arkadaşlar aklıma takılan bişe var... oyunun şu ana kadarki çıkmış sslerine baktığımızda arabalarda fazla body modifiyesi yok gibi yani sadece vinyl, bazı sponsor marka isimleri bazı artworkler var yani... onun dışında bi arabada bi body kit vb göremedim ben... hep stok arabalar... yanılıyo muyum yoksa ???
NFS 10: Carbon'daki gibi Autosculpt var.
ama sadece Autosculpt mı var yoksa Carbon'daki gibi bi modifiye seçeneği mi var ???
quote:
Orjinalden alıntı: nForcer
http://www.youtube.com/watch?v=sXELkQTUicE Yeni video yayınlandı ama bu video oyundaki ümitlerimi biraz söndürdü. Çünkü NFS 10: Carbon'daki gibi bu oyunda da müzik türlerini araba türleriyle özdeşleştirmişler. NFS 10: Carbon'da böyle yapmalarını hiç sevmemiştim.
video mükemmel... çok güzel olacak bence... müzikleri de ayırmaları o kadar kötü olmamış bence... her arabanın kendine göre bi havası vardır dimi ???
video mükemmel... çok güzel olacak bence... müzikleri de ayırmaları o kadar kötü olmamış bence... her arabanın kendine göre bi havası vardır dimi ???
NFS 10: Carbon'dan bir örnek vereyim. Diyelim Lancer, Skyline, RX-7 gibi tuner sınıfı arabaları kullanmayı seviyorum ve oyunda rock müzik çalmasını istiyorum. Tuner sınıfı arabalar electro müzikle özdeşleştirildiği için sadece electro müzik çalıyor ve bu yüzden rock müzik dinleyemiyorum. İşte arabaları müzik türleriyle özdeşleştirmeleri bu yönden kötü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 3 Eylül 2007; 13:37:40 >
nfs4'de vardı en son yanılmıyorsam,hayvan gibi birşeydi
off yaa.. araba listesine baktım yine yok... Niye şu McLaren F1'i koymuyolar artık oyunlarına EA Games anlamıyorum... Sırf o araba için oynadığımı bilirim kaç tane oyunu >_<
most wanteda eklenebiliyor ve gerçekten çok hızlı gidiyor 450 felan basıyor abartmışlar biraz
off yaa.. araba listesine baktım yine yok... Niye şu McLaren F1'i koymuyolar artık oyunlarına EA Games anlamıyorum... Sırf o araba için oynadığımı bilirim kaç tane oyunu >_<
most wanteda eklenebiliyor ve gerçekten çok hızlı gidiyor 450 felan basıyor abartmışlar biraz
nfs4'de vardı en son yanılmıyorsam,hayvan gibi birşeydi
NFS 6'da (Hot Pursuit 2) vardı en son.
NFS 6'da (Hot Pursuit 2) vardı en son.
nfs 3 te de vardı el nino falan
NFS 10: Carbon'dan bir örnek vereyim. Diyelim Lancer, Skyline, RX-7 gibi tuner sınıfı arabaları kullanmayı seviyorum ve oyunda rock müzik çalmasını istiyorum. Tuner sınıfı arabalar electro müzikle özdeşleştirildiği için sadece electro müzik çalıyor ve bu yüzden rock müzik dinleyemiyorum. İşte arabaları müzik türleriyle özdeşleştirmeleri bu yönden kötü.
anladım ama trax listesinden istediğini açıp kapatabiliyodun... ama o dediğine o kadar dikkat etmedim açıkçası... umarım uygun türleri koyarlar...
quote:
Orjinalden alıntı: Frostban3
vay bea sen de benim gibi McLaren cisin ha... bendensin ;)... hakkaten o da olsa iyi olur... TDUda en çok sürdüğüm arabadır McLaren F1...
yau şu crysis ile pro street ekran kartı aldıracaklar bana ya babam da kızıyor artık okul da var kafayı yiycem ben ne güzel ders çalışacaktım şimdi ram alsam ekran kartı alamam ztn dx10lar uçuyor dx10 kesinlikle alamam peki kaliteli dx9lar nasıl olur x1950pro fln fiyatları ne kadardır ama dx9 alsam bu sefer crysisi iyi oynayamam off böyle işe yau
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 4 günü kaldı.
