NFS istediği kadar sağlam grafikli oyun çıkarsın, sürüşte simülasyona yaklaşmadıkça en fazla birkaç gün oynanacak eğlencelik bir çocuk oyununu olmaktan öteye gidemeyecektir.
Soru: Piyasadaki bütün araba yarışlarını oynadım ama bir süre sonra sıkıldım. Bana hiç sıkılmayacağım bir yarış oyunu önerebilir misiniz? Cevap: Tam aradığınız gibi bir oyun var, hem de tamamen ücretsiz. İsmi "Trackmania Nations" Bu oyunla bütün kalıpları yıkacaksınız ve bugüne kadar yapılmış en iyi fizik motoruna sahip oyun olduğundan her geçen gün farklı bir özelliğini keşfedeceksiniz. Sakın bunu NFS gibi çocuk oyunlarıyla kıyaslamayın, gerçek bir usta oyununa hazır olun. Oyunu hemen indirip bu maceraya atılmak için Türkiye'nin tek Trackmania sitesi olan: www.Trackmania-Turkiye.com 'u ziyaret etmeniz yeterlidir. Unutmayın bu sadece bir oyun değil, yaşam şeklidir...
NFS istediği kadar sağlam grafikli oyun çıkarsın, sürüşte simülasyona yaklaşmadıkça en fazla birkaç gün oynanacak eğlencelik bir çocuk oyununu olmaktan öteye gidemeyecektir.
Kesinlikle. Bu yüzden yeni NFS çıkmasını şahsen istemiyorum. Bir de Kasım'a yetiştirebilmek için her türlü tembelliği yapıyorlar ya bu da yapılan oyunu iyice başarısızlığa götürüyor. Bunun en güzel örneği 4 ay gibi çok kısa bir sürede yapılan NFS 10: Carbon'dur. İlla yeni bir NFS çıkacaksa geliştirme süreci en az 1 yıl olmalıdır ki yapılan NFS adam olsun. Bu 1 yılda da tembellik yapılmamalı, önceki oyun(lar)dan (ç)alıntı yapılmamalı, her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmeli ve yaratıcı olunmalıdır. Bunlar olursa EA Games ancak adam gibi bir NFS çıkarabilir.
Yok yok böyle iyi 800 ile viraja girmek gibisi var mı baaa
2gb ram ve 512mb+ mı böyle çıkarsa, ki hayatta çıkmaz kim oynayacak ki, zaten kasım ayında çıkması bekleniyor, o zamana kadar 512mb ekran kartları alınabilir seviyeye düşmez ki