Şimdi Ara

Yeni Test Drive Oyunu 7 Temmuz'da Duyurulacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni Test Drive oyunu doğrulandı.

Resmi duyuru 7 Temmuz Salı günü Türkiye saati ile 20:00'da başlayacak Nacon Connect sunumu sırasında yapılacak.

Geçtiğimiz aylarda ortaya çıkan habere göre oyun WRC (World Championship Rally) ve Isle of Man TT ile tanınan Kylotonn tarafından geliştiriliyor ve stüdyonun şimdiye kadarki açık ara en büyük projesi. 

Test Drive serisinin son oyunu Test Drive: Ferrari Racing Legends Temmuz 2012'de PlayStation 3, Xbox 360 ve PC için çıkmıştı.

Teaser videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

• Ohaaaaa sonunda Forza’ya dişli bir rakip geliyor tabi eski halini bozmamışlar ve üzerine harika özellikler eklemişlerse. Vay be ne zamandır bekliyoruz..
  • Forza Horizon'a sağlam bir rakip geliyor inşallah. Çok güzel haber sevindim.
  • Sonunda be.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • İlk oyunu harikaydı. İkinci oyunda pek yüksek puanlar almamasına rağmen zevkle oynamıştım. Umarım bu çıkacak olan yeni oyundan da aynı tadı alırım.

• açılın, forzanın babası geliyor
  • Bu nesle çıkar inşallah. Ps5 alamam valla. Masrafsız tarafindan.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • normalde çok büyük hype olurdum ama WRC'nin yapımcısı yapıyormuşş meeeehh :( beceriksiz onlar yaw :( bi de bu oyun yine test drive ferrari racing gibi bişey olmasın sakın? unlimited 3 değilse bu oyun gelmesin hiç gerek yok. inşallah ben yanılırım ve sağlam bişey çıkar ama çok zor :(

• Durun bakayım daha bir şey görmedik.
  • şuan piyasada forza horizon üzerine acık dünya oyunu yok inşallah düzgün bir oyun gelir rekabet kızısır ama pek sanmıyorum tahmini microsoft yeni aaa oyunları tanıtacagı zaman forza horizon 5 kesin duyururlar cok cok üst düzey bir oyun gelmesse forza horizon tek kalmaya devam eder şahsi görüşüm tek olmaması farklı firmalardan da güzel yapımları gelmesi yönünde hayırlısı olsun...

• Eskiden yarış oyunu dendiğinde Test Drive akla gelirdi. Nfs, Forza, Gran Turismo gelmezdi. İlk oyunu 1987 yılında çıkmış bir seri, tabi köprünün altından çok sular aktı bakalım serinin en yeni üyesi nasıl olacak.
  • Yapımcı firma yüzünden hiç umutlanmayın derim. Bunlardan ne zaman iyi oyun geldi ki, bu çapta bir oyundan daha iyisi gelsin. O yüzden benim hiç beklentim yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkasındaki stüdyodan dolayı forzayı geçemez.
  • Sağlam bir çöp geliyor. Bu firmayı tanıyanlar ne kadar rezil bir fizikler yaptıklarını iyi bilir. Zerre kadar beklentim yok serinin ismine yazık olacak.

• Forza Horizonun Fsi etmez...

• Yapımcılardan pek ümidim olmasada efsane geri dönüyor. Umarım piyasadaki boşlukları dolduracak şekilde bir oyun gelir.

• Geliştirici firmayı gördükten sonra tüm beklentim uçup gitti. Ben bu Atari kadar mal bir firma daha görmedim, ne vardı Eden Games yapsaydı yeni TDU oyununu?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.