Şimdi Ara

iPhone 12 Pro ve Pro Max, 120Hz ekranla gelebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Teknoloji devi Apple, iPhone 12 modellerini piyasaya sürmek için çalışmalarına devam ederken, cihazlarla ilgili son bilgiler de sızmaya devam ediyor. Yeni söylentiler ise en az iki iPhone 12 varyantının 120Hz yenileme hızı sunan ekranla geleceği yönünde.



    Ayrıca Bkz.Oppo Reno3 A tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı



    Sızıntı Samsung kanadından geldi



    Güvenilir sızıntı hesaplarından biri olan Ice universe, genellikle Samsung cihazlarla ilgili bilgiler vermesiyle ünlenmiş bir kaynak. Ancak bu kez iPhone 12 modelleriyle ilgili sızıntıyla adından söz ettiriyor. Ice universe, iPhone 12 Pro ve Pro Max'in 120Hz ekranla geleceğini ve bu bilginin de güvenilir bir kaynaktan geldiğini iddia ediyor. Samsung sızıntılarıyla ünlü olan bu hesabın iPhone 12 söylentilerini duyurması garip karşılanabilir ancak durum öyle değil.





    Samsung'un, iPhone 12 modelleri için OLED panel tedarik edeceğini düşünürsek, bu sızıntının neden Samsung kanadından geldiğini daha net anlayabiliriz. Ayrıca önceki söylentilerde de özellikle  iPhone 12 Pro'nun 120Hz ekranla geleceği belirtiliyordu. Çıkan bu son bilgiler de önceki sızıntıları doğrular nitelikte. Eylül ayında gerçekleşmesi beklenen iPhone 12 lansmanı için zaman gittikçe yaklaşıyor ve önümüzdeki günlerde cihazlarla ilgili daha fazla ayrıntının ortaya çıkması bekleniyor.



    Kaynak:https://www.macrumors.com/2020/06/26/iphone-12-pro-feature-120hz-display/







  • 120Hz den aşagı gelecekse gelmesin zaten...

  • Pro Max modellerinin çözünürlüğü QHD seviyesinde. QHD’de ise şu an için sağlanan maksimum tazeleme hızı 90Hz. 120Hz tazeleme hızı şu an için FHD’de sağlanabiliyor. Çok ciddi bir pil tüketimine neden olacak. Pil tüketimini çözemezlerse çok büyük zıçar Apple.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 27 Haziran 2020; 18:4:50 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Samsung baba yaptı verip parayı alacaklar

  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Ekranlar dinamik tazeleme hızı sunabiliyor. 30-60 fps içerikleri izlerken 120 Hz çalışmayacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 28 Haziran 2020; 10:43:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

    Pro Max modellerinin çözünürlüğü QHD seviyesinde. QHD’de ise şu an için sağlanan maksimum tazeleme hızı 90Hz. 120Hz tazeleme hızı şu an için FHD’de sağlanabiliyor. Çok ciddi bir pil tüketimine neden olacak. Pil tüketimini çözemezlerse çok büyük zıçar Apple.

    Pro Max'in çözünürlüğü QHD'den düşük.


    Oneplus 8 Pro'nun ekranı ise QHD çözünürlükte 120Hz olarak çalışıyor.

  • Her sene bir telefon değiştiren biri değilseniz bu devirde 5G özelliği olmayan telefon almak da ne bileyim...

  • Guaire kullanıcısına yanıt
    QHD seviyesinde demiştim. O ifademden kastın QHD’ye oldukça yakın bir çözünürlükte olmasıydı. Hatta yüzdeye vurursak ~%9.5 daha düşük. Oldukça yakın yani. 8 Pro da aklımda nedense FHD+ olarak kalmış. 7T’den aklımda öyle kalmış.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

    QHD seviyesinde demiştim. O ifademden kastın QHD’ye oldukça yakın bir çözünürlükte olmasıydı. Hatta yüzdeye vurursak ~%9.5 daha düşük. Oldukça yakın yani. 8 Pro da aklımda nedense FHD+ olarak kalmış. 7T’den aklımda öyle kalmış.

    16:9 ekranların çözünürlüğü ile kıyaslayınca söylediğiniz rakam çıkıyor, ancak artık bu orana sahip yeni telefon çıkmıyor desek yeridir. Örneğin Oneplus 8 Pro'nun çözünürlüğü ile kıyaslayınca aradaki fark %27'ye yakın oluyor. Zira bunlar da QHD değil QHD+.

  • fiyatınada 120 dolar eklerler ne olacak ama eleştirsemde apple adamdır kaç senelik iphonelara hala güncelleme veriyor arayüz önemli değil güvenlik güncellemeleri çok önemli ama bankacılık vs açısından

  • Apple yavaş yavaş doğru yolu buluyor ama rakipleri daha önceden yaptı. Ultra fast charge da olmalı

  • Hep olabilir, gelebilir, şok şok şok, hep,bütün haberleri hipotez, ürün çıkar öncesinin aynısının aynısı, bıkmadınız övmekten, boş beleş işler, kardeşim sana batarya kamera lazım, varmı yok,, eee neyi savunuyon, maaaşlı elemanı gibi, yaptıgın iş resim video izlemek, kimi kandırıyon, 15 bine alınca kendını üstün insan sanan her birey gerçekte vasıfsızdır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.