Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap: Need for Speed 11: Pro Street

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Pc Oyunları >> Yarış Oyunları >> Cevap: Need for Speed 11: Pro Street Sayfa: <<   < önceki  8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
DeSe

8 Temmuz 2007, 15:43:30  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

vay yeni resimleri görüyorum süper abi ya

BlackF!Re

Sisteme Gözat

8 Temmuz 2007, 15:51:14  

arkadasın verdigi su resim dikkatimi cekti sanırım pist dısında baska yerlerdede olacak eger böle olursa nfs eski günlerine geri dönüyo olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 8 Temmuz 2007; 15:51:53 >

Playing: Half life,Half life oppocing force,Half Life Blue Shift,Half Life 2,Half Life 2 episode One,Half Life 2 episode Two,Team Fortress 2,Left 4 dead,Dawn of Discovery

Waiting: Half Life 2 episode Three,Lost Planet 2
nForcer

Sisteme Gözat

8 Temmuz 2007, 15:55:58  

Gerçekten NFS eski günlerine dönüyor gibi görünüyor. Bir de oyunda simülasyon/arcade denetim seçeneği sunan assist ayarı olduğunu da düşünürsek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 8 Temmuz 2007; 15:57:21 >

Yardım ve yasal olmayan istek içerikli özel iletiler atmayınız, yanıtlamıyorum.
cause_of_death

8 Temmuz 2007, 16:00:22  

Carbon'da hayal kırıklığına uğramıştım, TDU ile yakın zamanlarda elime geçtiği için 10 dk bile oynamadan kapatıp TDU sarmıştım. Umarım bu oyunda çıkış yakalarlar, nfs2 deki tadı almak istiyorum. Underground bu tadı vermişti örneğin, hadi hayırlısı

Artık ciğercinin önünde takılamıyoruz
uzil

Sisteme Gözat

8 Temmuz 2007, 18:20:01  

offf bu son resimler gerçekten çok hoş.anladık ki artık şehirden kurtulmuşlar ama yalnızca pist lede bırakmamışlar.hem pist war hemde dağ lık alanlar gibi ilginç yerler war

BU İMZAYA ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR

Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 16/07/20XX tarih ve 20XX/40X nolu kararı gereği bu imzaya erişim DONANIMHABER YÖNETİMİ'NCE engellenmiştir.
nForcer

Sisteme Gözat

8 Temmuz 2007, 18:46:41  

Yeni Nissan GT-R Proto videosu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 8 Temmuz 2007; 18:47:08 >

uzil

Sisteme Gözat

8 Temmuz 2007, 18:51:08  

çok sağol video için

arabada harika yaw

BU İMZAYA ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR

Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 16/07/20XX tarih ve 20XX/40X nolu kararı gereği bu imzaya erişim DONANIMHABER YÖNETİMİ'NCE engellenmiştir.
Lee-on!

Sisteme Gözat

9 Temmuz 2007, 3:25:27  

dx10 şart mı oldu şimdi offf

SeaTeam Cordoba 1.4 Tdi

Apple iPod Touch 8gb 2.2.1Fw With Jailbroken
Cowon D2 4gb V3.53
Nokia 1101 V3.05 (:
HRNclk777

Sisteme Gözat

10 Temmuz 2007, 12:47:47  

E3 2007 Vehicle Physics Trailer
http://www.gametrailers.com/player/21369.html

emre02

10 Temmuz 2007, 1:21:46  

çok gerçekçi bi oyun

SONY_55

Sisteme Gözat

10 Temmuz 2007, 1:39:59  

Grafikler super yaw prostreet deli geliyor deli.Oh be neyseki ekran karti sorunum yok full detay oynarim herhalde

GRAN TURISMO 5...O KADAR...

