teseekkur ederim ilgilendigin icin sas igo yuklerken lisans error u verirse senin sundugun lisans dosyasi ise yarar mi?
quote:
Orjinalden alıntı: sas_sas
Bahsettigin harita simdilik en son harita. yukarida bahsettim yenisi yolda.
IGO 2006 plus en son ve burada tum istediklerin var;
http://r a p i d share.com/files/23229189/iGO_SE_PDA.rar.html http://r a p i d share.com/files/14541321/license.db http://r a p i d share.com/files/24080616/magic.rar
Lutfen dikkat et harfler arasinda bosluklar var sebebini biliyor olmalisin..
Ayrica Marcopolo arkadasin yukarida verdigi linklerde de var.
buraya kopye ettim.
ben I go kullanmiyorum burada tomtom gibisi yok ve elimdeki linkleri yukarida verdim yeni link istiyorsan bunlari dene:
Selam igonun (Son versiyonu olmasada) cracklenmis full olarak kullanacagim bir linkini soyleyebilir misiniz?(sonucta birgun bitti diyecek bir demo programi denemeyip baglanmak istemem). Harita olarak 2006 10 yeterli mi yoksa daha iyi bir harita varmi? bu sayfada 1001 turlu link verilmis hangi birini sececegiz yardim pls.
kiyak arkadasim senin cevabin burada yazili.. Ben bir sorun yasamiyorum..
quote:
Orjinalden alıntı: marcopolo
Hangi adrestekini yükledin..? yükledigin yerdeki lisans dosyasinimi kullandin..? Eger onu kullandi isen baska lisans dosyalari indir ve dene. selam
quote:
Orjinalden alıntı: Swordfish35
Merhaba,
Ayirma isi super oldu, yoksa 55 sayfa icinde kayboluyorduk, bugun IGO2006 yerine Plus yukledim ancak HardwareIDError mesaji veriyor, full crack versiyonu yukledim ama crackli exe dosyasina ihtiyacim var sanirim, yardimlariniz icin tesekurler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sas_sas -- 11 Haziran 2007; 8:02:00 >
Gururla soyleyebiliriz ki, I-GO yazilimlari Basarsoft tarafindan uretilmis, ayni zamanda Spotniq-Yolbil yaziliminda da kullanilan haritalari kullanmaya baslamistir. Ilgili sozlesmeyi yapali cok oluyor. Cebit'ten once yaptik.
Bu durumda yakin zamanda pazarda MIO, Myguide gibi PND'ler uzerinde embedded olarak bir cok urun uzerinde bu haritalar alinabilir hale gelecek. Ayni zamanda PDA icin de bunlari temin edebilmek mumkun olacak... Biz, I-GO ile PDA versiyonlarinin temsilciligini yapmak uzerede gorusmeleri neredeyse tamamladik sayilir.
biliyorum, buradaki arkadaslar, zaten "Deneme!" amacli olarak bir cok yerden indirip kullanmaya basladi zaten :-( ama umudumuz bu kullanicilarin, parasi olan, legal alacak olanlara dogru yolu gostermeleri olacak..!!
Bu arada birsey söylemeden gecemeyecegim bu assagidaki konu icin birsey yapmayi düsünüyormusunuz. (bence herseyin bir SINIRI vardir bu arkadas SINIRI coktan asmis.
quote:
Orjinalden alıntı: Hiverli
hocam bu memlekette bedavaya gecinmeyi seven, insanlari dolandiran nekadar cok insan var be.
Forumu izleyen arkadaslar hemen erismisler gordugum kadari ile.. Bende gecen gun MIO bir PND uzerinde gordum kendi datamizi (PDA olarak zaten aylardir vardi)
Gururla soyleyebiliriz ki, I-GO yazilimlari Basarsoft tarafindan uretilmis, ayni zamanda Spotniq-Yolbil yaziliminda da kullanilan haritalari kullanmaya baslamistir. Ilgili sozlesmeyi yapali cok oluyor. Cebit'ten once yaptik.
