Şimdi Ara

ASUS ROG Phone 3 kanlı canlı görüntülendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Daha önce Çin Sertifikasyon Kurumu TENAA veritabanında beliren ASUS ROG Phone 3, bu seferde Weibo'da kanlı canlı karşımıza çıktı. Arka taraftan net bir şekilde görüntülenen ROG Phone 3, selefi ROG Phone 2 ile oldukça benzer bir tasarıma sahip. 



    Ayrıca Bkz.AirPower için tünelin ucundaki ışık göründü: İşte AirPower'a ait son prototipin görüntüleri



    Arkasındaki RGB aydınlatmalı ROG logosu ile oldukça albenili duran ROG Phone 3, alt kısımdaki Tencent Games yazısıyla dikkat çekiyor. Görünen o ki ASUS, yeni oyuncu telefonunda PUBG ve Call of Duty: Mobile gibi oyunların yapımcılığını üstlenen Tencent Games ile bir ortaklığa gitmiş.



      



    Snapdragon 865+ yongasından güç alacak



    Full HD+ çözünürlüğe ve 120 ya da 144Hz tazeleme hızına sahip 6.59 inç büyüklüğündeki OLED ekran üzerine kurulacak olan telefon, gücünü Snapdragon 865'in hız aşırtmalı bir sürümünden alacak. Ekranında herhangi bir çentiğin bulunmayacağı telefon, üstte ve altta stereo hoparlörlerin yer aldığı simetrik çene ve çatı çerçevelerine ev sahipliği yapacak. 



    Yüksek performans çekirdeği 3.09GHz hızında çalışan Snapdragon 865+'a 8/12/16 GB RAM, 128/256/512 GB dahili depolama birimi, 64 MP ana görüntü sensörü ile donatılmış üçlü kamera sistemi ve 30W hızlı şarj destekli 6000 mAh batarya eşlik edecek. 9.85 mm kalınlığında olacağı söylenen ASUS ROG Phone 3'ün ağırlığının ise 240 gram olacağı ileri sürülüyor. 




     

    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2020/06/18/asus-rog-gaming-phone-3-design-and-specs-leaked-features-snapdragon-865-and-6000mah-battery/







  • Rgb lı oyuncu don’u da yapsınlar ...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tasarımı beğen yada beğenme en azından bişey yapmayı denemişler samsung gibi cama sprey boya sıkıp daya millete olmamış heralde samsung şirketindeki çay kahve departmanının bütçesi tasarım departmanından fazladır.Fason olarak A50 yi çizdirmişler az büyütüyolar s20 ultra az küçültüyorlar m30 oluyor az köşe katıyolar note oluyor :))

  • Bu sözde oyuncu telefonları kadar gereksiz birşey yok. Diğer telefonlardan donanımsal olarak hiçbir farkları yok , sadece arka tarafa minnacık bir ışık koyuyorlar ve al sana oyuncu telefonu diyorlar.

  • Furkan_88 F kullanıcısına yanıt
    Bu telefonda tek fark hız aşırtılmış işlemci var güzel bişey ama normal versiyonla ne yapamıyosunda hız aşırtmaya gerek duyuldu ?? 😃

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Furkan_88

    Bu sözde oyuncu telefonları kadar gereksiz birşey yok. Diğer telefonlardan donanımsal olarak hiçbir farkları yok , sadece arka tarafa minnacık bir ışık koyuyorlar ve al sana oyuncu telefonu diyorlar.
    Bende öyle sanıyordum uzun süre direndim almamak için ama, Ekran kalitesi 120 hz olması, 10 bit 1.07 milyar renk olması, sesinin mükemmel ve yüksek dts cift hoparlor olması, 120 fps veya 60 fps bütün oyunları açması, ufs 3.0 sayesinde çok daha seri calisması, çift usb girişi olması, usb girişinin birinin hdd, hdmi, klavye mouse hersey takılabiliyor olması, gcam kuruluyor olması ve bu sayede mükemmel fotolar çekmesi sebebiyle rog 2 aldım. Diger telefonların hepsi hikayeymiş. Mesele sadece oyun değil herşeyi ekranı sesi en üst seviye olması.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rogpsp -- 19 Haziran 2020; 2:39:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 240gr yuh. Pantolon düşer

  • Cihazin bir karakteri var, ilham alınacak bir bir seri rog serisi,zenfone nin ayrica önünde alt marka başarısı olarak.



    Donanim olarak fiziksel tuşlara mutlaka tasarım dilinde yer verilmesi gerekiyor joystik,gizlenen bir keyboard vs.

  • ben aldım bile bu hafta geliyor :))

  • Kardes telefondan mennunmusun bende alamayi planliyorum. Mecbur sahibindenden alacam bu ime caktirma isi kafami kurcaliyor. Zarari olur mu diye. Birde tencent edition genelde var global versiyonu daha pahaliya satiyorlar arada cok fark varmi bilgin varmi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.