Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Sanyo Xacti S70 Kullanıcı Gurubu

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> Cevap: Sanyo Xacti S70 Kullanıcı Gurubu Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 [5] 6 7   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
hosimin

2 Kasım 2007; 10:12:26 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

DOSTUM BİLGİ İÇİN TEŞEKKÜR AMA , MAKİNEYİ EN DÜŞÜK ÇÖZÜNÜRLÜĞE ALIP DENERSEN NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLARSIN

hosimin

2 Kasım 2007; 10:16:34 

YANİ ARDARDA ÇEKMEK İÇİN

hosimin

2 Kasım 2007; 11:09:23 

BİR SORUM DAHA VAR BU MAKİNEDE ENSTANTANE HIZINI VE DİYAFRAM ARALIĞINI NASIL AYARLIYORUZ

Emre654

2 Kasım 2007; 13:58:08 

@Pcforum: Arkadaşım yaklaşık 15 gün önce aldım.Ve 15 gündür makinayla sürekli uğraşıyorum henüz karşıma bi sorun çıkmadı.Nedir bu Bim'e karşı güvensizliğiniz anlıyamadım!Sanırım ki Bim'in sattığı o dandik samsung kameralardan kaynaklanıyor bu güvensizlik. AMa dediğim gibi 15 gün oldu daha bi sorunla karşılaşmadım umarım bundan sonrada karşılaşmam.

@hosimin :Arkadaşım dediğim gibi işlemci hızından kaynaklanıyor. Ama bi diji. ile telefonun karşılaştırılması saçma.Bu karşılaştırmayı dijitaller arasında yaparsak daha mantıklı olacaktır!!!

S.E. MY fowori k750i
Sanyo XactiS70
PcKeOS

2 Kasım 2007; 14:38:51 

quote:

Orjinalden alıntı: Emre654
@Pcforum: Arkadaşım yaklaşık 15 gün önce aldım.Ve 15 gündür makinayla sürekli uğraşıyorum henüz karşıma bi sorun çıkmadı.Nedir bu Bim'e karşı güvensizliğiniz anlıyamadım!Sanırım ki Bim'in sattığı o dandik samsung kameralardan kaynaklanıyor bu güvensizlik. AMa dediğim gibi 15 gün oldu daha bi sorunla karşılaşmadım umarım bundan sonrada karşılaşmam.

Durumun Bim ile bir alakası yok. Bende Bim' den alışveriş yapıyorum. Ben ürünü alıp 2. gün iade ettim. Çektiğim fotoğraflar rezaletti. Aynı şekilde baktım benim gibi iade edenler var.

Böyle iyi bir makineyi uygun fiyatına rağmen neden iade etsinler ki?

Ben yeniden bu makineyi sipariş ettim. Aynı makineyi yeniden alıyorum. Sorun makinede değil, benim aldığım bim mağazasındaki makinelerde. Başka Bim mağazalarında da iadeler gördüm. İade edilen makineleri almadım.

Windows, Turkcell ve Nokia kısır döngüsünde olmadığım için mutluyum. :)
hosimin

2 Kasım 2007; 14:46:22 

EMRE KARDEŞİM TABİKİ TELEFONLA MAKİNEYİ KIYASLAMIYORUM. BEN ONU LAFIN GELİŞİ 'TELEFONUM BİLE' DİYE SÖYLEDİM. BAŞKA MAKİNEYLE KARŞILAŞTIRDIM ONA GÖRE SÖYLÜYORUM. SEN BENİM DEDİĞİM GİBİ BİR DENEME YAP ANLAYACAKSIN NE DEMEK İSTEDİĞİMİ. AMA BEN S702' E LAF SÖYLETMEM DİYOSAN O BAŞKA. bu kızgın cevaplarınıda anlamadım kimse makineyide bim'ide sevmek zorunda değil ve eyer gene kızgın cevaplar vereceksen cevaplama daha iyi.

Emre654

3 Kasım 2007; 15:27:15 

quote:

Orjinalden alıntı: hosimin

EMRE KARDEŞİM TABİKİ TELEFONLA MAKİNEYİ KIYASLAMIYORUM. BEN ONU LAFIN GELİŞİ 'TELEFONUM BİLE' DİYE SÖYLEDİM. BAŞKA MAKİNEYLE KARŞILAŞTIRDIM ONA GÖRE SÖYLÜYORUM. SEN BENİM DEDİĞİM GİBİ BİR DENEME YAP ANLAYACAKSIN NE DEMEK İSTEDİĞİMİ. AMA BEN S702' E LAF SÖYLETMEM DİYOSAN O BAŞKA. bu kızgın cevaplarınıda anlamadım kimse makineyide bim'ide sevmek zorunda değil ve eyer gene kızgın cevaplar vereceksen cevaplama daha iyi.

