Uzunca sayfaları okuduktan sonra iş başa düştü oğlum bir yazı da sen yaz" dedim kendi kendime...... Evet malesef oyuna başlangıçta bakıldığında çok sade ve heyecansız gibi görünsede ilerleyen turlarda hız ve heyecan artıyor.... Hatta NFSU dan sonra seri içersinde beğendiğim 2. oyun diyebilirim... Eski yarışlardaki gibi rakipler öyle kolay değil..(en azından KING modunda) bence Gyet güzel bir oyun....Bir eksiği yüksek konrigasyonlu bir pc isteyişi... Oyunun %87 sine gelmiş biri olarak görüşlerim bunlar... Ayrıca konusu yok diyen arkadaşlar ön yargılı davranmayın derim... Oyunun konusu şöyle.... Şehirde her bölümün bir yarış kralı mevcut bunlar: drift,drag,grip,speed challange bir de ayrıyeten bu kralların kralı var o da showdawn...
her yarış modunun sonunda bu krallarla yarışıp ellerinden krallıkları alıyorsunuz....(sıkıysa)
Ha birde ben klavye ile oynuyorum tam bir işkence oyun eğer bir direkdiyon seti ile oynanırsa çok daha iyi olur..
oyundan atma bazen bende de oluyor fakat ben laptoptan oynadığım için oluyor galiba... Oyundan çıkında bilgisayarın sağ alt köşesinde "ekran kartı kısa bir süre için yanıt vermeyi durdurdu ve bu durumdan kurtarıldı" diye bir yazı çıkıyor...
laptopu ilk aldığımda full özellikler açık oynuyordum...1-2 ay ara vermiştim tekrar başladım ama ayarları kısmak zorunda kaldım . ne iş bende anlamadım
ama oyun işlemciye çok fazla yükleniyor.. belki bundan kaynaklanabilir.
Ben dvd den kurdum . Belkide cdlerde bir sorun olabilir...
Pek yardımcı olamadım galiba ama oyun hakkında soruların varsa yanıtlayabilirim..
arkadaşlar ben oyunu kurdum açmadı, tıklayınca siyah ekran geliyor sonra tekrar masaüstüne dönüyor hata raporu çıkıyor, sonra netten araştırdım pc deki system32 deki dll dosyasını değiştirin diyodu, indirdim değiştirdim açıldı, ama ertesi gün yine aynı sorunu verdi ve açılmadı , hata raporu veriyor yine, bunun çözümü nedir bilen varmı ??
Selam Arkadaşlar Arabalarında 4. seviye motor olan varmı????
evet yarış günü kazanınca veya domine edince karşına çıkan 5 kapalı kutudan birinde olabiliyor. sadece 4. seviye motor değil, süspansiyon, turbo, lastik,nos falan, hepsi de çıkabiliyor...
arkadaslar bende asus 9600GT 1GB DDR3 PCI-E VGA HDMI ekran karti 3gb ram 3.4 p4 islemci var.pro street netten bugun cekip kurdum.oyun sistem gereksinimlerine baktim.pc faslasiyla kaldırması lasım.fakat ben oyunun hic bir detayini yukseltemiyorum.en ufak bi yukseltme yapsam oyun takılmaya baslıyor.duraklamalar oluyor.nedenini bilen bi arkadas yardımcı olursa sevinirim.oyunla ilgili bi problem olabilir mi acaba?
Merhaba arkadaşlar oyunu daha yeni yükledim ve oyunu açtım.Tam video başlıcakken atıyo masaüstüne ve hata raporu diyo.Sizde de böyle duruma rastlayan var mı acaba yardımcı olabilirmisiniz?
Görev yöneticisinden takip edbilirsin... eğer oyun esnasında %100 den aşağı düşmüyorsa işlemcidendir.
yok kontrol ettim islemci gayet rahat calısıyor hic bi sıkıntısı yok.ekran kartında problem var desem diger oyunlarda sorun cıkarırdı.obur oyunlarda hic bi sorun cıkarmıor.hatta pro streeten daha zorlu grafikli oyunlarda bile kasma yasamıyorum.problemi bi turlu cozemedim :/
arkadaşlar kafayı yemek uzereyım call of duty4 u full ayarlarda rahatlıkla oynayabılıyorum ama bu pro streette bır hata var oyun akıcı degıl yolda gıderken salıselık donmalar var akıcı degıl her bolumde yapmıyor ama genelınde oluyor dedım ekran kartı kaldırmıyor ondan olsun ayarları en dusuge getırdım gene aynı oyun hem yavas hemde dedıgım gıbı salıselık donma gıbı seyler oluyor sorun nedır p4 3,06ghz sapphire 3870
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur-d -- 4 Ekim 2008; 21:26:47 >
arkadaslar bılmıyorum hangısı etkılı oldu ama artık bu sorunları yasamıyorum oncelıkle servıse pack 3 u kurdum daha sonra atının catalyst 8,9 surumunu yukledım sımdı pro streette tum ayarlar acık oyunuyorum oyun eskısıne gore daha hızlı ve akıcı oh bee en azından bu sekılde anakart ve ıslemcı ıhtıyacım bıkac ay ertelendı suan ıcın pcımde call of duty4,nfs carbon,colın mcrae4 ve pro street var hepsını maxımum ayarlarda oynayabılıorum sapphire 3870 kartımı cok sevdım bosta 39C oyunlardada 50C gecmıyor
Merhaba ben Need for Speed Pro Street için hile kodlarını buldum. Ancak bu kodların yazılması gereken yeri bulamadım. Bana kodların nereye yazılması konusunda resim ile yardımda bulunur musunuz? Şimdiden teşekkürler.
