arkadaşlar ssler çok canlı ve gerçekçi oyunda bu kadar canlı olacak gibi gelmiyor bana (hemde hiç ) oyundan ssler gelse daha ii olcak ancak oyunun gündüz olması çok iyi olmuş ne o hep gece hep gece
çeviri için sağol.benim bu cümlelerden anladığım kadarıyla bu oyun üzerinde baya bir zamn harcamışlar.carbonu bir nevi yem olarak kullanmışlar.hem bir need for speed için kötü düşünmemizi sağlamışlar ve böylelikle yeni oyun geldiğinde hayretler içerisinde bırakacaklar.hemde merak konusunu daha da fazla hale getirmişler...aslında carbon bir zaman kazanmak içindi bence...
arkadaşım haklısın ztn carbonu da eagamesin çaylaklarının yaptığını okumuştum yani acemi işi
Bu arada grafikler konusunda EA Games'in bizleri hayal kırıklığına uğratmayacağından şüphem yok. Çünkü daha önce EA Games'in bir oyun çıkarmadan önce vadettiği grafikleri en yakın NFS serisinde (özellikle NFS 9: Most Wanted'da) gördük. NFS 7: Underground'dan beri kullanılan Renderware motoru da iyice geliştirildi, bu oyunla motora Dx10 desteği eklerler herhalde.
Yeter ki simülasyon modunu eski NFS'lerdeki gibi yapsınlar.
SeaTeam Cordoba 1.4 Tdi
Apple iPod Touch 8gb 2.2.1Fw With Jailbroken Cowon D2 4gb V3.53 Nokia 1101 V3.05 (:
birde şu simulasyon dediğiniz olay nedir ya yok aktif pasif falan oluomuş çok cahil kaldım araba yarışlarına
Bu oyundaki assist denilen bir ayar sayesinde oyun ister arcade ister simülasyon olarak oynanabiliyormuş. Assist ayarı açıkken oyun arcade modunda, kapalıyken simülasyon modunda oluyormuş.
Oynadığı Oyunlar -> Dead Space, Splinter Cell Double Agent, PES 2009, NBA 2K9, Battlefield 2, Street Fighter IV Beklediği Oyunlar - Assassin's Creed II, NFS : Shift, NBA 2K10, PES 2010, Battlefield 3, Splinter Cell Conviction, Test Drive Unlimited 2, GRID 2,
BİR BİLGİDE BENDEN OYUNUN KASIM 2007 DE TAMAMLANMASI BEKLENİYORMUŞ
cikis tarihi 7 kasim
31 Ekim oldu.
Hımm güzel haber
Bence kötü haber. Çünkü çıkış tarihini erkene aldıkça oyunu yetiştirebilmek için bazı şeylerden feragat ediyorlar. Mesela NFS 10: Carbon'da Nvidia optimizasyonundan feragat etmişlerdi, NFS 11: Pro Street'te de benzer bir şeyden feragat edebilirler.
31 Ekim oldu.
Hımm güzel haber
Bence kötü haber. Çünkü çıkış tarihini erkene aldıkça oyunu yetiştirebilmek için bazı şeylerden feragat ediyorlar. Mesela NFS 10: Carbon'da Nvidia optimizasyonundan feragat etmişlerdi, NFS 11: Pro Street'te de benzer bir şeyden feragat edebilirler.
Yapma arada 7 gün var 7 gün erkene alınmasında bir sakınca yok
hmm saol ati ztn her zmn daha iyiydi nvidia ya göre ancak bozulan atimin yerine verilen nvidia x6600TD de böle bi yavaşlık yoktu yani eskisiyle aynıydı diebilirim hiç sorun yaşamadım. bu arada fpsleri nasıl öğreniyoruz illa fraps mı lazım başka bir şekilde fps öğrenebilir miyiz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***blood*** -- 26 Haziran 2007; 18:17:05 >
Türkçede cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter.Bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; Bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: Oldumu denmez oldu mu? denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İnglizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. pasha tarzındaki yazımlar Türkçeyi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.
Prison Break,Lost,Heroes,Supernatural,Dexter,Chuck,Battlestar Galactica,Kyle XY,Rome,Terminator: The Sarah Connor Chronicles,Nip/Tuck,Merlin,True Blood,Fringe,One Tree Hill,Leverage,HiMym,The Mentalist
“Kimin için öldüysen, ödülünü ondan bekle…” Seyyid Kutub İş Bankası,Hindli Müslümanlar'ın Türk Kurtuluş Savaşı'nı desteklemek maksadıyla gönderdiği 250.000 TL'lik yardım parasıyla kurulmuştur.Deniz feneri o kadar uzakta değil...
Şimdiye kadar yayınlanan resimlerde anlaşılan EA Games uyanmış ve bu oyunda şehir yapmamaya karar vermiş. Gerçekten şehir olmamalı artık NFS'de. Son 4 oyundur sürekli şehir, bıktık artık şehirden.