ARAÇ BAŞI 400.0000 POLİGON,1920X1080P,60 FPS,AYNI ANDA 20 ARAÇ,70 PİST,1000 TANE ARAÇ,WRC,NASCAR

..Expect perfection..
SeLiM_50

10 Temmuz 2007, 9:13:05  

quote:

Orjinalden alıntı: SlyAllen

Oyun çıkmadan demo hataları göze çarpıyor :) Dikkat ettiyseniz http://www.youtube.com/watch?v=Zux1Y903dBM bu demonun 52-54üncü saniyeleri arasında kahramanımız RX-7'i gösteriyor :) Ama Jantlara Dikkat Edin Şimdik Biri Farklı Diğeri Farklı Bilerek öyle yapmışlar diyebilirsiniz ama ilk RX-7 ve 2. RX-7 arasında jant farkı var:)

O rx 7 drag için hazırlanmış bekliyor.Drag da da arkadan itişli araclarda ön lastiği hafif arka lastiği daha ağır yapman lasım.bu da jant farkı olusturur.

P4 2.4@3.0 DFI PS83-BL 512 Mb DDR333@413 2,5-3-3-7 FX 5200 64bit(128 MB)250@284/332@492 SAMSUNG SP0802N 7200 RPM 80 Gb 300W ASUS S-30FP PSU

¤ۣۜ..¤ KAYNAR FIRINLI OTO BOYA ¤ۣۜ..¤

Ultimate Hydrogen Machine
SeLiM_50

10 Temmuz 2007, 10:16:09  

Uzun zamandır forumda yoktum.Bugün 10 sayfanın tamamını okudum ve 7 kasımdan önce ölmek istemiyorum

Oyun çıkmadan konuşmak yanlış olur ama

Fx5200 128 Mb
512 Mb ram
2.4 Ghz Presscot

Çalıştırma ihtimali nedir?

Orda 256 Mb e.k. muhabbeti var .

P4 2.4@3.0 DFI PS83-BL 512 Mb DDR333@413 2,5-3-3-7 FX 5200 64bit(128 MB)250@284/332@492 SAMSUNG SP0802N 7200 RPM 80 Gb 300W ASUS S-30FP PSU

¤ۣۜ..¤ KAYNAR FIRINLI OTO BOYA ¤ۣۜ..¤

Ultimate Hydrogen Machine
cemcx

10 Temmuz 2007, 13:14:57  

dx10 mu gerekiyor oyun için?

Nitrogliserin
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

10 Temmuz 2007, 13:16:56  

hayır oyun dx9c olacak muhtemelen cmr dirt'ten çok daha az üstün olabilir özellik bakımından yani kullanılan api açısından konuşuyorum
(((TeAcHeR)))

Sisteme Gözat

10 Temmuz 2007, 13:40:41  

bu oyun dx10 mu olacak acaba

Gigabyte X48-DQ6 1600FSB/DDR2 S+GL+1394+16X 775p * Q6600 G0 1,3VID GÜNLÜK 1,525V İLE 3800MHZ * SUNBEAM CONTACT FREEZER* COOLERMASTER RC-690 KASA * 4x1GB DDR2 800@1150MHZ KİNGSTON RAM * 896 MB ZOTAC GTX260 216SHADER(756-1566-2600) * WESTERN DİGİTAL 1TB 32M CAVİAR BLACK * 200GB SEAGATE+320GB SAMSUNG 16M * ASUS 1608 DVD RW+SAMSUNG DVD RW * ASUS -VW222S BK 22''LCD *SKYSTAR2 DVB-S*KAWAİ 5+1* Be Quite Dark Power Pro 850W PSU
ÖLÜM42

10 Temmuz 2007, 13:50:35  

quote:

Orjinalden alıntı: sony555

Grafikler super yaw prostreet deli geliyor deli.Oh be neyseki ekran karti sorunum yok full detay oynarim herhalde

ben hazırlıklara sımdıden baslıyorum cunku ekran kartı ıflas ettı

[link=http://forum.donanimhaber.com/m_9355657/tm.htm]
<-ı|ı| dh akvaryum kulübü |ı|ı->

celikcantxxl

10 Temmuz 2007, 15:34:01  

hadi çıksın artık yaaa. ss leri gördükçe insan sabırsızlanıyor

bu arada 8600 gt ekran kartımdan (acer 5920) sizce iyi bir performans alabilirmiyim bu oyunda?

