EA bi tarih verirse NfS serisini o tarih çıkarır endişeniz olmasın hasar gelmesi bazı yönlerde iyi bazı yönlerde kötü şimdi iyiler;Stres atmak,araba parçalamak vs. kötü yanları;ilerlemeli oynarken yarışlardan sonra araçı tamir masrafı üstüne modifiye masrafı ama beklenen bişeydi helal olsun ea ya
Evet ya gören de kız delisi falan sanacak valla tamam işte iki üç sayfa önce verdiniz acaba hangisi olacak diye ama iki sayfadır kız muhabbeti devam ediyor ne gerek var değil mi? Her sayfa da aynı bayanları görmekten sıkıldım yahu alıntı yapmayınız şu bayanları lütfen
Hemen kızmak yerine biraz düşünüp neden silmiş olabileceklerini anlamak daha iyi olurdu bence. İnsanlar lafın hangi anlamda söylendiğini anlayabilirler. Belli ki adminler bilgi paylaşımı olmayan ve konuyla alakası olmayan mesajları silmeye çabalıyorlar. Yapmadıkları zaman da insanlar "admin nerede yahu" diye bağırıyorlar. Bu ne yaman çelişkidir.
Bağırmak yerine nerede yanlış yaptığımızı anlamaya çalışalım.
Oyun hakkında konuşmak gerekirse umarım ea yine amaçsız bir oyun yapmaz. Ve sadece yarış dışında aktiviteler de olur oyunda (havaalanından kız geliyor arabayla al vb. gibi) Ara videoları çizgi film edasında yapmazlar umarım. Ve daha fazla ertelenmezse ufak ufak umutlanmaya başlayacağım oyun hakkında.
Saygılar...Gökhan...
Hemen kızmak yerine biraz düşünüp neden silmiş olabileceklerini anlamak daha iyi olurdu bence. İnsanlar lafın hangi anlamda söylendiğini anlayabilirler. Belli ki adminler bilgi paylaşımı olmayan ve konuyla alakası olmayan mesajları silmeye çabalıyorlar. Yapmadıkları zaman da insanlar "admin nerede yahu" diye bağırıyorlar. Bu ne yaman çelişkidir.
Oyun hakkında konuşmak gerekirse umarım ea yine amaçsız bir oyun yapmaz. Ve sadece yarış dışında aktiviteler de olur oyunda (havaalanından kız geliyor arabayla al vb. gibi) Ara videoları çizgi film edasında yapmazlar umarım. Ve daha fazla ertelenmezse ufak ufak umutlanmaya başlayacağım oyun hakkında.
Saygılar...Gökhan...
birader bu forumdaki 4.senem hangi topice hangi postlar atılır iyi bilirim. oyunda manken var mı? var mankeni topice koyuyorsan mankenede yorum yapılır mı? yapılır mankene yapılan yorumu siliyorsan o zaman mankenide silersin topicten hatta hızını alamadıysa admin gitsin EA ya mail atsın oyuna o kızı koymasınlar
not: ziver sildiyse feda olsun postum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nitrogliserin -- 4 Haziran 2007; 17:30:07 >
Saygılar...Gökhan...
tamam cnm bişey mi dedikyahu ya olabilir haksız yere silmediler diye düşünüyorumda.sadece o kdar silinecek sey warki bi anda bizimkiler silndi beni o şaşaırtı hemen.
