Şimdi Ara

Fitbit Charge 4 sizi en dinlendiğiniz zamanda uyandırabilecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Fitbit Charge 4 sizi en dinlendiğiniz zamanda uyandırabilecek



    Akıllı bileklik pazarına Çok sayıda yeni Çinli şirketin girmesiyle birlikte rekabet iyice kızıştı. Fitbit de cihazlarına yeni özellikler kazandırarak kullanıcı tabanını korumaya çalışıyor.



    Ayrıca Bkz.Alman mühendislik şirketi, yerli otomobil için Türkiye'de ofis açtı



    Şirketin en yeni fitness bilekliklerinden biri olan Fitbit Charge 4, geçtiğimiz hafta sonunda oldukça kullanışlı özellikler içeren bir yazılım güncellemesi aldı.



    İki önemli özellik var



    Bunlardan ilki Dinamik GPS olarak göze çarpıyor. Bu özellik sayesinde Fitbit Charge 4, eşleştirildiği telefon yakınlarındaysa onun GPS'ini kullanabilecek. Bu sayede kendi dahili GPS'ini kullanmayarak pil ömründen tasarruf edebilecek.



    Fitbit Charge 4 sizi en dinlendiğiniz zamanda uyandırabilecek



    Güncellemeyle birlikte gelen ikinci özellik olan Akıllı Uyandırma (Smart Wake) ise Fitbit Charge 4'ün sizi en dinlenmiş halde olduğunuz zaman uyandırmasını sağlıyor. Akıllı bileklik uyku takipçisinden aldığı verilere göre alarmı en uygun zamana kurabilecek.



    Yeni ürün yazılım ayrıca birkaç hata düzeltmesi ve performans iyileştirmesi de içeriyor. Fitbit Charge 4 kullanıcıları akıllı bileklikleri için yayınlanan güncellemeyi doğrudan Fitbit uygulaması üzerinden indirebilirler.








  • bu akıllı uyandırma xaomi mi band 2 de de vardı fakat sonradan çıkan yeni modellerinde şu anda kullandığım miband4 modelinde yok gerçekten niye kaldırdıklarını anlamıyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.