Şimdi Ara

Creative SXFI TRIO kablolu kulaklık holografik sese odaklanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Ses teknolojileri dendiği zaman akla ilk gelen firmalardan olan Creative, gelişmiş Super X-Fi Gen2 teknolojisi ile donattığı yeni SXFI TRIO kablolu kulaklığını ses tutkunlarının beğenisine sunuyor.



    Creative SXFI TRIO özellikleri ve fiyatı



    Creative SXFI TRIO kablolu kulaklık modeli firmanın beğenilen Super X-Fi Gen2 teknolojsini kullanıyor. Bu teknolojide Super X-Fi UltraDSP ses yongası üst seviye bir ses sistemi hissiyatını kullanıcıya ulaştırmak için tasarlandı ve alanında bir ilk. Bu yonga kabloda yer alan modülün içerisine entegre edilmiş.



    Ayrıca Bkz.Çift ekranlı Asus ROG Zephyrus Duo 15 satışa çıkıyor



    Kulaklık içerisinde orta ve yüksek sesler için iyi dengelenmiş iki adet armatür sürücü ve bass için de biyo-selüloz bir sürücü kullanılıyor. Böylece holografik bir hissiyat oluşturacak şekilde ses üretiyor. Ses şiddeti ise 100 desibel seviyesine kadar çıkabiliyor.



    Kulaklığın kablosu Kevlar kaplama ve dayanıklılık odaklı. USB Tip-C girişi olduğu için akıllı telefon, tablet, masa üstü ve konsol gibi cihazlarda kullanma imkanı oluyor. Hem oyun hem de görüşme için tasarlanan kulaklık 140$ fiyat etiketine sahip.



    Kaynak:https://www.techpowerup.com/269060/creative-launches-sxfi-trio-usb-c-in-ears-with-the-super-x-fi-difference







  • Kablolu kulaklık alınmaz

  • Creative in bayıldığim ürünleri vardi. Örneğin t20 t 40 2.0 hoparlörleri. Şimdilerde doğru düzgün bir urun çıkardığını görmedim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Alsak mı?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.