Şimdi Ara

Samsung Galaxy M41 pil kapasitesiyle fark yaratacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Samsung, Galaxy M serisi akıllı telefonlarının pil kapasitesini farklı bir seviyeye çıkarmaya hazırlanıyor. Bildiğiniz üzere 6.000 mAh eşiği çoktan aşılmıştı. Şimdi sıra çıtayı 7.000 mAh'lere yükseltmeye gelmiş gibi görünüyor.



    Ayrıca Bkz.OnePlus Nord'un, ilk görüntüleri ortaya çıktı



    Galaxy M41 bu kapasiteye yaklaşan ilk akıllı telefon olacak. Çinli 3C sertifikasyon kurumunun veritabanında EB-BM415ABY seri numaralı bir pil ortaya çıktı. 6.800 mAh kapasiteli bu bataryanın Galaxy M41'de kullanılacağı belirtiliyor.





    Pil kapasitesi iki kat artacak



    Cihazın kutusundan 15 watt gücünde şarj cihazı çıkacak. Bu arada bir önceki model olan Galaxy M40'ın 3.500 mAh'lik pille geldiğini hatırlatalım. Böylelikle Samsung yeni modelde batarya kapasitesini neredeyse iki katına çıkarmış olacak.



    Kaynak:https://www.gizchina.com/2020/07/04/supposed-galaxy-m41-has-a-gargantuan-6800mah-battery







  • Tek avantajı pil kapasitesi gibi görünüyor ancak gerçek kullanım testlerini görmeden bir şey demek açıkcası zor diğer özellikleri konusunda bir bilgi verilmemiş

  • Snapdragon işlemci kullansa pil ömrü daha iyi olur.

  • 1 yıla yakındır m30 kullanıyorum 5000 mAh batarya var gayet de memnum oyun oynamıyorum pil ömründe 1 yıl içinde farkedilir düşme azalma olmadı ilk günki performasnını koruyor günde bir defa şarj ediyorum. yeni telefon alacak olsam 6800 mAh için m41 tercih edebirliidim benim gibi bataryayı önde tutanlar için oldukça önemli

  • M40 modelinin üzerine koyarak geleceğini düşünüyorum. 64 mp üçlü kamera, Snapdragon işlemci, daha büyük ekran ve kasa. 6gb ram ve 128 GB aynen kalır gibi.
    Ekran 7 inç civarı olur umarım zira pil bayağı büyük ve kalın olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pili verimli kullanamayan bir işlemci ve IPS LCD ekranla çıkarsa ekran süresi olarak pil boyutundan bekleneni veremez.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.