<a href="http://www.matchspecial.com/quizzes/addictionSU.php" style="color: #353535; text-decoration: none; display: block; width: 286px; height: 128px; padding-top: 50px; padding-left: 17px; background: url(http://www.matchspecial.com/quizzes/images/addictionResult.png) no-repeat; font-family: Times New Roman, sans-serif; font-size: 30px;">58%</a><p>This quiz was provided by - <a href="http://www.matchspecial.com">Match Special</a></p>
HRNclk777

Sisteme Gözat

10 Temmuz 2007, 15:35:20  

memokepo

10 Temmuz 2007, 15:41:26  

bennim taka ekran kartı nasıl çalıştırır sizce? ati radeon HD2600TX:D full ayarda çalıştırabilcemmi:D

shooterr_bobb

10 Temmuz 2007, 18:04:30  

Arkadaşlar amg bilgisayara nvıdıa geforce 7200 sığarmı ve nvidia geforce 7200 bu oyunu çalıştırırmı

BOB (Burak Orhun Baser)
nForcer

Sisteme Gözat

10 Temmuz 2007, 19:11:20  

quote:

Orjinalden alıntı: mahmut_cinar

bu oyun dx10 mu olacak acaba
Bence Dx10 olacak, çünkü çıkan her NFS'de kullanılan Renderware grafik motorunu geliştiriyorlar.

NFS 7: Underground > Dx8.1
NFS 8: Underground 2 > Dx9.0
NFS 9: Most Wanted > Dx9.0b
NFS 10: Carbon > Dx9.0c
NFS 11: Pro Street > Bu da Dx10 olur herhalde.

Bu arada "bu oyun şu makinede çalışır mı" muhabbetleri için daha çok erken, bu muhabbetleri oyun çıkmaya yakınken yaparsak iyi olacak.

DeSe

11 Temmuz 2007, 24:21:41  

oyun kesin dillere sestan olucak

Black Eye

11 Temmuz 2007, 15:40:57  

sayfaları full okumadım bu oyunun çıkış tarihini bilen varmı

wolf1907

11 Temmuz 2007, 15:50:10  

çıksada oynamay başlasak sanrıım kasım gibi çıkar ama bilmiyorum ben kesin tarih vardır herhalde

HTC diamond touch,Sony Z21XN,BOSE® companion® 5,Leica d-lux 4,timbuk 2
Black Eye

11 Temmuz 2007, 16:00:59  

SİTESİNDE 30/07/2007 YAZIYOR AMA İNGİLİZCE OLMADIĞINDAN NE TARİHİ OLDUĞUNU BİLMİYORUM

BlackF!Re

Sisteme Gözat

11 Temmuz 2007, 16:53:20  

quote:

Orjinalden alıntı: Black Eye

SİTESİNDE 30/07/2007 YAZIYOR AMA İNGİLİZCE OLMADIĞINDAN NE TARİHİ OLDUĞUNU BİLMİYORUM

hocam yanlısın olmasın o zaman bu ay sonunda cıkıyo oyun senin verdigin tarihe göre

Playing: Half life,Half life oppocing force,Half Life Blue Shift,Half Life 2,Half Life 2 episode One,Half Life 2 episode Two,Team Fortress 2,Left 4 dead,Dawn of Discovery

nForcer

Sisteme Gözat

11 Temmuz 2007, 19:05:21  

quote:

sayfaları full okumadım bu oyunun çıkış tarihini bilen varmı
31 Ekim 2007.

orgulas

11 Temmuz 2007, 20:50:20  

Müthiş olacak hemen çıksın da alalım fotoları da gördüm remen ağzımın suları aktı burda

BaMKaN

12 Temmuz 2007, 1:24:14  

quote:

Orjinalden alıntı: BlackF!Re

quote:

hocam yanlısın olmasın o zaman bu ay sonunda cıkıyo oyun senin verdigin tarihe göre

