Şimdi Ara

Zula Kadınlar Ligi 2. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
43
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
         Türkiye'nin ilk ve tek kadınlar ligi organizasyonu olan Zula Kadınlar Ligi’nde 2. hafta maçları 20 - 21 Haziran tarihlerinde gerçekleşen mücadeleler ile tamamlandı. Lig sıralamasını yakından ilgilendiren maçların olduğu 2. haftada, sıralamalar yavaş yavaş belli olmaya başladı.
     
     
     
         2. haftanın tamamlanmasıyla birlikte takımların son durumuna baktığımız zaman ise;

    ABB Aski Espor: Topladıkları 12 puan ile zirvede olmalarının yanı sıra 8 haritada rakiplerine sadece 32 raunt (harita başına 4 raunt) veren ABB Aski Espor yoluna kayıpsız şekilde devam ediyor.

    Gamers Of Future: Bu haftayı sadece 1 puanla kapatan Gamers Of Future, zirveden biraz uzaklaştı.

    fastPay WildCats: Doğrudan rakipleriyle mücadele eden Anadolu Parsları, bu zorlu haftada topladıkları 4 puan ile ligin 2. sırasıyla puanlarını eşitlemeyi başardı.

    Mod-Z: Haftayı 1 galibiyet ve 1 mağlubiyetle kapatan evren savaşçıları, lig ikincisi Gamers Of Future ile arasındaki puan farkını 1’e indirmeyi başardı.

    Steel Tactics: Yaptıkları basit hataların kurbanı olan Steel Tactics 2. hafta itibariyle 1 puanda kaldı ve ligin 5. sırasında yer aldı.

    İstanbul Espor: Ligin en az raunt alan takımı olan İstanbul Espor, play-offlara kalmak için mutlaka bir galibiyet serisi yakalamak zorunda.
     
    Haftanın 5’i
     
    Handeizm: Sergilediği harika performansı 59 skor ve 2,71 KDA değeriyle taçlandıran tecrübeli oyuncu hem takımının 2 galibiyetinde başrol oynadı hem de haftanın MVP’si olmayı başardı.

    Luie: Handeizm ile birlikte ABB Aski Espor’a galibiyeti getiren diğer oyuncu olan Luie, 2 maçta toplamda 63 skor almayı başararak 2,05 KDA oranıyla göz doldurdu.

    Narcius: Zorlu haftada sahneye çıkan Narcius, aldığı 60 skor ve 1,67 KDA değeriyle takımının yükselişinde anahtar oyuncu oldu.

    wAura: Takımının en istiktarlı oyuncusu olan wAura, aldığı 63 skorla göz doldurdu.
    Vaveyla: Takımının puanla tanışmasında büyük rol oynayan Vaveyla aldığı 65 skorla haftanın en çok skor alan oyuncusu oldu.  
     








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.