Şimdi Ara

OnePlus Nord en net görüntüleri ile karşımızda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • OnePlus bu ay yeni bir orta sınıf telefon çıkarmaya hazırlanıyor. Evan Blass, 21 Temmuz'da resmiyet kazanacak OnePlus Nord'un nasıl bir görünüme sahip olacağını gösteren yüksek kaliteli görseller yayınladı.



    Ayrıca Bkz.Samsung yeni telefonlarının kutusundan şarj aletini çıkarmayı planlıyor



    Yayınlanan görüntüler cihazın delikli ekranla karşımıza çıkacağını gösteriyor. Ön tarafında 32 + 8 megapiksel çözünürkükte çift selfie kamerası görev yapacak. Ayrıca akıllı telefonun cam gövdeyle geleceğini de ekleyelim.



    OnePlus Nord'un arka panelinde 48 + 8 + 5 + 2 megapiksel sensör kombinasyonundan oluşan dörtlü kamera sistemi göreceğiz. Ayrıca ekrana gömülü parmak izi tarayıcısı, özel bir ses modu tuşu ve USB-C şarj bağlantı noktası ile piyasaya sürülecek. Ancak kulaklık girişi olmayacak.





    Kılıf görselleri de paylaşıldı



    Evan Blass cihazın yüksek kaliteli görüntülerine ek olarak resmi kılıf görsellerini de paylaştı. Kılıflardan birinin, akıllı telefonun iç bileşenlerini gösteriyormuş gibi tasarlanması dikkat çekiyor.



    OnePlus Nord; 90 Hz tazeleme oranı ve FHD+ çözünürlük sunan 6.55 inç AMOLED ekran taşıyacak. Aynı zamanda Snapdragon 765G işlemci, 5G modem, 8/12 GB RAM ve 30 watt hızlı şarj destekli 4.300 mAh pille donatılacak. Akıllı telefonun fiyat etiketinin 500 doların altında olması bekleniyor.




    Kaynak:https://www.patreon.com/posts/oneplus-nord-39131292







  • Her sızıntıda ön kamera deliğinin yeri değişiyor. Ortada tek delikti, solda çift delik olmuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil Belief -- 9 Temmuz 2020; 23:51:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında OnePlus amiral gemişi 350 doların altındaydı. Şimdi ise orta sınıf için 500 dolar altında olması bekleniyor deniyor.

  • Ana kamera OIS'li olacakmış, bu fiyata OIS içeren nadir telefonlardan birisi. Umarım fiyat konusunda fazla yükselmezler yoksa yaptıkları hype'ın altında ezilecekler.

  • 500 dolar desek 5500 civarı bir şey yapar bize yine çok yüksek bir zamanlar 1 buçuk 2 yıl önce o paralara amiral gemisi alıyorduk

  • OnePlus 7T varken belirtildiği gibi 500 Dolar civarı olursa bu telefonu almak anlamsız.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.