31/10/07

And the hardest part was letting go, not taking part
You really broke my heart...

feanorringeril

Sisteme Gözat

12 Temmuz 2007, 7:16:42  

Umarım oyun menüde geçen ve yarıştan yarışa atlanan bir modda olmaz. Öyle yaparlarsa çok saçmalarlar açıkçası. Yalnız en büyük dileğim arazi araçlarını koyarlarsa offroad tarzı arışlar da olsun. Hele şöyle karlı yarışlar enfes olur. Videolardaki gerçekçiliğe bakarsak; karlar içinde bir yarışın sunacağı zevk bambaşka olur aslında. Ya da dev arazi araçlarıyla çamurların içinde.. Gerçi NFS' de bu yazdıklarımın hiçbirinin olmasını beklemiyorum; açıklamalarda da geçmiyor zaten. Fakat TDU2 ' de offroad' un olacağıyla ilgili haberler okudum bana yeter.
ProStreet' e dönecek olursam; oyun hakkında en sevindiğim şey; artık aerodinamiyi es geçmeyecek olmaları. Artık her bir parça; (bodykit, spoiler vs) aracın performansına etkiyecekmiş. Ve umarım her parçanın gerçeğe uygun etkileri olur araç üzerinde. Ne biliyim; most wanted' ta filan, fren upgrade' i yapınca yol tutuşun iyileşmesi türünden olaylar beni sinir ediyordu. Diğer bir artı da sürüş dinamiklerinin diğer oyunlardan farklı olacağını açıklamış olmaları. Umarım 90derecelik keskin virajları 200' le dönecek şekilde tasarlamazlar dinamiklerini oyunun. Hasar modellemesi de güzel. Ama merak ettiğim birşey var; benzin olayı neden konmaz araba yarışlarına? Örneğin benzin paralı olsa, lastikler eskise zamanla ve değiştirmek gerekse.. Abartı gibi geliyor ama işin zevkini artırır bence. Herneyse bu uç noktadaki isteklerimi bir kenara bırakıp yeni oyunu pistlerle sınırlamamalarını dileyeyim ben. Bana göre haritasız olmaz. Ancak haritadan kastımda komple bir harita. Araçla yoldan çıkıp dağ bayır; oba çimen gidebileceğiniz bir harita. TDU' da harita daha serbest örneğin. O tarzda yapılabilir. YUa da SanAndreas haritaları gibi; herşey gerçek olarak modellenebilir.. Hoş olur. Otobandan çıkıp dağa tırmanmak, dağdan inip deniz kenarından su püskürte püskürte kumsalda hız yapmak, canın sıkılınca ormana dalmak...

IeIIXIIoI

12 Temmuz 2007, 10:17:51  

onboard ekran kartıyla oynanır mı bu

kbrdy

Sisteme Gözat

12 Temmuz 2007, 18:02:20  

…•[κвяdҹ]°™
…•[qшεятҹ]°™
BlackF!Re

Sisteme Gözat

12 Temmuz 2007, 18:14:35  

quote:

Orjinalden alıntı: KaBaRDeY

bi çok soruyu cevaplayacak bir video sanırım...

http://www.gamespot.com/video/941615/6174189/need-for-speed-prostreet-official-movie-1

bu videoda gorundugune gore oyun sadece sehirde olmicak fakat alsfaltın parlaması cok abartı olmus

nForcer

Sisteme Gözat

12 Temmuz 2007, 19:10:26  

3 yeni resim...

HRNclk777

Sisteme Gözat

12 Temmuz 2007, 19:18:43  

Video bomba olmuş ya,oyun arcade havasından kurtulmuş gibi
Need For Speed Prostreet Official Movie 1

Ama ses yok,anlıyamadım
Bana göre;
-asfalt parlaması abartılmış
-sürüş dinamikleri simülasyona biraz yaklaşmış
-şehir ve dağ yolları çok güzel olmuş
-duman efekleri süpeeer

By_WiliBalD

Sisteme Gözat

12 Temmuz 2007, 19:32:10  

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: venom800

quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

quote:

Orjinalden alıntı: venom800

quote:

EA Games yine aynı tas aynı hamam, sonuçta kaybeden kendisi olacak. Hiç çıkmasın daha iyi.

