sağol ROBINHOOD paylaşımların için teşekkür ederim. Ben evden uzakta istanbul dışında olduğum için eski sıklıkta burayı ziyaret edemiyorum.
Bu internet'ten almanın pek çok dezavantajı olsa gerek örneğin: Görmediğin incelemediğin bri ürün kurye ile geliyor parasını da ödemiş oluyorsun. Sorun olduğunda kurye parası sana ait olmak üzere geri yolluyorsun. Açılmamış bir paket olduğundan emin değilsin. Senden önce kullanılmış iade edilmiş de olabilir.
Satıcıyla yüzyüze gelmediğin için sorun çıktığında makinayı kafasına atamıyorsun. Satın alırken satıcı ve müdürün de fotoğraflarını çekemiyorsun (hani oldu ya daha sonra seni tanımamazlıktan geldiler sen de adamları resim ve sana yaptıkları yamuklukları internette yayınlama imkanın olmuyor.
Yani sorun üstüne sorun
ben bu internetten satın alların çok sakat olduğuna inanıyorum. Birkaç sitenin parayı alıp makineyi teslim etmediğini de okudum veya hatalı ürün teslim ettiğini okudum. yani sana yapılan her yanlışlıkta posta/kurye ile üstelik parasını da sen ödeyerek değiştirme yoluna gideceksin.
Ben bu tip ürünlerin değil internetten alınmasına sana fiziksel olarak yerleri yürüme mesafesinin ötesinde olan yerlerden bile alamıyorum.
Yani sorun çıktığında mesafe uzunsa oraya gidene kadar hıncım geçebiliyor dolayısıyla yakınlardaki yerlerden almak çok avantajlı geliyor en azından malı alır gider satıcının suratına malı fırlatırsın değil mi.
ama avantajı büyük genede kıyaslarsak çünkü piyasadan ucuz oluyor ve bende aksine kimseyle yüz yüze muhattap olmadığım için daha iyi geliyor, kendi işimi kendim halletmiş oluyorum...
bnde aranıza katılmak istiyorum.bugün teknosa dan 315 ytl ye s70 aldım.2gb sandisk hafıza kartı,case logis taşıma çantası,2 adet şarjlı pil ve şarj aleti hediyeleriyle aldım.fazla inceleme fırsatım olmadı ama çok güzel makine
Telefonlarım: W800i,W850i,K790i Laptop: Toshiba A200 1BP 2 GB Ram,527 mb nVidia Ekran Kartı,180 gb hard disc, Masaüstü: 512 Mb ekran kartı,4 gb ram,320 gb hard disc,creative 5.1 ses sistemi,20" Sony Lcd Ekran
Bu ürün alımlarında o kadar sahtekar satıcı şirket ve elemanlarıyla karşılaştım ki ben 10-20 YTL ucuza alacağım diye "Burası Türkiye" kavramı kafama iyice kazınmış olduğundan böyle mecbur kalmadıkça internetten satın alma gibi bir riski göze alamayacak kadar akıllandım. Ama görüşlerin için çok teşekkür ederim. Uzak bir ihtimal de olsa alıp sorun çıkması durumunda artık kimden yardım isteyeceğim belli oldu. Bu konuyu çözse çözse - ROBINHOOD- çözer diyeceğim. (Galiba Istanbul da değilsin, yanılıyor muyum?)
quote:
Orjinalden alıntı: ROBINHOOD
ama avantajı büyük genede kıyaslarsak çünkü piyasadan ucuz oluyor ve bende aksine kimseyle yüz yüze muhattap olmadığım için daha iyi geliyor, kendi işimi kendim halletmiş oluyorum...
Hoşgeldin lionking_ua. Çektiğin fotoğrafları da burada yayınlarsan sevinirim
Evet makina güzel gözüküyor. Çektiği fotoğrafları da beğeniyorum. İnşallah bir sorun çıkmaz da servisine ihtiyaç duymayız. Çünkü ithalatçısı/servisi belki de pek çok ülkede görülmeyen "malı sat, servisini kullanmaya kalkanlara yasal dayanaklar çerçevesinde mümkün olduğunca bahane uydur, sırt çevir" zihniyetinde.
quote:
Orjinalden alıntı: lionking_ua
bnde aranıza katılmak istiyorum.bugün teknosa dan 315 ytl ye s70 aldım.2gb sandisk hafıza kartı,case logis taşıma çantası,2 adet şarjlı pil ve şarj aleti hediyeleriyle aldım.fazla inceleme fırsatım olmadı ama çok güzel makine
sanyo xacti s7 kullanıyorum.135-180 cm yüksekliginde tripod arıyorum.tavsiye edebileceğiniz bir model varsa cevap yazarbilir misiniz ? artı aynı tripodu videa kameralar için de kullanabilir miyim ?
Arkadaslar merhaba. Bu forumu bu gun buldum. Sebebi ise, bun gun cok sevdigim birisi bana bir adet Sanyo S70 hediye etti. Sifir, kutusunda. Cok guzel bir jestti. Ancak benim zaten cok severek kullandigim bir fotograf makinem var. Bu makineyi hediye eden kisi ile bir kac resmimizi cekmek icin kullandim ayip olmasin diye, ama gercekten hic ihtiyacim yok. Garanti