yani bu oyun safkan dx10 olarak mı hazırlanıyor,yani ben oynayamayacak mıyım oyunu,alttaki sistemim nasıl çalıştırır kasma yapar mı
not:17"tüplü monitörüm 1280'in üzerindeki çözünürlükleri desteklemiyor,zaten 1280 çözünürlüklerde tüm oyunları oynasam da gözümü acayip yoruyo o yüzden 1024 çözünürlük genel tercihim,bu iki çözünürlüklerde kasılma yaşar mıyım sizce bu oyunda??
yani bu oyun safkan dx10 olarak mı hazırlanıyor,yani ben oynayamayacak mıyım oyunu,alttaki sistemim nasıl çalıştırır kasma yapar mı
not:17"tüplü monitörüm 1280'in üzerindeki çözünürlükleri desteklemiyor,zaten 1280 çözünürlüklerde tüm oyunları oynasam da gözümü acayip yoruyo o yüzden 1024 çözünürlük genel tercihim,bu iki çözünürlüklerde kasılma yaşar mıyım sizce bu oyunda??
oyun dx 10 olamyacak ve o ekran kartı ilede bu oyunu 1280 de oynamayamazsan bu forumum %90 ı nu oyunu hiç oynayamaz:)
bende kızı beğenmedim most wanted daki daha güzeldi hoş yeşil arkaplanın önüne geçip bir güzel blur landıktan sonra gayet güzel olur ya neyse
e6750 2.66@3.7 cooling by big typhoon/ ocz reaper hpc 800mhz@1140 mhz/sparkle 8800gts 500/1600@648-2080/ga-p35c-ds3r/seagate 320gb/creative inspire m2600/TT Kandalf/fsp epsilon 600 watt/Samsung 226bw s panel/ASUS DRW-1814BLT/A4TECH KX-2810 game master/ 3d mark 06:12513 3d mark 01:65550
FX 5500 nasıl oynar ? valla carbonu 1024*768 high de oymadım bakınız maximum değil
P4 LGA 3.2 GHZ 2 mb cache ,ASROCK P4 V 880 ,Seagate 250+80gb hdd, SPARKLE Nvidia GEFORCE 256 MB FX 5500 128 BİT, KİNGSTOON 1GB RAM (512*2) ,17"PHİLİPS 107E,LG DVD RW,PHİLİPS CD RW,FLEXY 1394,AVER MEDİA GO 007 PLUS TV KARI
çalıştırırsın ama 640x480 çözünürlük ve en düşük detaylardan daha yukarı çıkabileceğini sanmam.. hatta en düşükte bile kasıntı yapabilir. zaten carbon için bile önerilen en düşük ekran kartı 9600 falandı yanılmıyorsam.. pro streetin de diğer nfslerden çok fazla bir sistem isteyeceğini sanmam, tabi biraz daha yüksek sistem lazım ama herhangi bir 128 mb ekran kartı, 768 ram ve 3 ghzla en düşük detay da olsa oynayabilirsin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatty_boy -- 9 Eylül 2007; 18:55:47 >
radeon 9250 agp 128 bitle kasarak çalıştırırsın oyunu ama dediğim gibi en düşük detaylarda.. 9200 ile carbon çalışıyor demişsin ama pro streeti bilemem.. carbonu hangi çözünürlükte ve detaylarda oynadığına bağlı.. carbon orta detay ve orta çözünürlükse, pro streette en düşükte açabilir, yok ondada en düşükte oynadıysan pro streeti deneme bile
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatty_boy -- 10 Eylül 2007; 15:21:48 >
ama bilmiom 128 bit olduunu inş 256 vea 512 bittir amin
9250 ekran kartının bitini fazla abartıyorsun 64 bit olursa öp de başına koy. piyasada 512 bit ekran kartı bile daha 1 tane var sen neden bahsediyon? Kaç para konusuna gelince 256 bit veriyolu olan her ekran kartı çok rahat çalıştırır. 100 dolarada var 500 dolarada
benim en çok içimi gıdıklayan nfs kızı Josie Maran'dı abi gerisi yalan
Evet ya josie maran müthişti. emanuelle yanında katana gibi kalıyodu (çok salak bi sıfat oldu ama öle yani ) most wantedın ilk açılış videosunda çok çirkin gelmişti saçı topluydu falan.. sonra razorla bizim aramıza bi indi arabadan orda bittim işte... krystal, emanuelle'den iyi en azından ama josie maran'ı geçemez. şöyle ünlü tipleri koysalar biraz satışlar acayip artar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatty_boy -- 10 Eylül 2007; 20:05:56 >
Playing: Half life,Half life oppocing force,Half Life Blue Shift,Half Life 2,Half Life 2 episode One,Half Life 2 episode Two,Team Fortress 2,Left 4 dead,Dawn of Discovery
hasar açıkçası --şu yukarda verdiğim 3 videoda gördüğüm kadarıyla-- hoşuma gitmedi.adam son hızla giderken yolda duran araca çarpıyor,sadece on tampon,kaput vs. dağılıyor araba devam ediyor.ama neyse bunada şükür aracın performansına etki etsin hasar oda yeterli
