Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 Tekrar Ertelendi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
1
Favori
3.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

CD Projekt RED, Cyberpunk 2077'nin çıkış tarihini bir kez daha erteledi.

Normalde 17 Eylül'de çıkması planlanan oyunun yeni çıkış tarihi 19 Kasım.

CD Projekt RED tarafından belirtilene göre oyun içerik ve oynanış açısından tamamlanmış durumda. Görevler, ara sahneler, yetenekler, eşyalar ve Night City'nin sunacağı her şey bitmiş. Fakat geliştirici ekip oyun mekaniklerini dengelemek ve hatalardan arındırmak için her şeyin üstünden bir kez daha geçmek istiyor. Oyunun devasa bir dünyaya sahip olması sebebiyle de ek süre gerekecek.

Oyun basını bu hafta itibarıyla oyunu deneyebilecek ve Night City Wire etkinliğinden sonra ön izlemelerini oyuncularla paylaşacak. Night City Wire etkinliği 25 Haziran'da düzenlenecek ve oyundan yeni şeyler görme fırsatı yakalayacağız. 

Fütüristik rol yapma oyunu 19 Kasım'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için Türkçe altyazı seçeneğiyle birlikte çıkacak. Stadia versiyonunun daha sonraki bir tarihte çıkması planlanıyor.

• Yıllardır bekliyorum, çıksın artık, deliler gibi oynayayım diye. Nisan ayına kenetlenmiştim ki.. 17 Eylül'e ertelendiği haberi geldi. Büyük bir üzüntüyle Eylül ayını beklemeye koyuldum. Tam kendimi avutuyordum, az kaldı oğlum dayan geliyor eylül diye... Şimdi de Kasım ayına ertelenmiş. ya kardeşim, dalga mı geçiyorsunuz? Adam akıllı bir tarih verin, çıkartın o tarihte. Bu kadar zor olmamalı, 8 yıldır geliştirilen bir oyun için doğru bir tarih vermek. Anlıyorum, düzgün, hatasız bir şekilde çıkartmak istiyorsunuz fakat, dalga geçer gibi sürekli bir tarih verip, ertelemeniz hoş olmuyor CD Projekt..
  • 7 yıl önce duyurulan bir oyun ama artık yuh be...

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Kabak tadı verdi artık bu erteleme haberi. En iyisini yapmak istiyorlar ancak bir şirketin 2 kere zaman planlaması hatası yapması da büyük bir saçmalık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kataaay -- 18 Haziran 2020; 19:14:39 >
  • Amaçları PS5 ve XSX çıkışı ile çıkarmak o zamana kadar ertleyecekler.
  • Belliydi zaten erteleneceği

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kasımda çıkan oyunlar GOTY için aday olamıyorlardı sanırım. TLOU2 ile kapışmalarını isterdim.

• The last of us part 2 ile rekabetten kaçmış olma ihtimali var mıdır?

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Umarım bu ertelemeler oyuna yepyeni şeyler kazandırır yoksa oldukça can sıkıcı olmaya başladı...
  • Resmen goty için biz yokuz demişler aferin oğlum aferin epic kuponları da çöp ettiniz aferin.

• Bence oyunda bir sıkıntı var. Ondan erteliyorlar.

• Pek bir beklentim falan kalmadı. O Hype falan her şey gitti artık. Çıkarsa Ekime çıkmazsa...
  • Last of Us ertelenirken Cyberpunktan korktu diyenler buna ne diyecek
    Neyse ki fazla ertelenmemiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun yalan oldu desenize haha

• Bu vesileyle de The Last of Us Part II için Goty yolunu açmış oldular.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu anki nesile optimize edemediler oyunu onun için erteliyorlar. Yeni nesil konsollarla birlikte çıkış yapmak varken kim takar bu nesli.

• Kim uyduruyor kardeşim kasımda çıkan oyunlar GOTY için aday olamaz lafını? 10 Kasım 2015 de çıkan Fallout 4 GOTY için aday olmuştu. Aynı şekilde 8 Kasım da çıkan Death Stranding'de yılın oyununa aday oldu. Yok öyle bir şey.

• Düzgün olsun oyun, ertelenmesi problem değil.

• Fenrir00 kullanıcısına yanıt
    2 aylık bir süre zarfında nasıl bir şey yapabilirler kestirmek zor. Umarız öyledir, güzelce çıkar

• daha geçen çok iyi gidiyor oyun tamamlandı bitti bilmem ne yapıyorlardı şimdi yine erteliyorlar oyundan emin değilseniz niye öncesinde böyle konuşmalar yapıyorsunuz yav

• Şimdiki nesilde satın alıp yeni nesile ücretsiz devretmenin de anlamı kalmadı böylece.Tabi konsolu çok daha sonra (1-2 yıl gibi) alacaklar hariç.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.