EA bi tarih verirse NfS serisini o tarih çıkarır endişeniz olmasın hasar gelmesi bazı yönlerde iyi bazı yönlerde kötü şimdi iyiler;Stres atmak,araba parçalamak vs. kötü yanları;ilerlemeli oynarken yarışlardan sonra araçı tamir masrafı üstüne modifiye masrafı ama beklenen bişeydi helal olsun ea ya
Evet ya gören de kız delisi falan sanacak valla tamam işte iki üç sayfa önce verdiniz acaba hangisi olacak diye ama iki sayfadır kız muhabbeti devam ediyor ne gerek var değil mi? Her sayfa da aynı bayanları görmekten sıkıldım yahu alıntı yapmayınız şu bayanları lütfen
Hemen kızmak yerine biraz düşünüp neden silmiş olabileceklerini anlamak daha iyi olurdu bence. İnsanlar lafın hangi anlamda söylendiğini anlayabilirler. Belli ki adminler bilgi paylaşımı olmayan ve konuyla alakası olmayan mesajları silmeye çabalıyorlar. Yapmadıkları zaman da insanlar "admin nerede yahu" diye bağırıyorlar. Bu ne yaman çelişkidir.
Bağırmak yerine nerede yanlış yaptığımızı anlamaya çalışalım.
Oyun hakkında konuşmak gerekirse umarım ea yine amaçsız bir oyun yapmaz. Ve sadece yarış dışında aktiviteler de olur oyunda (havaalanından kız geliyor arabayla al vb. gibi) Ara videoları çizgi film edasında yapmazlar umarım. Ve daha fazla ertelenmezse ufak ufak umutlanmaya başlayacağım oyun hakkında.
Altında saygılar...Gökhan... ibaresi bulunmayan hiçbir mesaj bana ait değildir. Saygılar...Gökhan... Eğer siz de Türkiye'de futboldan başka bir spor olduğuna inanıyorsanız buyrun. www.nfltr.com
Hemen kızmak yerine biraz düşünüp neden silmiş olabileceklerini anlamak daha iyi olurdu bence. İnsanlar lafın hangi anlamda söylendiğini anlayabilirler. Belli ki adminler bilgi paylaşımı olmayan ve konuyla alakası olmayan mesajları silmeye çabalıyorlar. Yapmadıkları zaman da insanlar "admin nerede yahu" diye bağırıyorlar. Bu ne yaman çelişkidir.
Oyun hakkında konuşmak gerekirse umarım ea yine amaçsız bir oyun yapmaz. Ve sadece yarış dışında aktiviteler de olur oyunda (havaalanından kız geliyor arabayla al vb. gibi) Ara videoları çizgi film edasında yapmazlar umarım. Ve daha fazla ertelenmezse ufak ufak umutlanmaya başlayacağım oyun hakkında.
Saygılar...Gökhan...
birader bu forumdaki 4.senem hangi topice hangi postlar atılır iyi bilirim. oyunda manken var mı? var mankeni topice koyuyorsan mankenede yorum yapılır mı? yapılır mankene yapılan yorumu siliyorsan o zaman mankenide silersin topicten hatta hızını alamadıysa admin gitsin EA ya mail atsın oyuna o kızı koymasınlar
not: ziver sildiyse feda olsun postum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nitrogliserin -- 4 Haziran 2007; 17:30:07 >
Saygılar...Gökhan...
tamam cnm bişey mi dedikyahu ya olabilir haksız yere silmediler diye düşünüyorumda.sadece o kdar silinecek sey warki bi anda bizimkiler silndi beni o şaşaırtı hemen.
birde senin o görüşüne katılıyorum biraz gta ay falan benzetseler az önce uyurken girdi rüyama böyel trafik falanda war.yani insanlar sürüyo.yarış esnasında araba gelirken hemen aracı durrduruyorlar kendilerini güvenceye alıyorlar.şaşırıyorlar falan.ne bilim hiç bir seride trafiğin etkili olmadığını gördüm belki ilginç olur diye düşündüm.nede olsa hasar olunca bundan trafikde pay alıyor