Şimdi Ara

Need for Speed: ProStreet (2007) [ANA KONU] (253. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.509
Cevap
3
Favori
432.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu takılmaya çare yokmu be. demosunu indirdim ben oynamasamda pc de dursun diye oyunu edinecem ama bu takılma olayı canımı sıkıyor. yüksek fps ye rağmen kare atlama sorununa bi çözüm bulunamadı değilmi arkadaşlar pa
    Rotax Pro Wireless Ergo Mekanik Gaming Mouse
    Finesse XDDR12 64GB RAM

• arkadaşlar oyunu silip tekrar yükledim titreşim olmaması yüzünden, 1.0 dayken titreşim çalışıyor formula driving force direksiyon var, yama yapamdan normal titreşim açık oluyor ama 1.1 yamasını yaptıktan sonra titreşim kayboluyor , yama varken titreşimi açabilen var mı ?

Orjinalden alıntı: nForcer

quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

Bu oyuna berbat diyen gitsin Juiced 2 oynasın. EA bile aynı şeyleri yapmaktan bıkıp çok farklı bir şey yapmayı denemiş ve olmuş, siz bu büyük değişikliği hor görüyorsunuz. Suçu EA'da değil, kendinizde arayın.

yaw aslında oyunu ilk yüklediğimde ses kartım yoktu oyunu sessiz oynuyodum şimdi logitech z-5500 var zevkine doyyum olmuo oyunun tr yama bi gelsin :D

• arkadslar bu patch isini yapabılen varmı acaba bı turlu beceremedımde yardımcı olurmusunuz

Orjinalden alıntı: flow

arkadslar bu patch isini yapabılen varmı acaba bı turlu beceremedımde yardımcı olurmusunuz

My Love its My Job
  • imzamdaki sistemle nasıl oynarım ? önceden 1.7 GHzdi 640*480de dahi
    acayip kasılıyordu şimdi 2.8 ..

dini cebinde taşıyıp
    sömürü gerçekleştiren pisliklerden daha beter
    ve iğrenç bir şey olabilir mi? en büyük günah budur

• quote:

Orjinalden alıntı: Mellkor

Birkac sayfa geride anlattim eger gene yapamazsan haber ver tabi ben araclar icin olan patchden bahsediyorum umarim dogru anlamisimdir
    quote:

arkadslar bu patch isini yapabılen varmı acaba bı turlu beceremedımde yardımcı olurmusunuz

tesekkurler bu dedıklerını yaptım oldu ama 1.1 patch yapamadım onuda anlatabılırmısın acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flow -- 23 Ocak 2008; 14:28:08 >

quote:

Orjinalden alıntı: Mellkor

Birkac sayfa geride anlattim eger gene yapamazsan haber ver tabi ben araclar icin olan patchden bahsediyorum umarim dogru anlamisimdir
    quote:

tesekkurler bu dedıklerını yaptım oldu ama 1.1 patch yapamadım onuda anlatabılırmısın acaba

• biri bana ilacın linkinii verebilir mii...???
  • Ön kaldırabilmek için öncelikle arkadan itişli (rear wheel drive) bir araba kullanmak gerekiyor. Gerekli performans parçalarını da yükleyince arabanın önü kendiliğinden kalkıyor. Geriye yarışta arabanın önünü mümkün olduğunca uzun süre kalkık tutturmak kalıyor.

+ları:
    oyunda gerçekçilik en üst düzeyde. hem gerçek sürüş hissi hem de hasar modellemesi başarılı. grafikler mükemmel olmasada tatmin edici.
    modifiye konusuna çok önem verilmiş. çok fazla yeni parça olmasa da sticker ların çoğu yeni. eklenen parçalar belli bir kalıpta olmadığı için
    (örneğin underground serisinde en fazla 4 sticker eklenebiliyordu ve sadece rengi değişebiliyordu. jantları birbirinden bağımsız olarak
    kişiselleştiremiyorduk. yine onda da sadece rengini değiştirebiliyorduk. vs. ...) yapılan modifiyeler tamamen kişiye özgü oluyor ve birçok
    kombinasyon yapmak mümkün.