Bu durumda yakin zamanda pazarda MIO, Myguide gibi PND'ler uzerinde embedded olarak bir cok urun uzerinde bu haritalar alinabilir hale gelecek. Ayni zamanda PDA icin de bunlari temin edebilmek mumkun olacak... Biz, I-GO ile PDA versiyonlarinin temsilciligini yapmak uzerede gorusmeleri neredeyse tamamladik sayilir.
biliyorum, buradaki arkadaslar, zaten "Deneme!" amacli olarak bir cok yerden indirip kullanmaya basladi zaten :-( ama umudumuz bu kullanicilarin, parasi olan, legal alacak olanlara dogru yolu gostermeleri olacak..!!
anlasilan bu forum coktu hangi linki denesek olu cikiyor. Simdi bana i-go 2006 lazim nasil elde edecegim? yada soyle sorayim 2006 plus sadece ingilizce ve ruscayi destekliyor turkceyi destekleyen i-go yu nereden bulacagim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kiyak7 -- 13 Haziran 2007; 3:07:09 >
MARCOPOLA NUN VERDİGİ LİNKİ YÜKLEDİN HERHALDE EVET ONDA TÜRKÇE DİL SEÇENEGİ İLE SES YOK AMA http://forum.donanimhaber.com/m_9921600/mpage_8/key_/tm.htm BURDAN İNDİRECEGİN İGONUN İÇİNDEKİ TÜRKÇE DİL VE SES DOSYALARINI SENDEKİ İGONUN İÇİNE ATARAK ÇÖZEBİLİRSİN EXSTRADAN BİRDE RUSYA HARİTAN OLUR.MARKOPOLONUN VERDİGİ İGO DA RUSYA HARİTASI VAR AMA LAZIM OLURMU ORASINI BİLEMEM.
Neresi cökmüs hepsi calisiyor sen önce forumu okumayi ve kullanmayi ögren.
quote:
Orjinalden alıntı: kiyak7
anlasilan bu forum coktu hangi linki denesek olu cikiyor. Simdi bana i-go 2006 lazim nasil elde edecegim? yada soyle sorayim 2006 plus sadece ingilizce ve ruscayi destekliyor turkceyi destekleyen i-go yu nereden bulacagim?
cvs dosya sistemiyle yuklersin ama tr icin radar yuklemek anlamsiz olur cunku daha buyuksehir yeni yeni birseyler yapiyor. oda kirmizi isik dsa gecme ve emniyet seridi ihlali icin. turkiyede sabitlenmis radar olzme yok. polis arabalarinin yerini gostermez o radar poileri
ilgin icin tesekkurler.Ben de zaten tr icin degil avrupa'da kullanmak icin sormustum.Nedir bu cvs dosya sistemi?
quote:
Orjinalden alıntı: Hiverli
cvs dosya sistemiyle yuklersin ama tr icin radar yuklemek anlamsiz olur cunku daha buyuksehir yeni yeni birseyler yapiyor. oda kirmizi isik dsa gecme ve emniyet seridi ihlali icin. turkiyede sabitlenmis radar olzme yok. polis arabalarinin yerini gostermez o radar poileri
quote:
Sana birsey mi soyledikte marco ustune aliniyorsun derdimi yazdim turkcesi lazim dedik sas-sas verdigi linklere baktik olu cikti. Baska bir arkadasta saolsun yardimci olmus. Dahasi birde satasiyorsun emegine saglik dedik kabahatlı ciktik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kiyak7 -- 14 Haziran 2007; 0:20:05 >
Cok mu sert yazdim acaba. ama sen kendi yazdigindan ne anlam cikariyorsun. Ben bu bölümü actim ve linkleride verdim. Eger bir sey eksikse iyilikle istersin ve verilir. Sözüne "-bu forum cöktü" diye baslarsan tabiki sert yanit alirsin. Diger bir bölümde bir arkadas kibarca linkler ölmüs dedi derhal yeniledim.Senin yazin zoruma gitti dogrusu ve bu bir satasma degil bence senin yazina cevaptir..........
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: marcopolo
quote:
Sana birsey mi soyledikte marco ustune aliniyorsun derdimi yazdim turkcesi lazim dedik sas-sas verdigi linklere baktik olu cikti. Baska bir arkadasta saolsun yardimci olmus. Dahasi birde satasiyorsun emegine saglik dedik kabahatlı ciktik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcopolo -- 14 Haziran 2007; 0:47:04 >