Şimdi Ara

Google Pixel 4a sahneye çıkmaya hazır: FCC onayı da aldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Arama devi Google, uygun fiyatlı Pixel 4a'nın çıkışını ertelemişti ancak akıllı telefon çok yakında resmiyet kazanacak gibi görünüyor.



    Ayrıca Bkz.Google'ın Telefon uygulaması, bir işletmenin sizi neden aradığını söyleyecek



    Amerikan Federal İletişim Kurulu'nun (FCC) veritabanında G025N, G025M ve G025J model numaralarına sahip bir cihaz ortaya çıktı. Bu da akıllı telefonun kısa süre içerisinde duyurulacağı anlamına geliyor.





    Şirkete yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre Pixel 4a'nın 13 Temmuz'da tanıtılması planlanıyor. FCC kayıtlarında cihazın teknik özellikleri hakkında yeni bir detay yok.



    Google Pixel 4a Özellikleri



    Akıllı telefon delikli ekran ve plastik kasayla gelecek. Arka panelinde parmak izi tarayıcısı yer alacak. Ayrıca 2340 × 1080 piksel çözünürlüğe sahip 5.81 inç OLED ekran taşıyacağını belirtelim.





    Pixel 4a; Qualcomm Snapdragon 730 işlemci, 6 GB RAM, 128 GB hafıza, 18 watt hızlı şarj destekli 3.080 mAh pil ve 12.2 megapiksel arka kamera ile piyasaya sürülecek. Cihazın 350 dolar civarında bir fiyat etiketi taşıması bekleniyor.



    Kaynak:https://www.gsmarena.com/google_pixel_4a_fcc_certification-news-43965.php



  • Batarya neden bu kadar düşük?

  • emreyy0034 E kullanıcısına yanıt

    Katılmakla birlikte ekranda delik çentik hatta yuvarlak köşeli ekran da sevmiyorum. Üstten alttan makul seviyede çerçeve yapılıp içine hoparlör kamera bildirim ledi flaş koyulması bence daha mantıklı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 sene güncelleme aldığı düşünüldüğünde güzel fiyat gibi.

  • çok kaba değil mi sadece bana mı öyle geliyo bu google'ın telefonları içi kamerası tamam güzel de tasarıma da önem vermek bu kadar zor olmamalı be abicim

  • Bu orta seviye telefonu diğer telefonlardan ayıran özelliği nedir anlamadım, Bazı üreticilerin amiral gemisi telefonları bile dh'de bir iki defa haber olmazken ülkemizde satılmayacak bu telefon için dh'de şimdiye kadar 19 haber geçilmiş, neden?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.