Doğru valla ne diyeyim aynen katılıyorum. Ama keşke TDU dan daha iyisini yapsa da ben de şöyle gerçek bir NFS oyunu oynasam ama sanırım bunlar olmayacak NFS yine aynen devam edecek gibi görünüyor..
NFS undergraund 2 ve MW iyi degil mi ?? İlk 5 oyunda olan kokpit kamerası (yani arabanın içinden oynanan kamera) yok, ayrıca araba denetimleri gerçekçi değil (200-250 ile yavaşlamadan viraj dönme vb.). Bunlar dediğin NFS'lerin yeterince iyi olmaması için sayılabilecek en basit nedenler.

Bunlara da aynen katılıyorum ama ek olarak bir kaç şey söylemek istiyorum. Öncelikle nfs serisi undergraund ile yepyeni bir oyun oldu bunu hepimiz biliyoruz ve bende düsürt olmak gerekirse undergraund ilk çıktığında o gece yarışlarını, piyasa arabalarını ve modifiye olayını görünce oyunu bilgisayarıma kurmadım bile aradan 7-8 ay geçti ve arkadaşımın zoruyla yükledim bilgisayarıma ve yapımın kaliteli olduğunu ama eski nfs lerle alakalı olmadığını söyledim. Ama oyun genel olarak kaliteliydi tabi özene bözene yapılmıştı ama dedim ya yeni bir yola girilmişti bir kere hızlı ve öfkeli filmi ile başlayan piyasa arabalarına modifiye yapma akımı giderek popülerl hale geliyordu, nfs de seriye bu yön de devam etme kararı aldı ama ben bu karardan memnun kalmadım ve ondan sonra çıkan hiçbir seriyide beğenmedim kendi adıma ama oyunlar carbon a kadar kaliteli yapımlar oldu hemen hemen. Nfs undergraund 2 ile şehirde serbestçe gezme olayı geldi gerçi rockstar ın bir yapımı olan midnight club oyunu nfs undergraund 2 den önce çıkmıştı ve şehirde serbestçe araba kullanımına imkan veriyordu ama belki de nfs undergraund kadar tutmadı herneyse daha sonra most wandet geldi ve ben bir ihtimal eski günlere döneriz diye umut etmiştim ama yine olmadı aşırı arcade hava ve yine (!) kokpit kamerasının olmayışı beni epey üzmüştü ama en azından undergraund daki piyasa arabaları kadar fazla araç yoktu mw da yani daha çok süper arabalara yönelmişlerdi ve en sevdiğim araç olan dodge viper da bu sefer oyuna dahil edildi ve benim açımdan fena bir oyun olmadı mw ama yine de tam olarak istediğim gibi değildi sonra carbon çıktı ve tam bir fiyaskoydu benim için. Oyun yine hızlı ve öfkelinin birebir taklidi olmuştu tokyo drift filminde ki gibi dağa çıkıp drift yapabiliyorduk da drift işini o kadar ucuz yapmışlardı ki sanki oyun sadece küçük yaştaki çocuklara yapılmış havası veriyordu. Onun dışında oynanabilirlik mw tan daha da fazla arcade olmuştu ve hala kokpit kamerasından eser yoktu ayrıca aynı çeşit modifiye parçaları ve yarışlardan sıkılmıştım şimdi de bana pek fazla ümit vermeyen bu video geldi bakalım ne olacak inşallah köklü değişiklikler yaparlar diyorum ama şimdiden söyliyim bu oyunu beklemiyorum yani çıkış tarihini öyle TDU de olduğu gibi takip etmeyeceğim çıkınca alırız gibi bir durum olacak yani. Biraz uzun oldu ama içimi döktüm rahatladım valla
venom800

her mesajin nerdeyse bu kadar uzun..
SUPERSIN YAA BASKA BISEY DIYEMIYCAM...

