Birde özellikle direksiyon seti ile oynayanlar için kabin içi kamerası... En son Porshe Unleashed'ta kullanılmıştı. Onda da detaylı görünüm yoktu. Nfs2 deki kabin içi kamerası bile tatmin ediciydi yani.
Test Drive Unlimited bu ihtiyacımıza ilaç gibi geldi. Bakalım Ea games serinin yeni oyununda kabin içi kamerası koymayı akıl edecek mi?
Replay olayına hiç değinmiyorum zaten.
Core2Duo 2160@3060(9*340)mhz //Big Water 735//Asus P5B DELUXE WI-FI //Sapphire X1800XL //2*1Gb OCZ Platinum DDR2 800@1060Mhz//2*320 Gb Seagate 16mb cache sata2 RAID0//Philips 170X6FB LCD//Ev Yapımı Feel! Tıkla //LG Dvd-rw//Philips cd-rw//Lc POWER 550Watt//HP 1315 All in one//Creative Megaworks THX550 5+1//Creative Audigy2ZS //Logitech Momo Racing Force//
Aslında demek istediğim EA'nın her sene aynı oyunlarla bizi uyuttuğu değil, adamalar artık bir fabrika gibi çalışıyor. Ve kesinlikle fikir takımları oyuncu profili üzerinde çalışıyor. Bu öylesine bir çalışma değil. Bilgisayarlarımızdaki trojanların ne işe yaradığını sanıyorsunuz. Adamlar oyuncu profilini şekillendiriyor.
Oyuncu profili değişiyor ve bizim anladığımız anlamdaki (80-90'lı yıllardaki anlayış) oyunculuk ölüyor. Hatta başka başlıklarda tartışılan "PC oyunculuğu ölüyor mu?" sorusunun böyle sorulması lazım: "OYUNCULUK PROFİLİ DEĞİŞİYOR MU?"
görüntü kalitesi süper gibi görünüyo ekran kartı canavarı olcak galibaa
carbon pek tatmin edici deildi inşallah gerçekçi güzel bi oyun yapmışlardır ama tanıtım videosunu izlemiştim bayağı gerçekçi görünüyodu inşallah en kısa zamanda oynama imkanım olur kasım 7 diyolar baya geç çıkcak galibaa
Neden herkes ekran kartı deyince ilk ram ini söylüyor. Unutmamalı ki mühim olan ekran kartının ram i değil saat hızı ve iş hattı sayısıdır. Kartının marka, modelini söylersen bir yorumda bulunabiliriz belki.
Saygılar...Gökhan...
çok haklsıın ama türk insanı bi türlü öğrenemez böle şeyleri .. okumuyoruz hiç çünkü..araştırmıyoruz..dinlemiyoruz...
5 mp çeken telefonun çok iyi foto çekeceğini zanneden zihniyet gibi.... (megapixel değil lens kalitesi önemli)
.... NEYSE SONUÇ OLARAK BU OYUN NE ZAMAN ÇIKIYO PC YE ??
-abi geçen geçen bilgisayar aldım 256 mb ekran kartı war -oda bi şeymi bende 512 mb ekran kartı war
artık böyle konusmaları cok sık duymaya basladım
arkadaşlar ne oluyo ya bi anda üzerime gelmişsiniz bende neyin ne olduğunu biliyorum bende eski karta göre bu beleşe gelen mal daha ii olduğunu solmek istedim.yani baktım olmuyo bunu takıcam bende biliyom mhz in önemli olduğunu.bende de sizler sayesinde öğrendim bu bilgileri lütfen bir daha daha alaysız konuşalım...
