Şimdi Ara

Lenovo; yeni taşınabilir monitörünü tanıttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Son dönemde monitör pazarında taşınabilirlik konseptinin ilgi çekmeye başladığını görüyoruz. Asus’un başını çektiği trend kullanıcılara istedikleri yere götürebilecekleri US Tip-C monitörler sunuyor. Lenovo da trendden geri kalmıyor.



    Lenovo ThinkVision M14t özellikleri ve fiyatı



    Lenovo ThinkVision M14t modeli 14 inçlik dokunmatik ekranında Full HD çözünürlük sunuyor. 3 kenarı ince olan ekran kompakt bir görünüme sahip. Ekran 10 noktadan dokunmatik ve 4096 hassasiyet seviyesi mevcut. Bu sayede ekran kalemleri ile de hassas bir şekilde kullanılabiliyor.



    Ayrıca Bkz.Peak’s Edge strateji ve bulmacayı bir araya getiriyor



    Ekranın 300 nit parlaklık seviyesi dış ortamda nispeten iyi bir görüş tecrübesi yaşatıyor. USB Tip-C kablosu ile hem veri hem de enerji aktarımı yapabiliyor. Ayrıca ikinci bir USB Tip-C girişi daha bırakılmış.



    698 gram ağırlık değeri ile kullanıcıyı fazla yormayan Lenovo ThinkVision M14t taşınabilir monitör 449$ fiyat etiketine sahip. Eylül ayında piyasada olacak monitör biraz daha Asus modellerini hedef alıyor.



     



    Kaynak:https://www.techpowerup.com/269519/lenovo-thinkvision-m14t-mobile-monitor-brings-a-touch-of-inspiration-to-flexible-working



  • Modelin taşınabilir olmasını avantajlı buldum

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.