ama herzamanki gibi diğerlerinde olduğu gibi bu modelinde zayıf bir yanı var... -------- nokta aralığı 0.29 !!!! / abi one yaaa öyle amann amann kalsın
yahuuu, illaki ekrandan bir özelllik çalmak mı zorundalar bunlar anlamıyorum..
yahuuu 4/4 lük lcd yapmışssın be adam, peki niye nokta aralığını daha düşük değerlerde yapmıyorsunuz anlayamıyoruz sizleri!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkYNeT-06 -- 22 Haziran 2007; 4:43:01 >
Evet, su ana kadar baktıgım 19" LCD'ler 0.294x0.294 nokta aralığına sahip. tinaz elektronik LG ürünlerinin merkez yetkili servisiymiş.Yazılan e-mailleri size de gönderiyorum.
Hayır değişmiyor satıcı firmalarda bilgi eksikliği mevcuttur ürün değişimini satıcı bayiler gerçekleştirmiyor Tınaz Elektronik olarak LG monitör teknik sorumluluğu tüm değişim hakları tarafımıza aittir. Değişimi direk olarak merkezimiz gerçekleştirmektedir. Ekte de piksellerle ilgili detayları görebileceksiniz sizin almak istediğiniz ürün class 1 bir üründür ve piksel çıkması halinde firmamız değişim yapmaktadır. Size vermiş olduğum sıfır piksel garantili ürünler direk olarak yurtdışının tarafımıza bildirmiş oldugu ürünlerdir. İçiniz rahat olarak satın alabilirsiniz merkezden bilgi almak isterseniz iletişim adreslerimizi iletiyorum
Merhabalar, LG L1960TR-BF kodlu ürünün ölü piksel garanti politikasını bana, e-mail yoluyla iletmiştiniz. Fakat ürünü almaya gittiğim değişik firmalar ve temsilcileri ısrarla bu ürünün, sıfır ölü piksel garantili olmadığını savunuyorlar. Ürünün garanti politikası, hangi şirketten alındığına göre değişiyor mu? Eğer var ise garanti ile ilgili belgeyi bana fax ile gondermeniz mumkun mu?
> 3 yıl boyunca garantisi devam etmektedir. 2 ci senesinde çıksa dahi, > değişim hakkı verdır. Yalnız ürünün faturası ve onaylı garanti belgesini > saklamak durumundasınız bu belgeler olmadığı taktirde garanti dahili işlem [Alıntı Metni Sakla] > yapılamamaktadır. > > To: lg.destek@tinaz.com.tr > Subject: L1960 LCD monitör için garanti kapsamı > > Merhabalar, > L1960 ürününün sıfır ölü pksel garantili olduğunu söylediniz. > Acaba bu garanti bütün garanti süresini kapsıyor mu? > Yani ürünü aldıktan 1 yıl sonra ölü piksel oluşması durumunda ürünü > değiştiriyor musunuz? > > Kolay gelsin... > > > ------------------- > > Merhaba > > L1960 serisi sıfır piksel garantili bir üründür piksel çıkması > durumunda > > merkez servis tarafından kontrolleri yapılarak ürüne değişim onayı > verilir. > > Sıfır piksel garantili ürünler L1740 L1760 L1770 L1780 L1940 L1760 > L1970 > > L1980 modellerdir. Bu bilgilere tınaz elektronikten alabilirsiniz
> > To: lg.destek@tinaz.com.tr > > Subject: Garanti kapsamı > > > > Merhabalar, > > LG 1960TR-BF kodlu LCD monitoru almak istiyorum.Urunun ölü piksel > > garantisi bulunuyor mu? > > > > Ölü piksel garantiniz var mı? > > Varsa hangi ürünleriniz için geçerli? > > Bu bilgileri nerede bulabilirim? > > > > kolay gelsin
EVET arkadaslar, buna ne diyorsunuz şimdi? LG L1960TR-BF (411YTL,2ms,170'/170') > Philips 19C7FS (422YTL,5 ms, 160'/160') mu?
eğer nokta aralığı daha az olsaydı mesela 17" monitörlerdeki kadar, ozaman 19" lik bir ekrana daha çok pixel sığdırmaları gerekirdi. böylece monitörün max çözünürlüğü artacaktır. buda daha çok maliyet demek oluyor. bu monitör çok pahalı olmadığı için haliyle çözünürlüğüde çok yüksek değil. philips'in bir modeli var 20.1" ekrana sahip, eğer onun özelliklerine bakarsan max. çözünürlüğünün 1600*1200 olduğunu görürsün. 20.1" lik bir ekran için gerçekten iyi bir çözünürlük. o boyuttaki bir ekrana okadar pixeli sıkıştırmak için mecburen pixel aralarının daha küçük olması gerekir. monitörün özelliklerinde de zaten pixel aralığı için 0.25 mm yazıyor. bide fiyatına bakarsan 1000YTL nin üstünde
quote:
Orjinalden alıntı: SkYNeT-06
özelllikleri çok iyi
ama herzamanki gibi diğerlerinde olduğu gibi bu modelinde zayıf bir yanı var... -------- nokta aralığı 0.29 !!!! / abi one yaaa öyle amann amann kalsın
yahuuu, illaki ekrandan bir özelllik çalmak mı zorundalar bunlar anlamıyorum..
yahuuu 4/4 lük lcd yapmışssın be adam, peki niye nokta aralığını daha düşük değerlerde yapmıyorsunuz anlayamıyoruz sizleri!
LG L1960TR-BF monitoru alan arkadaslar, acaba monitorde "Class-1 panel" gibi bir ifade var mı?Monitörün üsstünde ya da monitörle gelen belgelerde olabilir.Eğer varsa, fotografını koyabilir misiniz sayfaya?