carbon pek tatmin edici deildi inşallah gerçekçi güzel bi oyun yapmışlardır ama tanıtım videosunu izlemiştim bayağı gerçekçi görünüyodu inşallah en kısa zamanda oynama imkanım olur kasım 7 diyolar baya geç çıkcak galibaa
oyun DX9 olacak Dx10 tabanlı bir GTS falan aldınız mı tepe tepe oynarsınız artık konsoldan port edilen oyunları düşük fpsde oynama gibi bir handikap ortadan kalkıyor
Nedense bu oyun iyi olacakmış gibi bi his var içimde ben yinede ümitliyim umarım aracı modifiye edince içide değişir mesela spor koltuk falan taksak gösterge eklesek süper olurdu
Nedense bu oyun iyi olacakmış gibi bi his var içimde ben yinede ümitliyim umarım aracı modifiye edince içide değişir mesela spor koltuk falan taksak gösterge eklesek süper olurdu
Daha iç görüntü ile ilgili bi haber yok ama koymuşlardır koymamışlarsa almıcam zaten
Bİr kaç sayfadır okuyorum yorumları neon diyen yok hiç. :D
Eğer hem gündüz hem gece olacaksa kesinlikle neon olmalı. Hem kapatılıp-açılır olursa daha da güzel olur. Öyle değil mi? Sonra hidrolik, aynı UG2 deki gibi. Bakalım göreceğiz artık..
Eğer hem gündüz hem gece olacaksa kesinlikle neon olmalı. Hem kapatılıp-açılır olursa daha da güzel olur. Öyle değil mi? Sonra hidrolik, aynı UG2 deki gibi. Bakalım göreceğiz artık..
Electronic Arts, Need for Speed serisinin yeni oyunu "Need for Speed ProStreet"i geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. Bu gün ise oyunun yapım aşaması ile ilgili güzel bir video yayınlandı. Bilindiği üzere NFS'deki araç sesleri kulaklarımızın pasını silecek kadar güzel ve etkili olmuştu. İşte "NFS: ProStreet'de" de tabir-i caizse kulaklarımızın pası silinecek gene. Oyunun yapım ekibi "NFS: ProStreet'deki" araç sesleri için çalışmalarına başladı. Oyundaki araç seslerinin nasıl yapıldığını gösteren videoyu ise aşağıdan izleyebilirsiniz. Ayrıca oyun Xbox 360, PS3, Wii ile bunun yanında PS2, NDS, PSP ve PC platformları için Kasım 2007'de piyasada olacak.
evet kesinlikle neon lamba olması lazım
evet cidden neon hidrolik kapt ve kapı farklılıkları olsa ne güzel olurdu ug2'ye hala hastayım bu yüzden
Geri sayım sen doğduğunda başladı !Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin ölümden!Bil ki (7) düvele sultan dahi olsan yerin (6) mekan olacak sana. En fazla (5) metre kumaş götürebileceksin!Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini!Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile ecel geldiğinde (1) gün öleceksin! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak.Çünkü, ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR
Çıkış tarihi erkene alınmış; 31 Ekim 2007. 2. Carbon faciasına hazır olun!
Ohh ohh alsınlar alsınlar daha da erkene alsınlar bakalım bu kadar kısa sürede ne kadar iyi bir oyun yapacaklar..
bu pekte sağlıklı bir yargı değil oyunun lansmanının yapılması oyunseverlere duyurulması o oyunun o zaman programlanmaya başladığı anlamına gelmiyor biliyorsunuz. carbon çıkmadan çok çok öncesinde bile bu oyunun scriptleri falan hazır bile olabilir.konsept artları vs vs. zaten oyunda kullanılacak assetslr belli onları cuk diye yerlerine oturtacaklar. çok fazla kastıklarını sanmıyorum kasmasınlarda görsünler sonucunu...
Ohh ohh alsınlar alsınlar daha da erkene alsınlar bakalım bu kadar kısa sürede ne kadar iyi bir oyun yapacaklar..
bu pekte sağlıklı bir yargı değil oyunun lansmanının yapılması oyunseverlere duyurulması o oyunun o zaman programlanmaya başladığı anlamına gelmiyor biliyorsunuz. carbon çıkmadan çok çok öncesinde bile bu oyunun scriptleri falan hazır bile olabilir.konsept artları vs vs. zaten oyunda kullanılacak assetslr belli onları cuk diye yerlerine oturtacaklar. çok fazla kastıklarını sanmıyorum kasmasınlarda görsünler sonucunu...
