Birde özellikle direksiyon seti ile oynayanlar için kabin içi kamerası... En son Porshe Unleashed'ta kullanılmıştı. Onda da detaylı görünüm yoktu. Nfs2 deki kabin içi kamerası bile tatmin ediciydi yani.
Test Drive Unlimited bu ihtiyacımıza ilaç gibi geldi. Bakalım Ea games serinin yeni oyununda kabin içi kamerası koymayı akıl edecek mi?
Replay olayına hiç değinmiyorum zaten.
Core2Duo 2160@3060(9*340)mhz //Big Water 735//Asus P5B DELUXE WI-FI //Sapphire X1800XL //2*1Gb OCZ Platinum DDR2 800@1060Mhz//160 Gb Seagate 8mb cache sata2+80Gb Seagate //Philips 170X6FB LCD//Ev Yapımı Feel! Tıkla //LG Dvd-rw//Philips cd-rw//Lc POWER 550Watt//HP 1315 All in one//Creative Megaworks THX550 5+1//Creative Audigy2ZS //Logitech Momo Racing Force//
Aslında demek istediğim EA'nın her sene aynı oyunlarla bizi uyuttuğu değil, adamalar artık bir fabrika gibi çalışıyor. Ve kesinlikle fikir takımları oyuncu profili üzerinde çalışıyor. Bu öylesine bir çalışma değil. Bilgisayarlarımızdaki trojanların ne işe yaradığını sanıyorsunuz. Adamlar oyuncu profilini şekillendiriyor.
Oyuncu profili değişiyor ve bizim anladığımız anlamdaki (80-90'lı yıllardaki anlayış) oyunculuk ölüyor. Hatta başka başlıklarda tartışılan "PC oyunculuğu ölüyor mu?" sorusunun böyle sorulması lazım: "OYUNCULUK PROFİLİ DEĞİŞİYOR MU?"
görüntü kalitesi süper gibi görünüyo ekran kartı canavarı olcak galibaa
carbon pek tatmin edici deildi inşallah gerçekçi güzel bi oyun yapmışlardır ama tanıtım videosunu izlemiştim bayağı gerçekçi görünüyodu inşallah en kısa zamanda oynama imkanım olur kasım 7 diyolar baya geç çıkcak galibaa
Neden herkes ekran kartı deyince ilk ram ini söylüyor. Unutmamalı ki mühim olan ekran kartının ram i değil saat hızı ve iş hattı sayısıdır. Kartının marka, modelini söylersen bir yorumda bulunabiliriz belki.
Saygılar...Gökhan...
çok haklsıın ama türk insanı bi türlü öğrenemez böle şeyleri .. okumuyoruz hiç çünkü..araştırmıyoruz..dinlemiyoruz...
5 mp çeken telefonun çok iyi foto çekeceğini zanneden zihniyet gibi.... (megapixel değil lens kalitesi önemli)
.... NEYSE SONUÇ OLARAK BU OYUN NE ZAMAN ÇIKIYO PC YE ??
-abi geçen geçen bilgisayar aldım 256 mb ekran kartı war -oda bi şeymi bende 512 mb ekran kartı war
artık böyle konusmaları cok sık duymaya basladım
arkadaşlar ne oluyo ya bi anda üzerime gelmişsiniz bende neyin ne olduğunu biliyorum bende eski karta göre bu beleşe gelen mal daha ii olduğunu solmek istedim.yani baktım olmuyo bunu takıcam bende biliyom mhz in önemli olduğunu.bende de sizler sayesinde öğrendim bu bilgileri lütfen bir daha daha alaysız konuşalım...
carbon pek tatmin edici deildi inşallah gerçekçi güzel bi oyun yapmışlardır ama tanıtım videosunu izlemiştim bayağı gerçekçi görünüyodu inşallah en kısa zamanda oynama imkanım olur kasım 7 diyolar baya geç çıkcak galibaa
oyun DX9 olacak Dx10 tabanlı bir GTS falan aldınız mı tepe tepe oynarsınız artık konsoldan port edilen oyunları düşük fpsde oynama gibi bir handikap ortadan kalkıyor