NFS'nin çocuk oyunlarından birisi daha geliyor gibi. Merak ediyorum gerçek yarış oyuncuları bu oyunları 1 haftadan fazla oynamış mıdır? Ver grafiği ve HDR'yi tamam herşey halloldu sanki. Yılladır aynı şey bıkmadılar, ben arcade olmasına hiçbir şey demiyorum diyemem de zaten ama artık arabaların daha gerçekçi tepkiler vermesini bekliyorum. Yani yıllar önceki tek disketlik Lotus oyununda da arabalar şimdiki gibi viraj alıyordu. Viraj almayı geçtim daha birçok fizik motorundan kaynaklanan kusuru var. Bu yeni oyunda gerçekçilik yönünde ciddi ilerlemeler kaydetmeden yine tutulan bir oyun olmayacaktır...
bu ne yaaa ??imzandaki
Soru: Piyasadaki bütün araba yarışlarını oynadım ama bir süre sonra sıkıldım. Bana hiç sıkılmayacağım bir yarış oyunu önerebilir misiniz? Cevap: Tam aradığınız gibi bir oyun var, hem de tamamen ücretsiz. İsmi "Trackmania Nations" Bu oyunla bütün kalıpları yıkacaksınız ve bugüne kadar yapılmış en iyi fizik motoruna sahip oyun olduğundan her geçen gün farklı bir özelliğini keşfedeceksiniz. Sakın bunu NFS gibi çocuk oyunlarıyla kıyaslamayın, gerçek bir usta oyununa hazır olun. Oyunu hemen indirip bu maceraya atılmak için Türkiye'nin tek Trackmania sitesi olan: www.Trackmania-Turkiye.com 'u ziyaret etmeniz yeterlidir. Unutmayın bu sadece bir oyun değil, yaşam şeklidir...
Bir yarış oyunu hastası olarak, beni tatmin edebilen tek oyun Trackmania Nations olmuştur. Oynadıkça oyuna daha çok hayran kaldım ve dünyada yüzbinlerce kişinin oynadığı devasa bir online platform olması da sadece benim beğendiğim bir oyun olmadığının en iyi göstergesi. Hız, aksiyon, heyecan ne ararsan var.
Sana bir video vereyim, sürüşü dikkatle izle ve kararı sen ver.
Yukarıda verdiğim bilinen bir yol olduğundan arkadaş çok rahat bir sürüş yapabilmiş, ama şimdi vereceğim birinciye 40.000$ ödüllü dünya şampiyonasında finalistlerin mücadelesinden bir örnek. Önemle belirtiyorum ki, yolu hiç bilmiyorlar yani ilk sürüşleri. Gerçi benim de bunlardan pek aşağı kalır yanım yok.
need for speed her yeni oyun çıkardığında burdaki herkes bunu yüklicek ve oynicak beğenceke beğenmicek ama muhakak yüklicek ve oynicaktır onun için fazla eleştirmeyelim çıkmasını bekleyip oynayıp görelim derim...yannışmıyım ?
Önceden de dediğim gibi single player olan her oyun bir zaman sonra sıkar. Crysisi çıksın en fazla kaç kez bitireceksiniz oyunu single player. 1 ya da 2 kez. Online oynamadığınız sürece sıkılmanız kaçınılmazdır. Trackmania nations online oynanabildiği için çok sarıyordu. Ben şahsen çok sık single player oyun oynamıyorum. Hep online oynuyorum. Yoksa inanın bana en baba grafikli en güzel konulu oyun bile olsa yine sıkar, yine sıkar.
Saygılar...Gökhan...
Bu arada ea genelde aylar öncesinden tanıtım yapardı. N'oldu böyle yahu EA games e. Bu sefer iyi bir çıkış yapacaklarına inanıyorlar sanırım.
Önceden de dediğim gibi single player olan her oyun bir zaman sonra sıkar. Crysisi çıksın en fazla kaç kez bitireceksiniz oyunu single player. 1 ya da 2 kez. Online oynamadığınız sürece sıkılmanız kaçınılmazdır. Trackmania nations online oynanabildiği için çok sarıyordu. Ben şahsen çok sık single player oyun oynamıyorum. Hep online oynuyorum. Yoksa inanın bana en baba grafikli en güzel konulu oyun bile olsa yine sıkar, yine sıkar.
Saygılar...Gökhan...