Şu sıralarda bu oyunun oynamaya başladım.grafikler çok guzel ama bu olayı bir konuya bağlasalardı ve şehirde geçseydi süper olurdu bu grafiklerle oyun gerçekten..
.....Sistem panelimdeki pc ile 1080i de (1920*1080) lcd tv de full ayarlarda çok rahat ve süper grafiklerle oynayabiliyorum.yuksek sistemi olanlar ve olumsuz yorumlardan dolayı oynamayı erteleyenler bir gözatsın derim BEN...
valla arkadaşım göz atılacak bir yanı yok baştan sona oynadım beni hiç açmadı
ASLINDA BAKARSAN HOCAM BENDE DİREKSİYONU ALMADAN ONCE OYUN OYNUYORUM SANIYORDUM KENDİMİ AMA DİİL...logitech gibi kaliteli bir direksiyon ile gerçekten mukemmel zevk alabiliyorrsunuz..gerçi sistmeiniz nedir bilmiyorum ama son grafiklerde ve büyük bir lcd tv de direksiyon ile zevk derecesi artıyor taşıyor
valla arkadaşım sistemim şu anki bütün oyunları son ayarlarda oynuyor çok şükür ama sana söyle birşey deyim direksiyonu hangi oyuna takarsan tak aldıgın haz artar ama prostreet o kadar da kötü bir oyun degil ama bi most wanted ın yarısı olamaz yinede zevkler ve renkler arkadaşım
~*~*~ NerO <-@-> DantE Efsane Devil May Cry 4 ~*~*~
valla arkadaşım sistemim şu anki bütün oyunları son ayarlarda oynuyor çok şükür ama sana söyle birşey deyim direksiyonu hangi oyuna takarsan tak aldıgın haz artar ama prostreet o kadar da kötü bir oyun degil ama bi most wanted ın yarısı olamaz yinede zevkler ve renkler arkadaşım
Arkadaşlar dönüyorum dolaşıyorum hep Golf hep aynı pist deli olacağım ya... 150bin cash vardı o da uçtu gitti! Oyunu bitiren bir arkadaş bana kayıt dosyasını yollayabilir mi?
Google'den buldum. Tanrım bu oyundaki hız pistleri çok heyecanlıymış! Sistem orta halli ama oyun çok akıcıydı. Vavvvv...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalok -- 3 Haziran 2009; 23:44:48 >
Arkadaşlar dönüyorum dolaşıyorum hep Golf hep aynı pist deli olacağım ya... 150bin cash vardı o da uçtu gitti! Oyunu bitiren bir arkadaş bana kayıt dosyasını yollayabilir mi?
Google'den buldum. Tanrım bu oyundaki hız pistleri çok heyecanlıymış! Sistem orta halli ama oyun çok akıcıydı. Vavvvv...
Career map bölümünde sağa sola bastığın gibi yukarı aşağı da menüler var ordan diğer yarışlara geçiliyor. Bende başta bulamamıştım.
arkadaşalr ilkdefa oynuorum bu oyunu diğer nfs serielrini oynadım. ama bu çok karmaşık geldi... bikere oyun türkçe olduğu için biraz daha karmaık geldi xd
neyse.. ana menüde my cars yada quick race bölümleri yokmu ? bide ben yarışa girince direk golfla başlıyor bu ilk yarışdan dolayı olduğuunu sanıyorum ama sonra araba seçemiyorum ya colbat ss yada diğerini seçebiliyorum nitro olayıda güzl olmamış isteğim zaman istediğim miktarda basamıyorum.
ben şimdi ilerledikçe yeni arabalar gelcekmi yok bi yerde tüm arabaları gösteriyor,ordan direk araba alınabiliyormu.
birde BU OYUNDA 2 TANE PROFİL AÇILMIYORMU (EN BÜYÜK SORUNUM) BİRİ BNM DİĞERİ kardeşim için 2 profil açmak istiyorum ama olmuyo bir türlü :S son oalrak ayarları düşürmeme rağmen RACE DRİVER GRİD(yüksek ayar) hiç kasmıyor. ama bu oyun kasıyor :S