celeron 1.7(0.18 mikron, willamette,478.) için en sessiz fan hangisidir?
pentium 4 2.8 prescot 533 1mb (0.09 mikron, 478) için en sessiz fan hangisidir?
ikisinde de ortak kullanılabilecek bir ürün olursa daha iyi olur, ileride p4e geçmeyi düşünüyorum da. ama asıl önemli olan celeron için. bugün kasa fanlarını ve overclocku tamamen kapadım(cpu) ama çok sessiz oldu, sıcaklık 5-6 derece yükselse de sorun yok. şimdi bi tek işlemci fanı gürültü yapıyor. masaüstünde 2200,2700 oyunlarda 3200 rpm hızla dönüyor.
ewt çok gürültülü bişi tabii. Soğutma bir çok seçenek var bahsettiğin sadece fan ve soğutucu değil soğutucu fan ikilisini 30$'ada alabilirsin 60$'a da sonuçta ne kadar sessiz istediğine bağlı oc etmeyeceğine göre orta birşeyde yeter sana. Bir çok seçenek bir çok marka var aşağı yukarı ne kadar harcamayı göze alıyorsun ona göre tavsiyede bulunabiliriz. En üst seviyede tamamen fansız çözümler bile bulunmakta ama tabii tavsiye edilirmi senin durumunda bilinmez.
Athlon 64 X2 BE-2400+, Asus M3A-H/HDMI, 2x1 GB DDR2-800 , LG L226WTQ, Ati HD4850 512Mb, SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Hp Photosmart 7150, HP Scanjet 3500C, Microsoft Wireless Multimedia Set, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Standart soğutucu
walla benim pek param yok açıkçası ucuz bişey lazım. en fazla 25+kdv dolar falan. soğutucu dediğiniz, bu stok fanın altındaki metal geniş tabaka mı? ben şu anki fanı çıkarıp o linkteki fanı takamaz mıyım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Distortion -- 3 Aralık 2004, 16:45:00 >
walla benim pek param yok açıkçası ucuz bişey lazım. en fazla 25+kdv dolar falan. soğutucu dediğiniz, bu stok fanın altındaki metal geniş tabaka mı? ben şu anki fanı çıkarıp o linkteki fanı takamaz mıyım?
o fiyata çok güzel fan var Thermaltake in ama saç kurutma makinası gibi ses çıkarıyor 6500 rpm de. 3500 lerde ses etmiyor. Tavsiye ederim. OC yapmadan masa üstünde 20 derece görmüştüm CPU nun ısısını