hasar açıkçası --şu yukarda verdiğim 3 videoda gördüğüm kadarıyla-- hoşuma gitmedi.adam son hızla giderken yolda duran araca çarpıyor,sadece on tampon,kaput vs. dağılıyor araba devam ediyor.ama neyse bunada şükür aracın performansına etki etsin hasar oda yeterli
EDİT:biraz önce drag videosunu izledim,ön kaldırma çok yapay
daha doğrusu ön kaldırma değilde,ön tekerler yola değdiğinde biraz yalpalaması gerkmiyor muuuuuuuuuuu
edit2:değiştir yapcaktım alıntıya basmışım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **RaideN** -- 10 Eylül 2007; 21:43:00 >
beyler bana maximum 130 milyona kdr çıkarım okullar açılmasa çıkardım da 130 ytlye en ii pro streeti çalıştırıcak ekran kartı ney yorumlarınızı bekliyorum
winfast px6600td ile carbonu en yüksek değerlerde çalıştırdım 1024x768 ve herşey high... hiçbir takılma olmadı hala da canavar gibi oynuyorum bence bunda da medium da 800x640 da oynarım herhalde (İnşallah )
130ytl çok az ileriye dönük olsun ii olsun sen en iyisi x1950pro serisinden al işini görür ama o da 290-350ytl arası bundan düşk bir kart alırsan da ne kadar ii oynatırsın meçhul
beyler bende 2 tane ekran bağlaştırıcısı yazıyo biri radeon 9200 pro family diğery radeon 9200 sec family bunlar çalıştırabilirmi eğer kasarak ve çok zor çalıştırırsa maximum 150 ytlye kdr oyunu hepsiyle çalıştırabilicek çok ii bi ekran kartı var mı?
birkaç resime bakarak karar vermezsiniz bence çünkü malum resimler üzerinde oynama yapmak çok kolay ne zaman çıkar oynarız o zmn kesin birşey söylenir
koca Codemasters gelipde bizi kandırmak için resimler üzerinden oynama mı yapacak ?
asla böyle bir düşünceyi akıllarına bile getirmezler
arkadaşım tabiiki yaparlar neden yapmasınlar herkes yapıor dikkat edersen oyn kapaklarındaki resimlerin hepsi muhteşem ama oyuna gelincew pekte öyle olmuyor örnek:wrc işin satış tratejisi, kapaklarda her zaman ps kullanılır , ama oyun içi tanıtım resmi olursa yani drekt oyundan alınmışsa ona bişey demem ama bunlar direkt elden çıkma resimler bilgisayardan alınmış gibi değil yani tanıtım resmi gibi
beyler bende 2 tane ekran bağlaştırıcısı yazıyo biri radeon 9200 pro family diğery radeon 9200 sec family bunlar çalıştırabilirmi eğer kasarak ve çok zor çalıştırırsa maximum 150 ytlye kdr oyunu hepsiyle çalıştırabilicek çok ii bi ekran kartı var mı?
Bendede o ekran kartı var carbonu mediumda oynanabilir şekilde çalıştırdı ama pro street için heveslenme çünkü 9200 se tdu yu bile açmıyor
Edit: Nforcer ın eklediği son resimler sadece bana mı çok kötü görünüyor? Yoksa grafikler sahiden kötü mü gözüküyor. Özellikle son 2 resimde...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutaykosem -- 11 Eylül 2007; 15:03:59 >
son resimler ya dx9 ya da low medium değerlerde olsa gerek çünkü çok kötüler bence evet bence de free roam olmalıydı ztn sslerin %90nda çöl vardı şehir yoktu sıkıcı olur yani bir atraksiyon olmazsa
ilk olarak şunu belirtem gerçi mutlaka biri belirtmiştir ama yinede bir kez daha söliem dedim nfsps pc yede ÇIKIO... iklinci olarak resimler ekran ayarlarıyla ayarlanabilir onlar düşük özelliklerdeyken çekilmişler ben o resimlerden bunu çıkarttım... bide bişi soram bende core 2 duo 2.13 işlemci 1gb ram 512 ATİ ekran kartı var oyun sıkıntı olmaz demi??
ilk olarak şunu belirtem gerçi mutlaka biri belirtmiştir ama yinede bir kez daha söliem dedim nfsps pc yede ÇIKIO... iklinci olarak resimler ekran ayarlarıyla ayarlanabilir onlar düşük özelliklerdeyken çekilmişler ben o resimlerden bunu çıkarttım... bide bişi soram bende core 2 duo 2.13 işlemci 1gb ram 512 ATİ ekran kartı var oyun sıkıntı olmaz demi??
Ekran kartının modelini de yazsaydın daha iyi olurdu.
// Intel Core 2 CPU E4400@ 2.00 GHZ 2010MHZ//Gigabyte GA-965p-S3//OCZ 2 GB (2*1) 800Mhz Platinum XTC DDR2 CL4//Ati Radeon HD 2900XT (512 Mb,512bit)//Sata Hitachi HD scsı(300 gb)//Tagan 500W//Windows XP Professional//
Playing: Half life,Half life oppocing force,Half Life Blue Shift,Half Life 2,Half Life 2 episode One,Half Life 2 episode Two,Team Fortress 2,Left 4 dead,Dawn of Discovery