Şimdi Ara

Galaxy Watch 3 resmi basın görseliyle karşımızda: Klasik saatleri aratmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Samsung'un yaklaşmakta olan yeni akıllı saat modeli Galaxy Watch 3, en net haliyle karşımızda. Sızıntı camiasının ünlü isimlerinden Evan Blass tarafından paylaşılan basın görselleri, Galaxy Watch 3'ün tasarımına dair merak uyandıran bir şey bırakmadı. 



    Ayrıca Bkz.iOS 14 beta vs. iOS 13.5.1 hız karşılaştırması



    Klasik bir saati aratmıyor



    Galaxy Watch 3'ün paslanmaz çelik gövdeli 45 mm'lik versiyonuna ait olan görüntü, akıllı saatin dönebilir fiziksel çerçevesini, sağ tarataki fiziksel düğmelerini, 22 mm'lik beyaz dikişli siyah deri kayış opsiyonunu ve kalp atış hızı sensörünü net bir şekilde ortaya koyuyor.  



    41 mm ve 45 mm olmak üzere iki farklı kasa boyutu seçeneğine sahip olacak olan Galaxy Watch 3'ün 5 Ağustos tarihinde düzenleneceği tahmin edilen Galaxy Unpacked etkinliğinde, Galaxy Note 20 serisiyle birlikte duyurulması bekleniyor. 





    Galaxy Watch 3 özellikleri



    Klasik bir saati aratmayacak olan Galaxy Watch 3'ün 41 mm'lik modeli 41 x 42,5 x 11,3 mm ebatlarında olacakken, saatin üzerindeki ekran ise 1.2 inç büyüklüğünde olacak. Daha büyük kasalı model ise 45 x 46,2 x 11,1 mm boyutlarında olacak ve ekranı da 1.4 inç büyüklüğünde olacak.



    Her iki modelin de LTE bağlantısı, 1 GB RAM ve 8 GB depolama kapasitesi, Tizen OS 5.5 işletim sistemi, EKG, Gear S2 ve S3 modellerinde olduğu gibi döndürülebilir fiziksel çerçeve, 5W hızında kablosuz şarj, tansiyon ölçme, uyku takibi, Bluetooth 5.0, dahili GPS alıcısı, Gorilla Glass DX cam, 5 ATM'ye kadar suya mukavemet gösterebilme özelliklerine ve MIL-STD-810G sertifikasına sahip olacağı biliniyor. 



    Batarya noktasında ise 41 mm'lik modelde 247mAh, 45 mm'lik modelde ise 340 mAh kapasiteli bir pil yer alacağı bildiriliyor. Ayrıca her iki saatin de paslanmaz çelik ve titanyüm versiyonları olacak.








  • Samsung Apple'a kıyasla yarım akıllı saatlerini gün aşırı şarj etmeye mahkum ederek ve yüksek fiyatla çıkarmaya devam ederse pazar payı kaybetmeye devam eder. Huawei telefon pazarındaki çıkışı gibi bir çıkış yaptı, onlar da Apple'a kıyasla akılsız saatlerini pil ömrünü koruyarak akıllandırmayı başarırsa açık ara lider olur bu pazarda. Mevcut durumda bile %15 pazar payıyla GT2'nin sadece uzun pil ömrü ve tasarımı sayesinde Samsung'un ciddi önüne geçti. Milleti Apple Watch denen, şarj etmeyi unutursan 2. gün emektar saati takmak zorunda bırakacak oyuncaktan kurtarırlar umarım.

  • Klasik saat istesem klasik saat takarım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • teknolojik ürünlerin de modası çok hızlı geçmeye başladı. vatandaş galaxy watch 1 in rüyasını bitirmeden 3 ün reklamları dönüyor:

  • tipi güzel olmuş. 3 seneye alırız artık :)

  • Tam istediğim gibi saat yapıyorlar, şu Apple da kare saat saçmalığından bir çıksa...