BU OYUN nfs TARIHINE ADINI ALTIN HARFLERLE YAZDIRACAK !!!
TDU ve colin mcrae dirt ten sonra tabiki çok iyi bir oyun yapmak zorundalar.yoksa bu nfs serisinin sonu olur bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsynbl -- 9 Haziran 2007; 14:55:13 >
Test Drive ın sayfasıyını yiyim bi oyun bu kadarmı hatalı yapılır neredeyse hersayfada oyundaki takılmalar ses gitmeleri cakılmalar daha neler neler var aklınız şaşar yakınılmış bahsedilmiş neyse ea işi biliyor aptal testdrive a a kalmasak bian evvel gelse
Bakın Hepimizin Kalbinde "AYRI ve AYNI" yeri Edinmiştir Nfs...! Ama Underground 1 den sonra sapıttılar ya.... Ya düz yolda tam gaz giderken muci yle bağıra bağıra yanımdan hiç zorlanmadan punto geçince ayar oluyorum....(nfsmw) eğer her arabanın kendi has özelliklerini koymassalar nasıl multi kapşıcaz.... onun için yani benim için "oyun gerçeğe nekadar yaklaşırsa okadar güzel olur"...."gt4 tdu nfs porcshe" şimdilik pc tdu ama nfs yide seviyoruz.....
Şimdi tdu yu savunan nerdeyse herkes zamanında pc sine nfs serisini pc sine kurmuştur(tdu süper ona laf yok tabi) bide multi olursa diğeri gibi yok şu patch bu patch diyip online keyfimizi bozmazsa bu oyun tadından yemmez bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CooperCrew -- 9 Haziran 2007; 22:23:11 >
Şimdi tdu yu savunan nerdeyse herkes zamanında pc sine nfs serisini pc sine kurmuştur(tdu süper ona laf yok tabi) bide multi olursa diğeri gibi yok şu patch bu patch diyip online keyfimizi bozmazsa bu oyun tadından yemmez bence
Çok doğru tabi ki de NFS zamanının en iyilerindendi belki de en iyisi ama şu anda TDU ondan çok daha iyi ve unutulmaması gereken bir nokta da henüz NFS ortalarda yokken Test Drive ın en iyi arcade yarışlarından biri olduğudur Test Drive 1 ve 2 yi oynayan arkadaşlar bilirler o zaman ondan iyisi hakikaten yoktu yaşı tutan arkadaşlar hatırlarlar ilk polisi TD serisinde gördük tabi sonra NFS çıktı ve TD düşüşe geçti hatta çok kötü oyunlar çıkardılar ama dediğim gibi harika dönüş yaptılar yılların acısını çıkardılar tabi ki gönlüm NFS nin de böyle bir dönüş yapmasını istiyor sonuç olarak biz karlı çıkıyoruz arkadaşlar biri diğerini geçmiş bize ne önemli olan bizim zevklerimize uygun bir araba yarışı yapması bunu kim yaparsa onu tebrik ederiz.
tdu cuları görücez bakalım herkes kafasına göre konuşuyo adamlar iddalıki konuşuyolar erken merken bu kadar kısa süre içinde nasıl iyi oyun yapılır onu görecek herkes bi nfs fanı olarak bi arkadaşın dediği gibi:
Need for Speed Pro Street
adını yarış oyunları içerisinde altın herflerle yazdıracak....!!!!
Nfs nin Porsche serisinden sonra oyunlarını oynadım ama hiç zevk alamadım o yıllarda porsche ye iç görüntü yapabiliyolarsa o zamana harbi yaparlardı bu seridede olmucak gibi bi his var zaten NFS nin acelesi TDU cularını kendi tarafına çekmek için hemen bi video hazırlayıp yaydılar EA nın son şansları