Bence de çok kötü olmuş nfs pro most wanted ı oynamıştım bundan önce o çok sarıyodu polisten kaçmaca falan.hala oynuyorum onu.pro street 2 aydır kuruluydu.Bu gün sinirlenip sildim.Speed challange nevada ve wheliee competition un sonucunda.Bu ön kaldırma olayı ne acaip iş arabam 850 hp perfect shift ile kalkıyorum yine önü kalkmıyo
Neyse silip kurtuldum.Most Wanted a devam.
TDU topiğine de bir uğrayayım bari onu daha diyorsunuz.
arkadaşlar ben buraya geldim ve bu bölümde 6 tane mi 8 tane mi Drag lar var. arabam -cobalt- ama yetersiz geliyor. bu bölümde arabanın hangi bölümlerinde modifiye yapmalıyım? lastik seçimi nasıl ne olmalı?
Bence de çok kötü olmuş nfs pro most wanted ı oynamıştım bundan önce o çok sarıyodu polisten kaçmaca falan.hala oynuyorum onu.pro street 2 aydır kuruluydu.Bu gün sinirlenip sildim.Speed challange nevada ve wheliee competition un sonucunda.Bu ön kaldırma olayı ne acaip iş arabam 850 hp perfect shift ile kalkıyorum yine önü kalkmıyo
Zevk meselesi,bence daha gerçekçi olmuş.Tabii biraz seçeneksiz olmuş ama yine de hakkını yememek lazım.Ön kaldırma olayı da biraz senin beceriksizliğin,arabadan anlaman gerekiyor biraz da...
ön kaldırmak istiyorsan hemi cuda yada gto 69 yada diğer amarikan modellerini al bakalım nasıl kalkıyormuş ön gör bence en iyi drag arabası GTO69 uzun draglarda bile nos bitene kadar baştan sona ön kalkıyor
arkadaşlar ben buraya geldim ve bu bölümde 6 tane mi 8 tane mi Drag lar var. arabam -cobalt- ama yetersiz geliyor. bu bölümde arabanın hangi bölümlerinde modifiye yapmalıyım? lastik seçimi nasıl ne olmalı?
usta cobaltı sat gto69 al turbo nos ön lastikleri iice küçült arkaları büyült ve arabayı iice alçalt motor modiyelerini uygula bak gör drag arabasını
paran varsa pagani zonda f al daha iyisi yog çünkü hızda ön kaldırma yarışlarında mustang al normalini
usta cobaltı sat gto69 al turbo nos ön lastikleri iice küçült arkaları büyült ve arabayı iice alçalt motor modiyelerini uygula bak gör drag arabasını
Ayrıca kısa mesfelerde nosu 2.viteste kullanmaya bak...
arkadaşlar şimdide drift yapmak için önerileriniz? arabadan ziyade nasıl bir modifi yapmalıyım? lastikler olsun kanatlar olsun. drifte arabanın nersi önemli?
arkadaşlar benim sistemim pentıum 4 3.00 ghz ve 4.2 ghz arası bişiler nvidia ge-force fx5200 128 mb ekran kartım war pc kaldırır mı kaldırırsa tüm özellikleri low damı oynamalıyım we çok kasar mı we fps nedir ????