Şimdi Ara

PlayStation Now'a Watch Dogs 2, Street Fighter V ve Hello Neighbor Eklendi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sony Interactive Entertainment, PlayStation Now sisteminin kütüphanesine bugün itibarıyla Watch Dogs 2, Street Fighter V ve Hello Neighbor'ın eklendiğini duyurdu.

Watch Dogs 2, 5 Ekim 2020'ye kadar kütüphanede kalacak. Street Fighter V ve Hello Neighbor kalıcı. Oyunlar PlayStation 4'te indirilerek oynanabiliyor.

PlayStation 4 ve PC'de mevcut olan oyun streaming abonelik servisi PlayStation Now; PlayStation 4, PlayStation 2 ve PlayStation 3'ten toplamda 800'den fazla oyun içeriyor. PlayStation 4 kullanıcıları 300'den fazla PlayStation 4 ve PlayStation 2 oyununu konsoluna indirerek de oynayabiliyor. Aylık $9.99 ve yıllık $59.99. Yedi günlük deneme sürümü de mevcut. Sistem Türkiye'de resmi olarak bulunmuyor fakat diğer bölgeler üzerinden kullanmak mümkün.

• Zayıf bir ay olmuş bence ama Wd2 oynamayan için tavsiye ederim. İlk oyunla karıştırmayın kötü değil ama biraz fazla hippiye maruz kalıyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berbat bir ay.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Şu sistemi ülkemize resmi olarak getirin de buradaki insanlar da uğraşmadan rahat rahat oynasınlar.
  • xbox game pass içerik ve Türkiye ekonomisi cinsinden daha iyi be aga

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Stream kalitesi asiri kötü , sanki düsürülmüs bitratesi, silent hill 2‘yi oynadim biraz cekilcek gibi degil.Bu stream sisteminin rahat 20 yili var onun disinda arsiv baya genis.Almanyada üyelik alicaklar dikkatli olsun oyunlarin cogu sansürlü Biraz Darkness actim oda ne kan efekti vs hepsi kaldirilmis Fear 1‘de ayni malesef :))))

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Fearless_tr kullanıcısına yanıt
    Kablo ile bağlanmak lazım, bir de interneti kullanan başka cihaz varsa hayır gelmez. Ben Mgs 4 oynuyorum bağlantı iyiyse sorun çıkmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hello Neighbor zamanında sırf çocuklarım için bitirdiğim bir oyundu. Çocuklar için birebir bence.
  • Ülkemizde resmi olarak olmamasının yanı sıra fiyatı pahalı, streaming deneyimi kötü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.