyor. Rough Rider Teddy” ana kıtasında barışı sağlama konusunda olağanüstü başarı gösterirken “Magnificence Catherine” dünyayı Kültür ve Turizme boğmak için Lüks öğeleri kullanabilir. Her bir Persona Pack yeni bir lider modeli ve geçmişi, yeni oynanış bonusları ve liderin kişiliğindeki değişiklikleri yansıtan güncellenmiş bir gündem ile favori bir lider için yepyeni bir yaklaşım içerir.  

    Ethiopia, New Frontier Pass genişlemesinin ikinci indirilebilir içeriği. Bundan önce Maya & Gran Colombia çıkmıştı ve Ethiopia'dan sonra dört tane daha indirilebilir içerik çıkacak. 
     
    Sıra tabanlı strateji oyunu Civilization VI PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC, Mac ve Linux üzerinde ulaşılabilir durumda.

    Ethiopia Pack tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.