|
F.E.A.R. 2: Project Origin Türkçe Yama Yayınlandı

-
-
Paylaşım için teşekkürlerimizi iletiyor.
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > -
Yıllardır zaman bulayım da bitireyim şu oyunu diyordum Türkçe oynamak daha keyifli olacak. Teşekkürler oyunculara desteğiniz için.
Ah keşke fable da el atsalar . -
Elinize sağlık güzel oldu.
Ellerine sağlık -
Yama için teşekkürler. Oyun serisini indirimdeyken aldım ve şimdi seriye en baştan başlayacağım. Ama galiba ilk oyunun Türkçe yaması yok, doğru muyum?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DryreL -- 29 Eylül 2020; 0:12:17 > -
Teşekkürler, bence en iyi fear oyunu, korku,gerilim,aksiyon birarada. -
İlk oyunun yaması paralı diye bulaşmadım. Onu oynamadan buna geçsek problem olur mu ki fazla? Direkt senaryo bağlantılıdır muhtemelen.
-
Vivendi tarafından yayınlanan F.E.A.R. DLC'leri Monolith'in yaptıklarıyla aynı zamandan değil de alternatif evren olarak sayılıyor. F.E.A.R. 2 direkt olarak F.E.A.R. 1'e bağlı + F.E.A.R. 2 Reborn DLC'si. F.E.A.R. 3'te Monolith'in F.E.A.R. evreniyle aynı yerden devam ediyor ama geliştirici Monolith değil Day 1 Studios (pek de yapamamışlar, iyi değildi).
-
Dün bir video izledim F.E.A.R. hikayesi üzerine. Orada da güzelce açıklamıştı videoyu hazırlayan kişi. Sahiden de iki farklı zaman çizelgesi oluşturmuşlar. İlk oyunun senaryosunu öğrenip buna geçtim ben direkt. Gerçi her türlü ilk oyunun oynanması lazım diyorlar döneminin çok ilerisinde duruyor. Ben üç sene önce falan oynamıştım üç saat kadar, güzeldi ama sonuçta 15 senelik de bir oyun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X