Tabikide kendi makinamın artılarını ve eksilerini öğrenip sizinle paylaşmak isterim.Ben S70 kullanıcısıyım ama fanatiği değilim.Biz burda bilgi alışverişi yaparak artı ve eksi yönlerini görmeye çalışıyoruz.Ama ben bi cep teliyle dijinin karşılaştırılmasını mantıksız bulduğumu söledim.Ve bunda herhangi bi kızgınlık görmüyorum .Keşke bana diğer makinalara göre daha yavaş çekim yapıyor deseydin.

Bim' e gelince bu konudada yine yanlış anlaşıldım sanırım.Sadece Bim' e neden güven duyulmadığını ve her sattığı üründe bi kusur arandığını merak ettim.Dediğim gibi 5-6 ay önce aldığım samsung kamera tam bi rezaletti.Ama bunu bütün bu ürünler için yargılamak bana saçma geliyor.YOKSA BİM BABAMIN ŞİRKETİ DEĞİL!!

@pcforum : Arkadaşım sanırım makinayı farklı bir mağzadan alacaksın.Aldıktan sonra beraber küçük bir karşılaştırma yaparız.Bölece akılda kalan sorular çözülmüş olur!!!

S.E. MY fowori k750i
Sanyo XactiS70
PcKeOS

3 Kasım 2007; 18:39:19 

quote:

@pcforum : Arkadaşım sanırım makinayı farklı bir mağzadan alacaksın.Aldıktan sonra beraber küçük bir karşılaştırma yaparız.Bölece akılda kalan sorular çözülmüş olur!!!

Evet başka bir yerden alıyorum. Salı ile Perşembe günü arasında alet elimde olacak. Karşılaştırma tabi ki yapabiliriz.

Windows, Turkcell ve Nokia kısır döngüsünde olmadığım için mutluyum. :)
xactistar

5 Kasım 2007; 13:45:56 

Mağazalar arası veya marketler arası ürün farklılığı kalite farkı olması imkansız çünkü cihazların hepsi aynı fabrikadan çıkıyor...

Bu bence yanlış ayarlarla çekilmesi yüzünden yaşanan birşey olabilir. Bu arada ürünü BİM'den alınca herhalde psikolojik olarak kötü olduğu izlenimi yaşıyorsunuz ve yanılıyorunuz.

quote:

Orjinalden alıntı: pcforum

quote:

Evet başka bir yerden alıyorum. Salı ile Perşembe günü arasında alet elimde olacak. Karşılaştırma tabi ki yapabiliriz.

Emre654

5 Kasım 2007; 14:03:31 

quote:

Orjinalden alıntı: xactistar

Mağazalar arası veya marketler arası ürün farklılığı kalite farkı olması imkansız çünkü cihazların hepsi aynı fabrikadan çıkıyor...

Bu bence yanlış ayarlarla çekilmesi yüzünden yaşanan birşey olabilir. Bu arada ürünü BİM'den alınca herhalde psikolojik olarak kötü olduğu izlenimi yaşıyorsunuz ve yanılıyorunuz.

quote:

Orjinalden alıntı: pcforum

quote:

Evet bende arkadaşlara bu soruyu sormuştum Bim'e neden yargısız yaklaşılıyor diye.Ama yanlış anlaşıldım!!!

S.E. MY fowori k750i
Sanyo XactiS70
alize3700

5 Kasım 2007; 15:03:14 

bir iki makro koyalım da sayfa şenlensin

Ekteki dosya (3)

seda.g

5 Kasım 2007; 20:13:59 

Hepsi Çok nefis olmuş.

Tebrikler

Sadece üzerindeki tarihler biraz görüntüye tam odaklanmama engel oluyor o kadar

quote:

Orjinalden alıntı: alize3700

bir iki makro koyalım da sayfa şenlensin

Emre654

6 Kasım 2007; 0:02:12 

@alize3700 : Arkadaşım ellerine sağlık hepsi çok güseller. Ama genel olarak bakarsak netlikte bi sorun var gibi. ODaklama hep yanlış yerde görünüyo.MEsela ilk resimde tam net olarak çiçeğin üst tarafı çıkmış. Bu odak aralığını çiçeğin ortasına getirseydin çok hoş bişe çıkabilirdi.

S.E. MY fowori k750i
Sanyo XactiS70
Emre654

6 Kasım 2007; 0:08:35 

ŞArtlar elverişli olmadığı için anca bu tür şeyler üzerinde makro yapabiliyorum.HEr türlü yoruma açığım.

S.E. MY fowori k750i
Sanyo XactiS70
PcKeOS

6 Kasım 2007; 0:17:57 

quote:

Orjinalden alıntı: xactistar

Bu bence yanlış ayarlarla çekilmesi yüzünden yaşanan birşey olabilir. Bu