Şimdi Ara

LEGO Oyunları Geliştiricisi Traveller's Tales'ın Hayata Geçirilememiş Yüzüklerin Efendisi Oyunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
75
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    LEGO oyunları geliştiricisi Traveller's Tales'ın kurucularından Jon Burton, 2008'de çok fazla para harcayıp başarısızlıkla sonuçlanan bir projesini anlattı.
     
    Belirtilene göre Traveller's Tales gerçekçi grafiklere sahip ve Yüzüklerin Efendisi filmlerindeki sahneleri baz alan bir oyun yapmayı planlıyormuş ve yayıncıya sunmak için detaylı ve pahalı bir demo sürüm hazırlamış. 
     
    Oynanış görüntülerinde Gandalf'ın Balrog ile savaşı, Arogorn'un Amon Hen'de Uruk-Hai ile savaşı ve Frodo olarak ormanda gizlice ilerlemeye çalışılan bölümler bulunuyor.
     
    Jon Burton bu demoyla Yeni Zelanda'daki buluşmada Peter Jackson ve Guillermo Del Toro'yu etkilemek için biraz fazla ileri giderek 1 milyon dolardan fazla para harcadıklarını belirtiyor. Guillermo Del Toro demoyu beğense de asıl kararı verecek olan Warner Bros. Interactive Entertainment'tan yeşil ışık alamamış. Warner Bros. Interactive Entertainment direkt olarak filmi baz alan bir oyun istemedikleri için proje hiçbir zaman hayata geçirilememiş.

    Oynanış görüntülerine ve daha fazla detaya aşağıdaki videodan göz atabilirsiniz.








  • Shadow of War'dan 10 kat daha iyi duruyor.
  • Bu scriplerin hepsi lego hobbitde lord of the ringste var orada yaramamış legoda yaramış parayı çıkarmıştır.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Şükürler olsun ki yapılmamış ağacın üstüne çıkıp UrukHai'ların içine "Battal Gazi'nin oğlu" gibi atlayan Frodo nedir lan ???

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Frodonun ağaçtan atlaması dışında yapılabilir bir oyunmuş grafikler modellemeler dahada geliştirilirdi zaten alpha sürümü bile değil gösterdikleri bölümler. Keşke yeni güzel bir lord of the rings oyunu çıksa da oynasak.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.