ATARI firmasının çıkardığı ve oyun çıktıktan bayaa bi sonra patch çıkardığı ve bu patchin de çok problemlerle çıktığı o dandik patchi çıkardıktan sonra oyuncularına resmen çıkardık işte diyip oyundan elini ayağını çektiği güzel bi oyun... oynamanı tavsiye ederim... ama şu da bi gerçekki TDU gibi bi oyun (aynı ayarlarda) EA çıkaracak olsa çok daha güzel olurdu...
yau şu crysis ile pro street ekran kartı aldıracaklar bana ya babam da kızıyor artık okul da var kafayı yiycem ben ne güzel ders çalışacaktım şimdi ram alsam ekran kartı alamam ztn dx10lar uçuyor dx10 kesinlikle alamam peki kaliteli dx9lar nasıl olur x1950pro fln fiyatları ne kadardır ama dx9 alsam bu sefer crysisi iyi oynayamam off böyle işe yau
valla aynı dert bende de var... ekran kartı değil ama ders konusunda... bizimkiler diyo çalış çalış bi yandan da Crysis, NFS gibi oyunlar çıkıyo içim de gidiyo çok kötü zamanda çıkıyo oyunlar... yaz aylarında çıksa ne güzel oynardım rahat rahat... kardeş sen de eğer ekran kartı alacaksan az daha sık dişini Dx10lu bişi al... şimdi Dx9 lu nVidia 7 serisi veya ATI X1950Pro falan alıp da sonradan Dx10 için ekstra harcama yapma bence... almışken Dx10lu al... kafan da rahat etsin cebin de...
Playing: Half life,Half life oppocing force,Half Life Blue Shift,Half Life 2,Half Life 2 episode One,Half Life 2 episode Two,Team Fortress 2,Left 4 dead,Dawn of Discovery
bu oyun tdu kadar pc leri zorlamaz gibi.yani grafikler tdu dan çokda öte deil.ama hasar modellemesi olması bi+
bu oyunun geçtiği mekanlar yarış pistleri ve çorak arazi.yani çevrede aşırı bi detay yok.ne bi ağaç ne bi bina .belki bi çok araba aynı kareye geldiğinde kasmalar olabilir ama genel olarak ekran kartları aşırı derece zorlanmaz gibi.
fakat şunu belirtmeden geçemicem bu oyunda tozu dumana katmak demek fps nin dibleri vurması demek o ne biçim duman efektidir ya.
Yeni ekran kartı alıcaz desenize bende Ati Radeon X800 var 256 MB 256 Bit oynayabilir miyim medium ayarlarda acaba
mediumda oynamayı bırak oyunu yüklüyememen bile ihtimaller arasında sanırım senin kart sm3 desteği vermiyor buda demekki senin için güle güle pro street sm3 desteği verse bile pek oynatacağını sanmam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugberk23 -- 4 Eylül 2007; 15:11:38 >
e6750 2.66@3.7 cooling by big typhoon/ ocz reaper hpc 800mhz@1140 mhz/sparkle 8800gts 500/1600@648-2080/ga-p35c-ds3r/seagate 320gb/creative inspire m2600/TT Kandalf/fsp epsilon 600 watt/Samsung 226bw s panel/ASUS DRW-1814BLT/A4TECH KX-2810 game master/ 3d mark 06:12513 3d mark 01:65550
Yeni ekran kartı alıcaz desenize bende Ati Radeon X800 var 256 MB 256 Bit oynayabilir miyim medium ayarlarda acaba
mediumda oynamayı bırak oyunu yüklüyememen bile ihtimaller arasında sanırım senin kart sm3 desteği vermiyor buda demekki senin için güle güle pro street sm3 desteği verse bile pek oynatacağını sanmam
256 bit kart.sm3 desteği olsa o kart herşekil mediumda oynatır.teknik yapısı çokda kötü bi kart deil.sm3 dışında.
eğer sm2 desteği sunulursa o kart medium ayarlarda oynatabilir.
off off adam gibi bi NFS çıksada oynasak ya Carbon neydi öyle (gerçi carbon'un careerini 2 kere bitirip üstüne tüm challangeleri bitirip bide drift kasmıştım baya oyalamıştı ama )
Playing: Half life,Half life oppocing force,Half Life Blue Shift,Half Life 2,Half Life 2 episode One,Half Life 2 episode Two,Team Fortress 2,Left 4 dead,Dawn of Discovery
Bakalım bu oyunun hatunu kim olacak. Josie Maran ve Emmanuelle Vaugier'den sonra gerçekten merak içindeyim
Oyunda anladığım kadarıyla diğer oyunlarda olduğu gibi kaçak yarışmayacağız. Profesyonel organizasyonlara katılacağız. Bu da demek oluyor ki polisler olmayacak. Belki farklı modlar olur.