Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Need for Speed 2007 Teaser

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Pc Oyunları >> Yarış Oyunları >> Cevap: Need for Speed 2007 Teaser Sayfa: <<   < önceki  83 84 85 86 87 88 [89] 90 91 92   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
_Divine_

Sisteme Gözat

8 Nisan 2008; 15:43:33 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

directx 10 da neler olur bilemiyorum ama most wantedin ustune oyun gelmeyecek gibi...

Sony RX-77 Mini HI-FI Sistem + Creative 4400 4+1 + Sennheiser EH-150 Hi-Fi Stereo Kulaklık + Creative Sound Blaster Live 7.1 24 Bit Ses Kartı +
SBTECH

Sisteme Gözat

9 Nisan 2008; 0:18:24 

Bence de çok kötü olmuş nfs pro most wanted ı oynamıştım bundan önce o çok sarıyodu polisten kaçmaca falan.hala oynuyorum onu.pro street 2 aydır kuruluydu.Bu gün sinirlenip sildim.Speed challange nevada ve wheliee competition un sonucunda.Bu ön kaldırma olayı ne acaip iş arabam 850 hp perfect shift ile kalkıyorum yine önü kalkmıyo

Neyse silip kurtuldum.Most Wanted a devam.

TDU topiğine de bir uğrayayım bari onu daha diyorsunuz.

2e3a

Sisteme Gözat

12 Nisan 2008; 20:06:57 

arkadaşlar ben buraya geldim ve bu bölümde 6 tane mi 8 tane mi Drag lar var. arabam -cobalt- ama yetersiz geliyor. bu bölümde arabanın hangi bölümlerinde modifiye yapmalıyım? lastik seçimi nasıl ne olmalı?

kadango

Sisteme Gözat

12 Nisan 2008; 20:16:59 

quote:

Orjinalden alıntı: SBTECH

Bence de çok kötü olmuş nfs pro most wanted ı oynamıştım bundan önce o çok sarıyodu polisten kaçmaca falan.hala oynuyorum onu.pro street 2 aydır kuruluydu.Bu gün sinirlenip sildim.Speed challange nevada ve wheliee competition un sonucunda.Bu ön kaldırma olayı ne acaip iş arabam 850 hp perfect shift ile kalkıyorum yine önü kalkmıyo

Zevk meselesi,bence daha gerçekçi olmuş.Tabii biraz seçeneksiz olmuş ama yine de hakkını yememek lazım.Ön kaldırma olayı da biraz senin beceriksizliğin,arabadan anlaman gerekiyor biraz da...

srknwrx69

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

12 Nisan 2008; 22:06:58 

quote:

Orjinalden alıntı: SBTECH

ön kaldırmak istiyorsan hemi cuda yada gto 69 yada diğer amarikan modellerini al bakalım nasıl kalkıyormuş ön gör bence en iyi drag arabası GTO69 uzun draglarda bile nos bitene kadar baştan sona ön kalkıyor

MSI-K9A2 PLATINUM+AMD X2 4600@3.120ghz+MSI RX3850 T2D256E OC+2X1GB CRUCİAL BALLİSTİX DDR2 800MHZ RAM+1GB KİNGSTON DDR2 800MHZ RAM+730W(350 WFSP+380W TAGAN)+160GB HDD
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
<<<İMPREZA WRX STI>>>
...dh rock dinleyicileri....
srknwrx69

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

12 Nisan 2008; 22:11:42 

quote:

Orjinalden alıntı: 2e3a

arkadaşlar ben buraya geldim ve bu bölümde 6 tane mi 8 tane mi Drag lar var. arabam -cobalt- ama yetersiz geliyor. bu bölümde arabanın hangi bölümlerinde modifiye yapmalıyım? lastik seçimi nasıl ne olmalı?

usta cobaltı sat gto69 al turbo nos ön lastikleri iice küçült arkaları büyült ve arabayı iice alçalt motor modiyelerini uygula bak gör drag arabasını

MSI-K9A2 PLATINUM+AMD X2 4600@3.120ghz+MSI RX3850 T2D256E OC+2X1GB CRUCİAL BALLİSTİX DDR2 800MHZ RAM+1GB KİNGSTON DDR2 800MHZ RAM+730W(350 WFSP+380W TAGAN)+160GB HDD
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
<<<İMPREZA WRX STI>>>
...dh rock dinleyicileri....
hussogt500kr2

13 Nisan 2008; 1:07:08 

quote:

paran varsa pagani zonda f al daha iyisi yog çünkü hızda ön kaldırma yarışlarında mustang al normalini

intel core 2 duo 2.2 ghz nvidia 8400m gs 256 mb 160 gb sata
kadango

Sisteme Gözat

13 Nisan 2008; 1:09:32 

quote:

Orjinalden alıntı: srknwrx69

quote:

usta cobaltı sat gto69 al turbo nos ön lastikleri iice küçült arkaları büyült ve arabayı iice alçalt motor modiyelerini uygula bak gör drag arabasını

Ayrıca kısa mesfelerde nosu 2.viteste kullanmaya bak...

2e3a

Sisteme Gözat

13 Nisan 2008; 16:41:42 

çok sağolun arkadaşlar hemen deneyeceğim, cobaltı satıyorum...

GnRh

13 Nisan 2008; 22:40:27 

sportcar gt yi araba hareketleri yönünden hiçbir oyuna değişmem !!

VetApex !!
2e3a

Sisteme Gözat

13 Nisan 2008; 23:44:50 

arkadaşlar şimdide drift yapmak için önerileriniz? arabadan ziyade nasıl bir modifi yapmalıyım? lastikler olsun kanatlar olsun. drifte arabanın nersi önemli?

2e3a

Sisteme Gözat

17 Nisan 2008; 21:12:39 

Arkadaşlar ön kaldırma yarışları için önerileriniz? arabayı nasıl modife etmeliyim? tune ayarlarından neleri düzeltmeliyim?

crzy_ossi

22 Nisan 2008; 22:13:11 

arkadaşlar benim sistemim pentıum 4 3.00 ghz ve 4.2 ghz arası bişiler nvidia ge-force fx5200 128 mb ekran kartım war pc kaldırır mı kaldırırsa tüm özellikleri low damı oynamalıyım we çok kasar mı we fps nedir ????

nForcer