birde senin o görüşüne katılıyorum biraz gta ay falan benzetseler az önce uyurken girdi rüyama böyel trafik falanda war.yani insanlar sürüyo.yarış esnasında araba gelirken hemen aracı durrduruyorlar kendilerini güvenceye alıyorlar.şaşırıyorlar falan.ne bilim hiç bir seride trafiğin etkili olmadığını gördüm belki ilginç olur diye düşündüm.nede olsa hasar olunca bundan trafikde pay alıyor
Oyuna yine eski serilerdeki kadar çok ışık koyarlarsa sinir olurum ben. Maaşallah asfalt bile parlıyordu eski oyunlarda Uzil in rüyasındaki gibi olsa. Aslında arabadan inebilsek ama öyle adam dövme filan olmasa tabii ki. Benzinciden kendi benzinimizi kendimiz alsak (bkz. Mafia) Underground işler olsa bir otele girsek oradan bir paket alsak arabayla geri dönsek. Sonra rakipler bize sinir olsa arabaya bomba koysalar 100km/h nin altına düşünce bomba patlasa. Biliyorum çok şey istiyorum ama o yarıştan çıkıp o yarışa girmekten bıktım. Tdu ne güzeldi kurye taşıma vardı paket taşıma vardı. Kendimize giyecek birşeyler bile alabiliyorduk. Biraz daha interaktif bir oyun istiyorum yani. Tamam tamam dövmeyin.
Saygılar...Gökhan...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Battousai:: -- 5 Haziran 2007; 12:37:50 >
Oyuna yine eski serilerdeki kadar çok ışık koyarlarsa sinir olurum ben. Maaşallah asfalt bile parlıyordu eski oyunlarda Uzil in rüyasındaki gibi olsa. Aslında arabadan inebilsek ama öyle adam dövme filan olmasa tabii ki. Benzinciden kendi benzinimizi kendimiz alsak (bkz. Mafia) Underground işler olsa bir otele girsek oradan bir paket alsak arabayla geri dönsek. Sonra rakipler bize sinir olsa arabaya bomba koysalar 100km/h nin altına düşünce bomba patlasa. Biliyorum çok şey istiyorum ama o yarıştan çıkıp o yarışa girmekten bıktım. Tdu ne güzeldi kurye taşıma vardı paket taşıma vardı. Kendimize giyecek birşeyler bile alabiliyorduk. Biraz daha interaktif bir oyun istiyorum yani. Tamam tamam dövmeyin.
çok fazla bişey istemiyosun aslında.oyun daha eğlenceli hale gelir.yani dediğn gibi birinden çıkıyoz öbürüne giriyoz.dayatmışlar 100 yarışı 100 ünü yap oyun bitsin diyolar.bir zamaki atarilerde oynadığımız oyunlar gibi yahu.biri bitiyo öbürü sonra öbürü farklı bişey yok ki ortada.ama nedense işte oynamadan da yapamıyoz
araca benzin koyma olayı tdu2de olacak ama şu inme binme bomba koymak falan kısmı grand theft auto olmuş
Mutlaka sorulmuştur ama bende soruyum bari. Bu ne zaman çıkacak. Oynayacak oyun bulamıyorum artık.
Ağladığımı kimseye söyleme anne onlar beni kral biliyorlar. Bırak bilsinler. Kızdımı dünya’yı yıkar sanıyorlar. Bırak sansınlar. Ağladığımı kimseye söyleme anne onlar bir şerefsiz için ağladığımı bilmiyorlar
Oyun çok güzel olucak videoyu her izleyişimde içim gidiyor deliriyorum nfs bu sefer çağ açıcak gibi ewt bu arada inş career uzun olur carbondaki career neydi öyle hemen bitmişti...
bi bakıma TDU gibi olsa iyi olur grafikler de aynı kalitede olsun :) Harita büyük olsun yeter:)
Career uzun olsun yeter
Yeni oyunun grafiklerinden şüpehem yok da kariyerin kısa olması gibi bir durum olursa carbon da ki gibi işte o zaman kötü olur. Carbon hakikaten çok kısa bir oyundu üç gün sürmüştü sanırım oyunu bitirmem sonra da yapacak fazla bir şey olmadığı için sıkıntı basmıştı. Şimdi şöyle diyebilirsiniz o kadar modifiye seçeneği var onlarla oyalansaydın ama bu seçeneklerin hemen hepsi undergraund dan beri var ufak ufak eklemelerle adam kazıklıyorlar gibime geliyor Yapacaksanız tam yapın da millet şaşkına dönsün ve uzun süre oyalansın aksi takdirde carbon gibi olursa ea nin işi çok zor
yaza kadar çıkmış olsaydı keşke ya.. ta kasımı kim beklicek şimdi görüntüler süper
Mobilya satın alırsınız. Kendinize dersiniz ki, bu hayatım boyunca ihtiyaç duyacağım son kanepe. Kanepeyi alırsınız ve sonraki birkaç yıl boyunca, hangi işiniz ters giderse gitsin, en azından kanepe sorununuzu çözmüş olduğunuzu bilirsiniz. Sonra aradığınız tabak takımı. Sonra hayalinizdeki yatak. Perdeler. Halılar. Sonra o güzel yuvanızda kısılıp kalırsınız. Bir zamanlar sahip olduğunuz şeyler artık sizin sahibiniz olur. Chuck Palahniuk.
walla imdadıma bi ekran kartı yetişti ddr 2 512 ilik bir kart kazanadım artık pro street e saklıcam .baktım bu kart problem çıkarıyo takcam hemen kartımı
Neden herkes ekran kartı deyince ilk ram ini söylüyor. Unutmamalı ki mühim olan ekran kartının ram i değil saat hızı ve iş hattı sayısıdır. Kartının marka, modelini söylersen bir yorumda bulunabiliriz belki.
Saygılar...Gökhan...
bu oyun en az sm3 ister gibi geliyo bana. umarım öyle olmaz. sırf o yüzden colin mcrae dirt ü açamadım zaten bunuda açamazsam baya üzülürüm bir de bişey dikkatimi çekti nedense tüm screenshot lar liman gibi bi yerde. kutular fln o izlenimi veriyo. neden başka biryer göstermiyorlar acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARone -- 5 Haziran 2007; 21:24:18 >
Oyun çıkmadan demo hataları göze çarpıyor :) Dikkat ettiyseniz http://www.youtube.com/watch?v=Zux1Y903dBM bu demonun 52-54üncü saniyeleri arasında kahramanımız RX-7'i gösteriyor :) Ama Jantlara Dikkat Edin Şimdik Biri Farklı Diğeri Farklı Bilerek öyle yapmışlar diyebilirsiniz ama ilk RX-7 ve 2. RX-7 arasında jant farkı var:)
yanlış yorum yapıyorsun bence orada RX-7 nin ön ve arka cantlarının farklı olması oyunun cantları tek tek istediğin gibi değişebileceğini gösterir.
Neden herkes ekran kartı deyince ilk ram ini söylüyor. Unutmamalı ki mühim olan ekran kartının ram i değil saat hızı ve iş hattı sayısıdır. Kartının marka, modelini söylersen bir yorumda bulunabiliriz belki.
Saygılar...Gökhan...
çok haklsıın ama türk insanı bi türlü öğrenemez böle şeyleri .. okumuyoruz hiç çünkü..araştırmıyoruz..dinlemiyoruz...
5 mp çeken telefonun çok iyi foto çekeceğini zanneden zihniyet gibi.... (megapixel değil lens kalitesi önemli)
.... NEYSE SONUÇ OLARAK BU OYUN NE ZAMAN ÇIKIYO PC YE ??
Saygılar...Gökhan...
çok haklsıın ama türk insanı bi türlü öğrenemez böle şeyleri .. okumuyoruz hiç çünkü..araştırmıyoruz..dinlemiyoruz...
5 mp çeken telefonun çok iyi foto çekeceğini zanneden zihniyet gibi.... (megapixel değil lens kalitesi önemli)
.... NEYSE SONUÇ OLARAK BU OYUN NE ZAMAN ÇIKIYO PC YE ??
-abi geçen geçen bilgisayar aldım 256 mb ekran kartı war -oda bi şeymi bende 512 mb ekran kartı war
Playing: Half life,Half life oppocing force,Half Life Blue Shift,Half Life 2,Half Life 2 episode One,Half Life 2 episode Two,Team Fortress 2,Left 4 dead,Dawn of Discovery
Her yıl yaşanan N4S heyecanı bu yılda aynen yaşanmakta ve siz sevgili katılımcılar her yıl aynı heyecanı aynen (hatta daha fazla diyelim) yaşamaktasınız; TEBRİKLER(!)
Sanırsınız fırtına kopuyor, altı üstü bir yarış oyunu çıkacak, ne var bu kadar bir kaşık suda fırtına koparıyorsunuz. Adamlar her yıl biraz cilalayıp sunuyor oyunu önümüze (gerçi bu yıl hasar modellemesi olacak ya) biz de her defasında zorlukla kazandığımız paraları bu oyunlara yatırıyoruz.
2000 yılından sonra EA denilen bu firma bence oyunculuk felsefesinin içine etti. (ah Interplay ahhh) Sırf kendi kasasını parayla doldurmak adına oyunculuk kavramının içini bu tip oyunlarla boşalttı, zaten EA'nın istediği oyuncu profili bu.
Evet oyun sektörünün en büyük 3. parti şirketlerinden biri olan EA bence bindiği dalı kesiyor, sizce bu ne kadar devam eder, yoksa etmez mi?
@SolidRock söylediklerinize katılıyorum ea çok değişti ve bence eski ea hayranları şu anda firmaya eskiden olduğu gibi saygı duymuyorlar. Oyunda ki detaylara çok dikkat etmeyen sıradan özellikler ile bir süre oyalanabilen bir oyuncu profili vardır yani nfs bir sonra ki oyunun da berbat bir oyun çıkarsa da sırf nfs olduğu için onu alıp oynayacak binlerce oyuncu vardır ea de bunu biliyor sanırım ve detaylara takılan her oyunu beğenmeyen oyunculara yönelik oyunlar yapmıyor bir tek nfs de değil nba, fifa bunlar hep aynı fikir ile satılan oyunlar oldu artık. Nba için de çok üzülüyorum ben sıkı bir basketbol hayranıyım ve basketbol oyunlarını da çok severim ama nba 2007 de artık isyan ettim diyebilirim oyuna en fazla birkaç ay tahammül edebildim sonra silip eski serilerden olan 2003 ü yükledim aynı şey nfs de de başıma gelmişti carbon u silip nfs III ü yüklemiştim ve oynamaya devam etmiştim. Neyse bu saatten sonra ea nin değişip eski halini almasını beklemiyorum bu şekilde devam etsinler ama eski sıkı hayranlarını birer birer kaybediyorlar..
@SolidRock söylediklerinize katılıyorum ea çok değişti ve bence eski ea hayranları şu anda firmaya eskiden olduğu gibi saygı duymuyorlar. Oyunda ki detaylara çok dikkat etmeyen sıradan özellikler ile bir süre oyalanabilen bir oyuncu profili vardır yani nfs bir sonra ki oyunun da berbat bir oyun çıkarsa da sırf nfs olduğu için onu alıp oynayacak binlerce oyuncu vardır ea de bunu biliyor sanırım ve detaylara takılan her oyunu beğenmeyen oyunculara yönelik oyunlar yapmıyor bir tek nfs de değil nba, fifa bunlar hep aynı fikir ile satılan oyunlar oldu artık. Nba için de çok üzülüyorum ben sıkı bir basketbol hayranıyım ve basketbol oyunlarını da çok severim ama nba 2007 de artık isyan ettim diyebilirim oyuna en fazla birkaç ay tahammül edebildim sonra silip eski serilerden olan 2003 ü yükledim aynı şey nfs de de başıma gelmişti carbon u silip nfs III ü yüklemiştim ve oynamaya devam etmiştim. Neyse bu saatten sonra ea nin değişip eski halini almasını beklemiyorum bu şekilde devam etsinler ama eski sıkı hayranlarını birer birer kaybediyorlar..
nfs underground 1 den sonra hep aynı gitti... değişen sadece oyundaki grafikler.. arabalar.. farklı oyun modları... ama temelde değişim yok.... nfs 3-4 ... nfs 5 posche vs. nerde bunlar nerde ... yazık... ve solid rockın dediği gibi her sene bi curcuna oluyo... adamlar karizma bi demo ile lanse ediyo ..millette hep aynı tepkiler...
nfs underground 1 den sonra hep aynı gitti... değişen sadece oyundaki grafikler.. arabalar.. farklı oyun modları... ama temelde değişim yok.... nfs 3-4 ... nfs 5 posche vs. nerde bunlar nerde ... yazık... ve solid rockın dediği gibi her sene bi curcuna oluyo... adamlar karizma bi demo ile lanse ediyo ..millette hep aynı tepkiler...
Zaten nfs nin son yıllarda en çok sevdiğim yanı yeni oyunu için yayınladıkları videoları, müzikleri ve oyunun giriş videosu Hakikaten öyle ama bu saydıklarımı çok iyi yapıyorlar ama esas amaçları olan oyunu pek de iyi yaptıkları söylenemez bence.
Grafik falan bi tarafa oyuna heyecan getirsinler artık. Underground1'de 2 tur boyunca adamın tamponuna yapışık gittiğimi bilirim. 8 turluk yarış boyunca her virajda arkadan çarptıklarını bilirim. Halbuki şimdi öyle mi? İlk kalkışta liderliği ele geçirdin mi bikaç dakika sonra yoldan çıksan takla atsan adamlar hala yakalayamıyor seni. Tek başına hız yapıyormuş gibi ilerliyosun oyunda. Hatta bazen rakiplerin radarda görünmediği dahi oluyor.
Çok mu zor rakiplerin hızının yarış süresince oyuncuya göre ayarlayıp heyecanın üst düzeyde tutulması?
Bunun dışında Nfs serisini NFS1 den itibaren oynayan bir NFS oyuncusu olarak çıkan ekran görüntüleri ve videolardan sonra gelen oyun pekte sunulanlar gibi olmuyor. Şuan Pro Street için ne video verilirse verilsin ne SS verilirse verilsin. Oyun çıkmadan aldırış etmeyeceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supremum -- 6 Haziran 2007; 2:47:07 >
Core2Duo 2160@3060(9*340)mhz //Big Water 735//Asus P5B DELUXE WI-FI //Sapphire X1800XL //2*1Gb OCZ Platinum DDR2 800@1060Mhz//2*320 Gb Seagate 16mb cache sata2 RAID0//Philips 170X6FB LCD//Ev Yapımı Feel! Tıkla //LG Dvd-rw//Philips cd-rw//Lc POWER 550Watt//HP 1315 All in one//Creative Megaworks THX550 5+1//Creative Audigy2ZS //Logitech Momo Racing Force//
Grafik falan bi tarafa oyuna heyecan getirsinler artık. Underground1'de 2 tur boyunca adamın tamponuna yapışık gittiğimi bilirim. 8 turluk yarış boyunca her virajda arkadan çarptıklarını bilirim. Halbuki şimdi öyle mi? İlk kalkışta liderliği ele geçirdin mi bikaç dakika sonra yoldan çıksan takla atsan adamlar hala yakalayamıyor seni. Tek başına hız yapıyormuş gibi ilerliyosun oyunda. Hatta bazen rakiplerin radarda görünmediği dahi oluyor.
Çok mu zor rakiplerin hızının yarış süresince oyuncuya göre ayarlayıp heyecanın üst düzeyde tutulması?
Bunun dışında Nfs serisini NFS1 den itibaren oynayan bir NFS oyuncusu olarak çıkan ekran görüntüleri ve videolardan sonra gelen oyun pekte sunulanlar gibi olmuyor. Şuan Pro Street için ne video verilirse verilsin ne SS verilirse verilsin. Oyun çıkmadan aldırış etmeyeceğim.
en doğrusu sayın yöneticim haklısınız under serilerinde eclipse im le kafa kafaya giderdim adamlarla şimdikilerde fark atmak kolay ama biraz daha profesyonelleşiyoruz bu tür oyunları çok sık oynadıkca pro street in bu kadar beklenme sebebi NFS hayranlarının hasar modellemesini beklemesiydi ki çok şükür ea akıl edip koydu Nfs eski oyun olmasından kazanıyor zaten mw-carbon serisinden başlasaydı kesinlikle tutmazdı NFS fanatikleri sağolsun