onubunu bırakında polis varmı polis bugün sevinçliyim çünkü nfs mw fınısh ve carbonu da geçen hafata acil cevap eğer çıkış haberi varsa cevap bekliom:D
benm anlamadım oyunda eğer arabalar dağılıyosa 300km hızla giden bi arabaya sadece çizik yada ufak bi kırılma hasarı vermek abest olmazmı ee büyük bi hasar versede o araba yarışı nasıl tamamlar hasarı azaltmak için mükemmel bi sürüş vermek zorunda değillermi yoksa benmi sıyırdım yanlış düşünüyorum
hepsini geçtim gerçektende grafik olarak muhteşem görünüyor o çıkana kadar maaş ta pc yi yeniliyim bari yav
Polisle ne alaksaı var ss lere baktığım ve anladığım kadarıyla oyunda drift ve drag mevcut ve hepsi pistlerde felan görülüyor yani yasal bir yarış olucağa benziyoo pist yarışı gibi bişi olmuş bu zaten olmasın polis felan yaa bence böylesi daha güzel drag olmassa olmazlardan zatee kaç versiyondur kesiyolardı
olabilir dağ yolu da var illa yarışta mı kesecek önünü polisler serbest gezintide kovalanırsın oyunun zevki burda zaten allah allah yayasa dışı bir yarış türü olacak bence olsa iyi olur carbon da da drift ve drag mevcut ama polis var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babaya -- 6 Ağustos 2007; 14:27:54 >
Playing: Half life,Half life oppocing force,Half Life Blue Shift,Half Life 2,Half Life 2 episode One,Half Life 2 episode Two,Team Fortress 2,Left 4 dead,Dawn of Discovery
oyun grafikleri cidden cok guzel duruo.insallah boyle guzel olur. bu arada hekes konsol derken ps ve xboxdan bahsetmis ve onlarinda goruntuleri eger guzel bi lcd veya plazma yoksa bi ise yaramaz. bu oyun ayni zamanda wii ve pspye de cikacak acaba onlarda goruntu nasil olacak.
DunkeR
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 0 günü kaldı.
7 Ağustos 2007, 19:02:13
nfs serisi bence en iyi yarıs oynu serisidir. ben most wanted ı oynadıgımda hayran kalmıstım.carbon u oynamadım. ama bir aksilik olmazsa pro street i oynamaya calısacagım.
ya konuyla alakası yok ama post kasmayalım lütfen... özellikle @KaTlİaM_3131 biraz dikkat et... @babaya sana ibret olsun... yazık olmuş ama o kadar posttan sonra bunun olacağı belliydi.... süresiz cızıttırmışlar...
benm anlamadım oyunda eğer arabalar dağılıyosa 300km hızla giden bi arabaya sadece çizik yada ufak bi kırılma hasarı vermek abest olmazmı ee büyük bi hasar versede o araba yarışı nasıl tamamlar hasarı azaltmak için mükemmel bi sürüş vermek zorunda değillermi yoksa benmi sıyırdım yanlış düşünüyorum
hepsini geçtim gerçektende grafik olarak muhteşem görünüyor o çıkana kadar maaş ta pc yi yeniliyim bari yav
oyunda hasar modellemesi var ama bu senin dediklerinle alakalı olarak tam net bi bilgi yok... ama videolardan anladığım kadarıyla senin dediğin gibi 300le falan giderken kaza yapınca bi çizik alıp kurtulmuyosun... araba dağılıyo ama tabiki bu arabayla da yarış tamamlanmıyo... aynı drag yarışlarında motor yanınca senin için yarışın bitmesi gibi totaled oluyosun...
vay be arabaların gerçek handlinglerini alıolar helal olsun baya para harcıyolar carbondan sonra nfs ye öngörü ile bakmaya başlamıştım ama sanırım bunula yeniden gönlümü kazanacak o deilde benim acilen sistemi yenilemem lazım :D intel p4 3.4 ati sapphire x600
var bakalım napacak işlemci anakart ve ekran kartını deiştiricem overclock yapacam bana bi 2 milyarcık lazım ondan sonra bu oyunu full graphic oynarıs
The car list in Need for Speed ProStreet spans over 40 years of the automotive spectrum. Every car in the game is selected for a reason – it is either unique, aspirational, memorable or highly desirable. So far the following cars have been announced by Electronic Arts. More cars will follow.
Cars in NfS ProStreet Acura RSX (2006) Audi S4 (2006) BMW M3 (2008) Lexus IS350 (2006) Lotus Elise (2006) Mazda RX-7 (1995) Mitsubishi Eclipse (1999) Mitsubishi Lancer EVOLUTION IX MR-edition (2006) Nissan 240 SX (S13) (1989) Nissan GT-R PROTO Nissan Skyline R34 (1999) Plymouth® Hemi® Cuda (1970) Porsche 911 (997 Gen) Turbo (2006) Toyota Corolla GTS AE86 (1986) Volkswagen Golf GTI (2006)
bu arabaların devamı gelcekmişşşşş
Sürüş gerçekçi olacaksa grafik umurumda bile değil. Şehirde simulasyon tarzında araç sürebilmek yeter bana. Az aracımıza dikkat edebileceğiz bundan sonra. Aman çizik almasın aman lambası kırılmasın falan. Neydi o öyle 100 metre havalanmalar, carmageddon gibi polisleri haşat edip çıkmalar falan. İnşallah pc ye çıkar. Yoksa gidip konsol üreticilerinin kafasına oklavayla vurucam akılları başlarına gelsin die. Olmaz böyle.
Saygılar...Gökhan...