Merhaba arkadaslar bende arac için 7" multimedya oynatıcı teyp var gps li gps box ve antenide var yabancı bir program kurulu içinde takmadım daha aracıma. yüklemem gereken ig bu linktekilerden ayrı mı yoksa buda calısır mı? aynen sd kartta yüklü ondada harita?
aletin kullandığı windows versiyonunan göre igo yada miomap v3.x yüklemelisin. hangisini yüklersen yükle programın içinde olduğu klasörü aynen aletin sd kartındaki programın klasör adıyla ayni yap. ikinciside igo.exe (yada miomap.exe) yi aletin kullandığı programla ayni hale getir. %98 çalışır.
quote:
Orjinalden alıntı: valerio
Merhaba arkadaslar bende arac için 7" multimedya oynatıcı teyp var gps li gps box ve antenide var yabancı bir program kurulu içinde takmadım daha aracıma. yüklemem gereken ig bu linktekilerden ayrı mı yoksa buda calısır mı? aynen sd kartta yüklü ondada harita?
Arkadaşım kusura bakma epeyden beri sisteme girmedim. Mesajını şimdi gördüm. Sanırım sorunu çözmüşsün. Çözemediysen söle. Kolay gelsin.
quote:
Orjinalden alıntı: freedom77
quote:
Selam sharetheworld,
Bence forumu iyice okuyamamışsın. Aynı cihazdan bende aldım ve aynı sorun bende de vardı. 14. sayfanın en başında sorunu nasıl çözdüğümü yazdım. msorer arkadaşımızın dediği asus versiyon 6 patch'i kurman lazım. ama ondan önce sd kartına fat 32 format atman lazım. sonra sırası ile i-go ve asus versiyon 6 patch exe'sini kur. sonra çalışması gerekir. Ben o şekilde çalıştım. tabiki forumu birkaç kez okuduktan sonra. Bir de rom unu V6.1.8'eyükseltirsen iyi olur. Rom güncellemesini de http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us sitesinden indirebilirsin. Umarım açıklayıcı bir cevap olmuştur.
Bu arada HP 614C çıktı. ben o cihaza göz dikmiştim ama sabırsız olmamdan ötürü ASUS P526 aldım ve de çok pişmanım. Böyle berbat bir cihaz görmedim.
Kolay gelsin...
quote:
Dostum,
igo my way 2006 plus ta gps sinyali yok mesajı alıyorum. ama sol alttaki gps ikonuna tıkladığımda bir takım uydulara bağlanıyor. ama konum bilgisini güncelleyemiyor. Yardımcı olursan sevinirim.
selam arkadaslar.bende viamichelin X930 pnd cihaz var ve ben buna igo yu yüklemek istiyorum.ama bu zamana kadar hangi navi programini denediysem calistiramadim.hafiza kartina programi atiyorum ve auto.run yapmiyor hangisi olursa olsun.kimden nereden yardim istedimse sessiz kalindi.eger sizlerin bu konu da bilgileri varsa yardimlarinizi bekliyorum...saygilarimla.
Merhaba arkadaşlar , yardımcı olursanız sevinirim HTC TYTN 2 kullanıyorum İGO 2006 kurdum GPS cihazını buluyor fakat GPS durumunda herhangi veri yok. TMC tarması yapıyorum portları tarıyor reset istiyor. reset yapıyorum fakat durum aynı. dolayısıyla programı kullanamıyorum.
HTC TYN II radyo donanımı olmadığından TMC support bir cihaz değil yanı donanımsal olarak TMC yok bunedenle aratsanızda bulamazsınız.Ancak GPS sinyali buldu ise kibu aynı ekranda daire içinde v sağ yatık ekranda göreceğiniz uydu kimlikleri ile (Noları) bağlantı kurulur ve yeteri kadar uydu tespit ettiğinde öncelikle ekran ışığının sarı daha sonra ise yeşil olarak doğru yer tespitinde bulunduğunu ve bulunulan yerin koordinatlarını bu alanda gösterdiğini görürsünüz bu durumda navigasyon veya adres arama ekranından gideceğiniz adresi verirseniz rota tespitini mevcut ayarlara göre yapacaktır.Öncelikle test ediniz TMC den önce GPS donanımını bulması lazım....
Mio larda Igo kullanmak icin Register ayarlari su sekilde olmalidir:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\iGO 2006] "userdata"="\My Documents\iGO 2006\iGO.db" <--- database bulundugu yer "AppDir"="\Storage Card\\iGO\" <----- igo.exe nin bulundugu yer "voice"="dutch_f3" <------ kullanilan ses datasinin bulundugu yer "language"="dutch NE" <---- kullanilan dil datasinin bulundugu yer "AutoRun"=dword:00000000 <---- "StartSuccess"="T" <---- "InstallStatus"=dword:00000000 <---- "AppInstalled"=dword:00000001 <----- "MapDir"="\Storage_Card\@iGOMIO\maps" <--- Haritanin oldugu yer "licensedb"="\Storage_Card\@iGOMIO\license.db" <--- Lisans datasinin oldugu yer "defuserdata"="\Storage_Card\@iGOMIO\license.db " <--- der 'neue' license Pfad "VoiceDir"="\Storage_Card\i@GOMIO\Voice" <--- Ses dosyasinin oldugu yer "LangDir"="\Storage_Card\@iGOMIO\Lang" <--- dil dosyasinin oldugu yer "DataDir"="\Storage_Card\iGO" "hwkey"="1100053CD2"
Bu ayarlarla I-go ve Mio yu ayni PDA da kullanabilirsiniz (ortak data adreslerini ona göre yazin) Yapmadan önce yedeklemeyi unutmayin.
marcopolo üstad şu sıralar igo 2006 my way için 2008 TR haritası dolaşıyor ve link verilmiş doğruluk payın nedir sence? deneme şansınız oldumu?
IPHONE 1.1.4 8GB ,TOMTOM GO 720 ve MİO136 IGO BAŞARSOFT EDITION ,SAMSUNG 40M87BD/XXE FULLHD SOFT VERSION 2000!, PS3 PAL 60GB , PSN TR:BILVARCH - PSN UK:BILVARCH72 - PSN US:BILVARCH972 ; 32 adet bluray film ve 16 adet Ps3 oyun
Henuz ne fark oldugunu tam olarak anlamis degilim ama,
bazi gelismeler olmasi dogaldir.
IPHONE 1.1.4 8GB ,TOMTOM GO 720 ve MİO136 IGO BAŞARSOFT EDITION ,SAMSUNG 40M87BD/XXE FULLHD SOFT VERSION 2000!, PS3 PAL 60GB , PSN TR:BILVARCH - PSN UK:BILVARCH72 - PSN US:BILVARCH972 ; 32 adet bluray film ve 16 adet Ps3 oyun