BEN HİÇ ARABA YARIŞI OYNAMADIM BİLİYORMUUUSUN...

EstrEmO

12 Temmuz 2007, 19:56:12  

sesler daha hazır degil heralde ama sürüşün degiştigi kesin birde araçlar fazla uçuyorlar tepelere filan

nForcer

Sisteme Gözat

12 Temmuz 2007, 19:59:45  

quote:

Orjinalden alıntı: EstrEmO

birde araçlar fazla uçuyorlar tepelere filan
Eski NFS'lerdeki gibi hem de.
Bu arada videodaki sürüşü ben de beğendim, umarım bunu çok basit yapmazlar.

seF[o]

Sisteme Gözat

12 Temmuz 2007, 20:56:29  

Açıkçası video beni etkilemedi.

Ücretsiz Call Of Duty : Modern Warfare 2 KAZANIN!
CEVAPLARI
SlyAllen

Sisteme Gözat

13 Temmuz 2007, 10:39:04  

Oyun beklediğimden kötü gibi gelicek sanırım

Turshu Design INC.
HRNclk777

Sisteme Gözat

13 Temmuz 2007, 16:45:05  

nForcer

Sisteme Gözat

13 Temmuz 2007, 22:56:46  

quote:

Orjinalden alıntı: HRNclk777

yeni video
http://www.gametrailers.com/player/21919.html?type=flv
Güzel video. Hasar hakkındaki merakları biraz gideriyor.

Bu da videonun HD biçimindeki hali: (kotalı olanların indirmesini önermem, boyutu 108 mb çünkü)
http://download.gametrailers.com/gt_vault/t_nfsprostreet_e32k7_devwalk_gt_h264.wmv

Pinky_Demon

Sisteme Gözat

13 Temmuz 2007, 22:58:35  

HD videoyu izleyin mutlaka ben oyunu oldukça beğendim.

http://www.gametrailers.com/player/21918.html

Gametag: PinkyDemonTR

seljuk

14 Temmuz 2007, 19:19:24  

video için teşekkürler
yalnız özellikle sessiz bmw videosunda bana araç kontrolünün pekde değişmemiş yani similasyona yaklaşmamış gibi geldi. bilemiorum siz ne düşünüyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seljuk -- 14 Temmuz 2007; 19:24:46 >

2009 PEUGEOT 308 Comfort 1.6 VTI 120 Hp Babylone Kırmızı
Prophecies

Sisteme Gözat

14 Temmuz 2007, 19:24:45  

verildiyse kusurabakmayın......ben ilk defa gördüm paylaşayım dedim....

http://www.gamespot.com/video/941615/6174189/need-for-speed-prostreet-official-movie-1

HRNclk777

Sisteme Gözat

14 Temmuz 2007, 20:37:54  

quote:

Orjinalden alıntı: seljuk

video için teşekkürler
yalnız özellikle sessiz bmw videosunda bana araç kontrolünün pekde değişmemiş yani similasyona yaklaşmamış gibi geldi. bilemiorum siz ne düşünüyorsunuz?

o videoda simulasyon olmuş dedim ama ondan sonra koyduğum videoda anladım ki aynı tas aynı hamam aynı arcade oynanış ve tdu ya devam (tdu2 nerde kaldı yaa )

Nitrogliserin
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

14 Temmuz 2007, 20:45:00  

e3 videoları bende biraz hayalkırıklığı yarattı kafamda tsarladığım şekilde değil kesinlikle oyun

1- oyunda çok gerçekçi duman efekti var kesinlikle çok başarılı ve bunu gözümüze sokacak oyun sürekli

2-iyi güzel hasar var demek ki yol kenarına çıktığımızda arabamız hasar alcak saçma
uçmalar muçmalar biraz daha yerçekimi ve gerçek sürüş olsun lütfen ya oyun hala arcade

test drive'ın sürüşüne alışınca o da kolay geliyor ama hardcore modu bambaşka araç birde 300e falan çıkmıyor bari bu oyunada ileri sürüş bir sürüş modu koysunlar
seF[o]

Sisteme Gözat

14 Temmuz 2007, 20:47:04  

Güzel videolar

Ücretsiz Call Of Duty : Modern Warfare 2 KAZANIN!
CEVAPLARI
Ac Schnitzer.