  • işte bu noktada tam olarak zevkler ve renkler devreye giriyor bende klasik görünümlü akıllı saatleri seviyorum apple tasarımı bana daha çok çocuk veya kadın saati gibi geliyor :)

  • Apple watch varken bir sene sonra kullanilmaz oluyor cogu saat. Kac tane model cikti? Ben kimsede gormuyorum bu saatleri.  

  • Saatin arka tarafı Apple Watch series 4 çok benziyor.

  • Sadece deri kordon sevmiyorum. Titanyum versiyonunu beğenebilirim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Harika görünüyor

  • watch gt2 yi andırıyor. yanlardaki tuşlar ve kordon takılan metalin tasarımı birebir olmuş.


    güzel ama inşallah komple siyah renk seçenegi de olur.

  • ben sevmedim pek klasik saat isteseydim klasik saat alırdım niye aliyim ki bunu ?

  • ertugrulpoyraz kullanıcısına yanıt
    Klasik saatle yapamayacaklarını bununla yapabildikleri için alıyor olabilirler mi acaba?
    Pek çok kişi de giydiği takım elbisede bebelere satılan oyuncak gibi sırıtmayacak ağırbaşlı stili olan ama her türlü teknolojik yeniliği barındıran saatleri tercih ediyor sizin aksinize.

  • gayet şık duruyor takım elbisenin üstünde de bir harika duracaktır bu :) ben beğendim

  • Ibrahim Akca kullanıcısına yanıt

    Samsung Apple'a kıyasla yarım akıllı saatlerini gün aşırı şarj etmeye mahkum ederek ve yüksek fiyatla çıkarmaya devam ederse pazar payı kaybetmeye devam eder. Huawei telefon pazarındaki çıkışı gibi bir çıkış yaptı, onlar da Apple'a kıyasla akılsız saatlerini pil ömrünü koruyarak akıllandırmayı başarırsa açık ara lider olur bu pazarda. Mevcut durumda bile %15 pazar payıyla GT2'nin sadece uzun pil ömrü ve tasarımı sayesinde Samsung'un ciddi önüne geçti. Milleti Apple Watch denen, şarj etmeyi unutursan 2. gün emektar saati takmak zorunda bırakacak oyuncaktan kurtarırlar umarım.

  • Fena durmuyor ama kasa ile kadranın farklı renkte olması kötü olmuş. Çerçeve biraz daha ince olabilirmiş. Bence Gt2 hala görünüş olarak en şık saat.

  • Uzun süre gear s3 kullandım gün aşırı şarj ciddi bir sorun ve malesef samsung akıllı saatler hak etmediği ölçüde pahalı klasik bir saat istesem alırım zaten şuan huawei gt2 kullanıyorum fiyat performans birebir uyumlu ve şarj en az 10 gün gidiyor gece gündüz açık bir şekilde

  • EvoRoncatto kullanıcısına yanıt
    Galaxy Watch kullanıyorum nabız, uyku takibi açık halde haftada en az 3 günde yarım saati geçen yürüyüş, spor takibi açık bir şekilde kullanıyorum yine de saatin bataryasının bitmesi 4 günü geçiyor. Gün aşırı şarjının bittiğini kim söyledi ?

  • Şu cihazda umarım e-sim vardır.

  • XX58 X kullanıcısına yanıt

    Galaxy Watch'dan sonra çıkan 2 nesil saatte geriye gitti Samsung pil konusunda. Uyku takibi yapılabilir denen saat 2. gün uyku takibi yapamıyor. Batarya kapasiteleri farklı olsa da ekran kalitesine orantılı olarak pil ömründen kaybettiler. Bugün çıkacak Watch'da aynı bataryayla Active 2'ninki gibi bir ekran olursa 45mm olan model 2 gün gider 3. günü zor görür, 41mm olan en fazla 2 günü görür.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvoRoncatto -- 26 Haziran 2020; 21:27:52 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.