Bu arada ea genelde aylar öncesinden tanıtım yapardı. N'oldu böyle yahu EA games e. Bu sefer iyi bir çıkış yapacaklarına inanıyorlar sanırım.
Aynen ben de single player oyunlardan bir süre sonra sıkılıyorum o yüzden çareyi Trackmania'da buldum. Grafikleri de müthiş yani her yönden süper bir oyun.
Trackmania United'da çok sevdiğim Audi R8'den bir ss aldım:
23 Mayıs 2007, 18:57:14
of anam bune boyle be manyak oyun hemen ciksin isitiyom
ya beyler neden bundan yalnızca bir tane görüntü war ki.bide çok yakın zamanda çıkması lazım mantıken yoksa 2007 yazmazlar.arabalar bile yani modelleri 2008 diye tanıtıllıyor
Dostum bizi iyice meraklandırmaya çalışıyorlar. Hani onlarda biliyor içimizde EA ya karşı bir kırıklık olduğunu. Baksana oyunu sanki sürpriz gibi çıkardılar.
NFS'nin çocuk oyunlarından birisi daha geliyor gibi. Merak ediyorum gerçek yarış oyuncuları bu oyunları 1 haftadan fazla oynamış mıdır? Ver grafiği ve HDR'yi tamam herşey halloldu sanki. Yılladır aynı şey bıkmadılar, ben arcade olmasına hiçbir şey demiyorum diyemem de zaten ama artık arabaların daha gerçekçi tepkiler vermesini bekliyorum. Yani yıllar önceki tek disketlik Lotus oyununda da arabalar şimdiki gibi viraj alıyordu. Viraj almayı geçtim daha birçok fizik motorundan kaynaklanan kusuru var. Bu yeni oyunda gerçekçilik yönünde ciddi ilerlemeler kaydetmeden yine tutulan bir oyun olmayacaktır...
bu ne yaaa ??imzandaki birazanlatir misin ??
Soru: Piyasadaki bütün araba yarışlarını oynadım ama bir süre sonra sıkıldım. Bana hiç sıkılmayacağım bir yarış oyunu önerebilir misiniz? Cevap: Tam aradığınız gibi bir oyun var, hem de tamamen ücretsiz. İsmi "Trackmania Nations" Bu oyunla bütün kalıpları yıkacaksınız ve bugüne kadar yapılmış en iyi fizik motoruna sahip oyun olduğundan her geçen gün farklı bir özelliğini keşfedeceksiniz. Sakın bunu NFS gibi çocuk oyunlarıyla kıyaslamayın, gerçek bir usta oyununa hazır olun. Oyunu hemen indirip bu maceraya atılmak için Türkiye'nin tek Trackmania sitesi olan: www.Trackmania-Turkiye.com 'u ziyaret etmeniz yeterlidir. Unutmayın bu sadece bir oyun değil, yaşam şeklidir...
kesinlikle katılıyorum... bu oyun beni de çok etkiledi... eğer tiryakisi olursanız günde diyelimki günde 5 saat trackmania oynuyorsanız 30 dk nfs oynarsanız, o 30 dk size zaman kaybı gibi gelecektir...
Arkadaşım inan bu paylaşımı yapmakla beni çok mutlu ettin ben nfs nin manyağı hastasıyım onun için bu paylaşımı bizle paylaştığın için çoookk tşkrler...saygılar
ben şimdi anlamadm bu need for speed carbondan sonra çıkacakk oyun mu
Türkçede cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter.Bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; Bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: Oldumu denmez oldu mu? denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İnglizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. pasha tarzındaki yazımlar Türkçeyi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.
ben şimdi anlamadm bu need for speed carbondan sonra çıkacakk oyun mu
aynen öle dostum..Carbondn önce çıkma ihtimali var mı snce..Yok çnkü carbon çıkalı çok oldu..
Call the lighty brothers,call all your lil flunkies,call the snitch hotline and get the G-Unit monkeys,call the cops,I'm still 100 miles an runnin Then call the God and tell him that:your ass is comin The Game[/center]
Umarım Yeni NFS Test drive unlimited e kafa tutabilir yoksa o da pert.. Umarım TDU2 de de TDU nun önemli eksikleri giderilir..Gece sürüş modu, Ön konsol aydınlatması, farların kısa ve uzunlar şeklinde yanabilmesi ve etrafı aydınlatması, daha çeşitli ve etkili hava durumları, ve tabiki de Daha çok araba Daha çok modifiye imkanı