-leri:
    bence oyunun en büyük eksisi arcade olmaması. simülasyon oyunu da denemez. arada kalmış bir oyun. duman efekti çok abartılmış.
    pek eksi de denemez ama arabayı süren elemanın belden aşağısı yok ve kolları oynamıyor. ayrıca kabin içi kamerası olmaması da
    kötü. aracın sağdan ve soldan aldığı eşit şiddetteki darberlerde hasarlar simetrik oluyor. pek göze batmıyor ama dikkat edince anlaşılıyor.

benim görüşüm böyle. 7/10 verdim oyuna. bu oyunun iyi özellikleriyle konusu iyi olan bir arcade oyunu yapsalar çok iyi bir seri çıkabilir
    karşımıza. (hip-hop, rap şarkılarıyla harmanlanmış ve kahramanı zenci olan bir oyun hiç de fena olmaz tabi elemanın yüzü gözükecek)

ss ler:

Need for Speed: ProStreet (2007) [ANA KONU]

• ya ben bu oyunun menüsünden bişe anlamadım. sürekli en başta verdiği golf ile yarışıyorum araba aldım 1 tane piyasada yok. sürekli aynı yerde aynı arabyala yarışıyorum. nasıl ilerliyor bu oyun anca cash birikiyo ama bi işe yaramıyo. birisi kısaca özetliyebilir mi lütfen
    İNTEL E6750 CORE2DUO 2.66GHZ - GİGABYTE P35-DS3R - KINGSTON 2X1 GB 800MHZ - SPARKLE EN8800GT 512MB 256BIT - SEAGATE 320 GB 7200RPM 16MB - COOLERMASTER RC-533 400WATT - LG H55-N 20X8X20 DVD-RW - PHİLİPS 170S 17"

Samsung R522 XS08TR

APPLE İPHONE 3G
  • quote:

Orjinalden alıntı: N@BoThİ

ya ben bu oyunun menüsünden bişe anlamadım. sürekli en başta verdiği golf ile yarışıyorum araba aldım 1 tane piyasada yok. sürekli aynı yerde aynı arabyala yarışıyorum. nasıl ilerliyor bu oyun anca cash birikiyo ama bi işe yaramıyo. birisi kısaca özetliyebilir mi lütfen
    Kariyer haritasında yukarıda ve aşağıda başka yarış günleri var, oralara gireceksin.
  • Arkadaşlar oyunu 2 dvd olarak aldım fakat setup dosyasındaki group11.cab dosyası malesef bozuk çıktı.Yaklaşık 220 mb civarı upload edebilcek biri varsa çok sevinirim kendinizi benim yerime koyun gidip deiştirme imkanım yok upload eden olursa çok sevnirim şimdiden teşekkürler.
  • ARKADAŞLAR OYUN BİTTİ ŞİMDİ İPUÇLARINA GEÇELİM Kİ HERKES FAYDALANSIN

EN İYİ ARAÇLAR:

DRAG ve WHELLY : CORVETTE Z06

* whelly için arka lastikleri büyütün(%75) jantı sabit tutun; rüzgarın dik gelmesini sağlayın mutlaka
    * drag için kesinlikle geçerli değil fakat arka lastik olayı yoksa dengeyi yitirirsiniz kalanı aynı

benim bu arabayla en'lerim

1/4 te 7.40
    1/2 de 11.08
    whelly de 358 metre

GRİP VE SECTOR SHOOT

kesinlikle NISSAN GTR (proto olmayanı)

araba inanılmaz stabil ve yol tutuşu, köşe almaları çok iyi

DRİFT

MAZDA RX7

* full modifiye edin, erken dönemeçli yollarda yarışa başlarken geri geri gidip ilerleyin ve ilk virajda noslayın
    * kenarlara düzgün biçimde sürtünerek ilerleyin mutlaka

NİSSAN 240SX

* sadece motoru, fren ve lastikleri modifiye edin ve noslayın
    * çayırlı çimenli pistlerde kesinlikle RX7den iyi çok hızlı olmaması buralarda büyük avantaj sağlıyor

SPEED VE TOP SPEED

BAŞLARDA VE ORTALARDA NİSSAN GTR veya EVO sonlarda kesinlikle gene CORVETTE Z06

* full modifiye edin ve tüm lastikleri kalınlaştırın
    * corvette ile max 410km diğerleri ile 335km yapabiliyorsunuz; oyunun sonunda evo da nissan da yeterli gelemeyebiliyor özellikle kanyonda(texas ve nevada)
    * gt2 de pagani de lambor. de yol tutuşu olarak corvette e oranla çok zayıflar aklınızda olsun

***NOTLAR***

* hediye kutucuklarından sondan 2.si ve baştan 2.sinden free car marker çıkma ihtimali yüksek!

* eğer iyi bir yarışçıysanız mutlaka king modunda oynayın (driftte king veya racer modu fark etmiyor ama diğerlerinde ciddi fark var)

* yarışları dominate edebiliyorsanız mutlaka edin

**merak ettiğiniz birşey olursa pm atmanız yeterli olacak

• 
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.