15 Temmuz 2007, 24:35:17  

Amerikan araçları beni beklliyecek hepsini alıcam aşağı yakıcam asfaltı

Türkçede cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter.Bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; Bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: Oldumu denmez oldu mu? denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İnglizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. pasha tarzındaki yazımlar Türkçeyi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.

OPTİMİST

Sisteme Gözat

15 Temmuz 2007, 24:57:01  

Carbon'nun bile sistemleri zorladığını gördükten sonra , umarım bu oyunu C2D ,x1950Pro , 2gb ram ile 1280*1204 çözünürlükte oynayabilirim..

Ac Schnitzer.

15 Temmuz 2007, 14:17:18  

bende 512 RAM pentium(R) 3.06 GHz işallah yeter ekran kartı ATI

Türkçede cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter.Bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; Bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: Oldumu denmez oldu mu? denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İnglizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. pasha tarzındaki yazımlar Türkçeyi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.

__InCuBuS__

16 Temmuz 2007, 16:40:47  

ne oyun ama haaaa

Guitar Hero 3 Fan Kulübü

artık bu imzayı kabul edin:)))))))))))))))
__InCuBuS__

16 Temmuz 2007, 16:43:19  

bence bu oyun konsolda daha zevkli olur

Guitar Hero 3 Fan Kulübü

artık bu imzayı kabul edin:)))))))))))))))
DeSe

18 Temmuz 2007, 16:28:17  

BEYLER İLK VİDYO YAPIŞIM BİRAZ KÖTÜ AMA NEYSE BAKIN

YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

http://www.youtube.com/watch?v=8tCKOZGHpRQ

ajan.47
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

22 Temmuz 2007, 11:27:24  

ARKADAŞLAR BU OYUN NE ZAMAN ÇIKACAK BİLEN VAR MI
nForcer

Sisteme Gözat

22 Temmuz 2007, 11:38:52  

quote:

Orjinalden alıntı: ajan.47

31 EKİM 2007

Biraz başlığı gezseniz bulursunuz.

ramazanyurt

22 Temmuz 2007, 11:46:16  

arkadaşlar resimlerde şöför niye yok?

Samsung T260HD / Q9550 / Asus P5Q Deluxe / Powercolor 512 MB 4870 Pcs+ / Crucial Ballistik 2x2 DDR2 800 Tracer Led 16fe5/ Seagate ST3500320AS 500 GB Sata 2 32MB Raid0 / Samgung S203B DVDRW / Thermaltake Armor+ VH6000BWS ESA / OCZ Pc Power & Cooling Silencer 750W Psu / Creative Megaworks THX 550 / Creative X-fi Titanium Logitech MoMo Racing / Logitech Force 3D Pro / Logitech Cordless / Nzxt Sentry LX / Ext. 3.5 TB HDD
Pinky_Demon

Sisteme Gözat

22 Temmuz 2007, 23:20:14  

quote:

quote:

31 EKİM 2007

Avrupa da 9 Kasım, USA'da 7 Kasım da çıkacak.

Gametag: PinkyDemonTR

nForcer

Sisteme Gözat

22 Temmuz 2007, 23:25:14  

quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

quote:

31 EKİM 2007

Avrupa da 9 Kasım, USA'da 7 Kasım da çıkacak.
EA Games'in yalancısıyım.

http://www.ea.com/nfs/prostreet/home.jsp

Sayfa:   <<   < önceki  8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Pc Oyunları >> Yarış Oyunları >> Cevap: Need for Speed 11: Pro Street Sayfa: <<   < önceki  8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Prototype
İnanılmaz güçler kontrolünüzde!
Computex 09: MSI Standı
Tayvan Computex 09'da MSI standındayız

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç