Şimdi Ara

Ubisoft’un üst düzey yetkilileri, “çalışanlara kötü muamele” suçlamaları gölgesinde istifa etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ubisoft’un üst düzey yetkilileri, “çalışanlara kötü muamele” suçlamaları gölgesinde istifa etti



    Oyun endüstrisinin en büyük şirketlerinden olan Fransa merkezli Ubisoft, çalışanların işyerinde maruz kaldıkları kötü muamele ve taciz skandalının gölgesinde geçirdiği günler sonucunda birtakım tedbirler aldı. Üst düzey yöneticileri etkileyen karar kapsamında; Genel Üretim Müdürü Serge Hascoët, Ubisoft Kanada Genel Müdürü Yannis Mallat ile İnsan Kaynakları Genel Müdürü Cécile Cornet’in görevlerinden istifa ettikleri duyuruldu. Şirketin söz konusu kararı, “İşyeri kültürünü geliştirmek ve güçlendirmek adına yürütülen kapsamlı çalışmalar” dahilinde aldığı ifade edildi.



    Ayrıca Bkz.Far Cry 6, PlayStation Store Hong Kong tarafından sızdırıldı



    Gündemi takip edenlerin hatırlayacağı üzere şirketin Başkan Yardımcısı Maxime Beland, benzer suçlamalar neticesinde geçtiğimiz hafta istifa etmişti. Beland’a yöneltilen suçlamalar arasında sözlü ve fiziksel taciz iddiaları yer alıyordu.



    Beland’ın ardından istifa edenler arasında yer alan Genel Üretim Müdürü Serge Hascoët’in yerini Ubisoft CEO’su ve kurucu ortağı Yves Guillemot'ın aldığı açıklandı. Bloomberg’den Jason Schreier’e göre Hascoët, Ubisoft’un tüm oyunlarından sorumlu olan kişiydi ve ağzından çıkacak tek kelimeyle oyunların yapım süreci devam ediyor ya da bunlar iptal ediliyordu.






    Genel Üretim Müdürlüğü pozisyonu devralan Guillemot, yaptığı açıklamada “Ubisoft, çalışanlarına güvenli ve kaynaştırıcı bir iş ortamı sağlamak konusunda üzerine düşenleri yapmakta yetersiz kalmıştır. Asla kabul etmeyeceğim toksik iş ortamı ve buna bağlı olarak sergilenen davranışlar, benim asla taviz vermediğim ve vermeyeceğim değerlerimin tamamen karşısında yer almaktadır. İş yeri kültürümüzü iyileştirmek ve güçlendirmek adına, şirket içinde kökten değişiklikler yapacağımın bilinmesini isterim” ifadelerini kullandı.



    Bakalım, Ubisoft’un içinden geçtiği süreç, şirketin geleceğini ne yönde şekillendirecek.








  • Umarım Square Enix'te güzel işler çıkarmış birilerini alırlar; eskiden en iyi hikaye oyunlarını onlar yapardı, ne alaka diyenler olabilir ama yaratıcı yönetici olarak çalışacak birisinin hikaye kurgusuna hakim olması lazım. Yoksa bir halta yaramaz!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 13 Temmuz 2020; 3:9:13 >
  • Ghost Recon Breakpointe Haziran'da gelmesi gereken guncelleme bu sebepten gelmemiş demek.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.