|
Bildirim
|
Pek bir beklentim falan kalmadı. O Hype falan her şey gitti artık. Çıkarsa Ekime çıkmazsa...
|
daha geçen çok iyi gidiyor oyun tamamlandı bitti bilmem ne yapıyorlardı şimdi yine erteliyorlar oyundan emin değilseniz niye öncesinde böyle konuşmalar yapıyorsunuz yav
|
Kim uyduruyor kardeşim kasımda çıkan oyunlar GOTY için aday olamaz lafını? 10 Kasım 2015 de çıkan Fallout 4 GOTY için aday olmuştu. Aynı şekilde 8 Kasım da çıkan Death Stranding'de yılın oyununa aday oldu. Yok öyle bir şey.
|
Bu vesileyle de The Last of Us Part II için Goty yolunu açmış oldular.
|
Bence oyunda bir sıkıntı var. Ondan erteliyorlar.
|
Bu adamlar komik gerçekten. Neyse ki last of us 2 çıktı ve ghost of tsushima çıkacak bu sene. Kim takar artık cyberpunk 2077 yi
|
İyi ki bi pc topladım geçen sene şu hale bak. Koca yıl pc'ye çıkan doğru dürüst AAA oyun yok resmen. Üstelik herkes karantinadan eve kapanmış ve oyunlara para harcamaya hazır vaziyetteyken. Saçma sapan indie'lerin ve remake'lerin yılı oldu.
|
Ya bütün hayatınız bu oyuna mı endeksli anlamıyorum ki yok ertelendi iptal edicem siparişi adamlar sanki parayı alıp kaçacaklar Her sene ısıtıp ısıtıp önünüze koydukları birbirinin kopyası Ubisoft/EA oyunları paklar valla sizi.
|
Yıllardır bekliyorum, çıksın artık, deliler gibi oynayayım diye. Nisan ayına kenetlenmiştim ki.. 17 Eylül'e ertelendiği haberi geldi. Büyük bir üzüntüyle Eylül ayını beklemeye koyuldum. Tam kendimi avutuyordum, az kaldı oğlum dayan geliyor eylül diye... Şimdi de Kasım ayına ertelenmiş. ya kardeşim, dalga mı geçiyorsunuz? Adam akıllı bir tarih verin, çıkartın o tarihte. Bu kadar zor olmamalı, 8 yıldır geliştirilen bir oyun için doğru bir tarih vermek. Anlıyorum, düzgün, hatasız bir şekilde çıkartmak istiyorsunuz fakat, dalga geçer gibi sürekli bir tarih verip, ertelemeniz hoş olmuyor CD Projekt..
|
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kataaay -- 18 Haziran 2020; 19:14:39 > < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > |