Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Need for Speed Pro Street

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Pc Oyunları >> Yarış Oyunları >> Cevap: Need for Speed Pro Street Sayfa: <<   < önceki  4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Flywer

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

4 Haziran 2007; 1:16:08 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

EA bi tarih verirse NfS serisini o tarih çıkarır endişeniz olmasın hasar gelmesi bazı yönlerde iyi bazı yönlerde kötü şimdi iyiler;Stres atmak,araba parçalamak vs. kötü yanları;ilerlemeli oynarken yarışlardan sonra araçı tamir masrafı üstüne modifiye masrafı ama beklenen bişeydi helal olsun ea ya

[DMC]

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

4 Haziran 2007; 11:57:14 

Girls:
- K. Forscut

http://www.nfsplanet.com/nfsps_forscutt.php?lang=eng

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SCREAM_BG -- 4 Haziran 2007; 12:42:46 >

Flywer

Sisteme Gözat

4 Haziran 2007; 12:16:03 

hatunların hepsi birbirinden güzel hepsine razıyım valla

EstrEmO

4 Haziran 2007; 12:31:13 

şu resimleri alıntı yapıp durmayın.

Bilgisayar Sanatı
DH Game Grup
venom800

Sisteme Gözat

4 Haziran 2007; 12:39:52 

Evet ya gören de kız delisi falan sanacak valla tamam işte iki üç sayfa önce verdiniz acaba hangisi olacak diye ama iki sayfadır kız muhabbeti devam ediyor ne gerek var değil mi? Her sayfa da aynı bayanları görmekten sıkıldım yahu alıntı yapmayınız şu bayanları lütfen

YOLDAN ÇEKİLİN MUTLAK GÜÇ GELİYOR!!!
Pinky_Demon

Sisteme Gözat

4 Haziran 2007; 12:41:35 

Çağla Şikel olabilirmiş oyunda EA açıkladı.

Flywer

Sisteme Gözat

4 Haziran 2007; 12:48:40 

quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Çağla Şikel olabilirmiş oyunda EA açıkladı.

nede yakışır valla

Nam-ı derin

4 Haziran 2007; 12:54:53 

Hadiii hayırlısı...
uzil

Sisteme Gözat

4 Haziran 2007; 13:33:05 

quote:

Orjinalden alıntı: japonozan11

bu kez umutluyum zaten NFS bi batar bi çıkar mantığından hareketle bu oyunun çok iyi olacağı kanaatindeyim...

hasar modellemesini o kadar özledimki oyunu ilk açtığımda direk duvara yönelicem..

hehe

BU İMZAYA ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR

Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 16/07/20XX tarih ve 20XX/40X nolu kararı gereği bu imzaya erişim DONANIMHABER YÖNETİMİ'NCE engellenmiştir.
Nitrogliserin
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

4 Haziran 2007; 14:29:49 

grafikler çok güzel yazdım silmişler ne alaka

kızın grafikleride güzel olabilir belki ben oyunun grafikleride güzel yazdım yasak mı grafikler çok güzel yazmak
uzil

Sisteme Gözat

4 Haziran 2007; 15:13:02 

quote:

Orjinalden alıntı: Nitrogliserin

grafikler çok güzel yazdım silmişler ne alaka

kızın grafikleride güzel olabilir belki ben oyunun grafikleride güzel yazdım yasak mı grafikler çok güzel yazmak

bende o na benzer bişiyler yazmıştım silmiler neyse canım canları sağolsun wrdır bir bildiklei

Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 16/07/20XX tarih ve 20XX/40X nolu kararı gereği bu imzaya erişim DONANIMHABER YÖNETİMİ'NCE engellenmiştir.
::Battousai::

4 Haziran 2007; 15:41:02 

Hemen kızmak yerine biraz düşünüp neden silmiş olabileceklerini anlamak daha iyi olurdu bence. İnsanlar lafın hangi anlamda söylendiğini anlayabilirler. Belli ki adminler bilgi paylaşımı olmayan ve konuyla alakası olmayan mesajları silmeye çabalıyorlar. Yapmadıkları zaman da insanlar "admin nerede yahu" diye bağırıyorlar. Bu ne yaman çelişkidir.

Bağırmak yerine nerede yanlış yaptığımızı anlamaya çalışalım.

Oyun hakkında konuşmak gerekirse umarım ea yine amaçsız bir oyun yapmaz. Ve sadece yarış dışında aktiviteler de olur oyunda (havaalanından kız geliyor arabayla al vb. gibi) Ara videoları çizgi film edasında yapmazlar umarım. Ve daha fazla ertelenmezse ufak ufak umutlanmaya başlayacağım oyun hakkında.

Saygılar...Gökhan...

Altında saygılar...Gökhan... ibaresi bulunmayan hiçbir mesaj bana ait değildir. Saygılar...Gökhan...
Eğer siz de Türkiye'de futboldan başka bir spor olduğuna inanıyorsanız buyrun. www.nfltr.com
klmnn
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

4 Haziran 2007; 15:47:23 

hasar varya buna sevindim işte, sonunda
Nitrogliserin
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

4 Haziran 2007; 17:26:18 

quote:

Orjinalden alıntı: ::Battousai::

Hemen kızmak yerine biraz düşünüp neden silmiş olabileceklerini anlamak daha iyi olurdu bence. İnsanlar lafın hangi anlamda söylendiğini anlayabilirler. Belli ki adminler bilgi paylaşımı olmayan ve konuyla alakası olmayan mesajları silmeye çabalıyorlar. Yapmadıkları zaman da insanlar "admin nerede yahu" diye bağırıyorlar. Bu ne yaman çelişkidir.

Oyun hakkında konuşmak gerekirse umarım ea yine amaçsız bir oyun yapmaz. Ve sadece yarış dışında aktiviteler de olur oyunda (havaalanından kız geliyor arabayla al vb. gibi) Ara videoları çizgi film edasında yapmazlar umarım. Ve daha fazla ertelenmezse ufak ufak umutlanmaya başlayacağım oyun hakkında.

Saygılar...Gökhan...

birader bu forumdaki 4.senem hangi topice hangi postlar atılır iyi bilirim.
oyunda manken var mı? var
mankeni topice koyuyorsan mankenede yorum yapılır mı? yapılır
mankene yapılan yorumu siliyorsan o zaman mankenide silersin topicten hatta hızını alamadıysa admin gitsin EA ya mail atsın oyuna o kızı koymasınlar

not: ziver sildiyse feda olsun postum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nitrogliserin -- 4 Haziran 2007; 17:30:07 >
uzil

Sisteme Gözat

4 Haziran 2007; 18:19:27 

quote:

Orjinalden alıntı: ::Battousai::

Saygılar...Gökhan...

tamam cnm bişey mi dedikyahu ya olabilir haksız yere silmediler diye düşünüyorumda.sadece o kdar silinecek sey warki bi anda bizimkiler silndi beni o şaşaırtı hemen.

birde senin o görüşüne katılıyorum biraz gta ay falan benzetseler az önce uyurken girdi rüyama böyel trafik falanda war.yani insanlar sürüyo.yarış esnasında araba gelirken hemen aracı durrduruyorlar kendilerini güvenceye alıyorlar.şaşırıyorlar falan.ne bilim hiç bir seride trafiğin etkili olmadığını gördüm belki ilginç olur diye düşündüm.nede olsa hasar olunca bundan trafikde pay alıyor

CooperCrew

Sisteme Gözat

4 Haziran 2007; 19:14:36 

Evet oyunlarda bu lazım mesela yanından hızlı geçince adam arabadan inip laf etse güzel olurdu

Amd 4200 X2@2.9 Ghz//Kingston 4 GB Ram/Msi K9N Neo V3//Palit 8800 GT SONIC//160 Gb Seagate+120 Gb Western Digital//High Power 500 Watt Psu
Nitrogliserin
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

4 Haziran 2007; 23:48:46