Şimdi Ara

DualSense kontrolcüsünün muhtemel boyutu ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Sony’nin yeni nesil konsolu PlayStation 5 bu yıl içinde piyasaya çıkacak. Konsolla ilgili fiziksel detaylar, oyun kutularının tasarımı ile DualSense kontrolcüsünün neye benzeyeceği geride bıraktığımız aylar için yavaş yavaş belli olmaya başlamıştı.



    Geçtiğimiz aylarda ortaya atılan iddialar ve sonrasında ortaya çıkan görüntüler, PS5’in akranları ve seleflerine kıyasla oldukça büyük ebatlara sahip bir konsol olacağını göstermişti. Estetik kaygılar bir yana konsolun daha iyi soğutulması için tercih edildiği düşünülen bu detayın ardından akıllara, DualSense kontrolcüsünün boyutuyla ilgili sorular gelmişti.



    Ayrıca Bkz.PS5 oyun kutuları böyle görünecek



    Dün itibariyle yayınlanan bir görüntü ise kontrolcünün muhtemel boyutlarını gözler önüne serdi. ResetEra forumlarından sızdırılan fotoğrafta, DualSense’i tutan şahsın eline olan oranı rahatlıkla görülebiliyor. Gerçek olup olmadığı henüz kesinlik kazanmayan fotoğrafa bakıldığında, bizleri oldukça iri bir kontrolcünün beklediğini söylemek mümkün.



    Bu tür görüntülerde, fotoğrafların sahte olduğunu düşünmek her zaman olasılıklar dâhilindeyken aşağıda yer alan görselde ise DualSense oldukça gerçekçi duruyor. Kontrolcü üzerindeki ışık yansıması dâhil her şeyin gerçekmiş gibi durduğu fotoğraf eğer sahte değilse bizleri DualShock 4’e kıyasla oldukça büyük bir cihazın beklediğini söylemek yanlış olmayacaktır. Sony, belki de kontrolcünün sahip olacağı uyarlanabilir tetik özelliği gibi yenilikler sebebiyle böyle bir tercihe mecbur kalmış olabilir. 





    Peki, sizler bu konuda neler düşünüyorsunuz? Küçük elli oyuncular için bir takım sorunlar yaratabilecek bu durumla ilgili görüşlerinizi lütfen paylaşmayı ihmal etmeyin.  



    Kaynak:https://wccftech.com/dualsense-controller-size-large-leaked-image/







  • Küçük olsaydı bu defa da büyük elli insanlar için problem olacaktı

  • Sanırım kontrolcünün içine ekran kartı koymuşlar, aksi takdirde bu boyutun bir izahı yok

  • Aslında büyük ve küçük olarak iki farklı ölçekte üretilmeli. Isteyen konsolu alırken seçim yapmalı. Belki maliyet artar ama herkes mutlu olur :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homebird -- 10 Temmuz 2020; 12:7:3 >
  • -Karışık var mı abi ?
    -Var.
    -Yükle

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herşeyin Büyüğü Makbuldur...

  • Oh be sonunda

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ulan millet PS5’i gömmek için dört gözle beklemiş gibi. Şu kontrolcüyü tek elde görüp “vaooovvv ne kadar da devasa bişey. Konsol, kontrolcünün kendisini sanırım” gibi saçma sapan kendilerince yermişler. 2 elle tutuluyor hatırlatayım. Ha küçüğü de var git Switch al!

    Düzenleme: İmla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gowlet -- 12 Temmuz 2020; 0:55:21 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ds4 tam ayarında boyuta sahip bir kontrolcüydü.Küçük elli de büyük elli de kullanabiliyordu.Mesela ds 3 de büyük eli olan kullanamıyordu.


    Şu haliyle çok çirkin duruyor,ds4 ün yanından geçemez .


    Bence bu ilk versiyon alınmaz.Çok kaba kontrolcü ve konsol çıkartacaklar, 3 sene sonra falan v2 kol ve güncellenmiş modeli gelir.PS4 zaten 3 sene destek görecek,ben açıkcası 40 cm boyutundaki konsolu almam.Xbox a çöp kutusu diyorduk ps5 daha leş çıktı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit1044 -- 12 Temmuz 2020; 1:4:45 >
  • Güzel ama alabilirmiyiz bilmiyorum..

  • Fake gibi duruyor. Siyah şeridin altında kalan beyaz alanın normalde kontrolcünün alt tarafında olması gerekiyor. Yine sol taraftaki alt beyaz bölge sağ taraftaki alt beyaz bölgeden daha küçük duruyor ve bir asimetri var.

  • Konsol çıksında kontrolcüsü nasıl olursa olsun
    Her türlü oynanır nasıl olsa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.