Şimdi Ara

Tweetlere ses kaydı ekleme özelliği iOS için kullanıma sunuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Twitter’ın yeni yayınladığı blog yazısıyla birlikte tweetlere ses kaydı eklemenin iOS kullanıcılar için kullanıma sunulduğu duyuruldu. Özellik, en fazla 140 saniye ses kaydı yapılmasına imkan sağlıyor. Blog gönderisinde, 280 karaktere sığmayan anlatımların da mümkün olmasını sağlarken Twitter’ın yapısının bozulmasının önüne geçilmek isteniyor.





    Ses kaydı içeren bir tweet atmak için yapılması gerekenler çok da farklı değil. Yeni bir tweet oluştururken istediğinizi yazdıktan sonra normalde altta yer alan kamera butonu, bir yana kayıyor ve eski yerinde ses kayıt butonu bulunuyor. Bu butona basarak yeni ses kayıt arayüzünü aktive etmek ve takipçilerinize istediğiniz şekilde hitap etmek artık mümkün.





    140 saniyelik ses kayıt sınırına ulaştığınızda kayıt kesilmek yerine akmaya devam ediyor ve yeni bir tweet otomatik olarak oluşturuluyor. Ses kaydı içeren tweetleri akışlarında görenler ise, kayıtları dinlemeye başladıklarında tweeti ya da Twitter uygulamasını önlerinde tutmak zorunda değiller çünkü özellik, arka planda kaydı oynatmaya siz durdurana ya da kayıt bitene kadar devam ediyor.



    Ayrıca Bkz.Corsair ONE a100 kompakt oyuncu kasası satışa çıkıyor



    Özelliğin henüz ne zaman tüm kullanıcılara sunulacağına yönelik herhangi bir bilgi verilmiş değil. Blog gönderisinde iOS kullanıcılarının bile bir kısmına ses kayıtlı tweetlerin sunulduğu ifade ediliyor.






    Kaynak:https://blog.twitter.com/en_us/topics/product/2020/your-tweet-your-voice.html







  • Bununla birlikte twitter'da yeni bir dönem açılır.

  • Hocam yalnız aynısı androidde de var

  • Ses kaydiyla siyasete laf edenleri daha rahat toplarlar artik, 85 yasindaki dede facebook ta bir sey begendi diye sorguya goturduler ya adami. :D


  • ilk örneği geldi bile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DarknessIsOurNewKingdom

    Ses kaydiyla siyasete laf edenleri daha rahat toplarlar artik, 85 yasindaki dede facebook ta bir sey begendi diye sorguya goturduler ya adami. :D
    Aynen anonim hesaplarin işine gelmez bu. Sesiyle tanırlar adamı 😄 ha ses değiştirme ile yalan iftira dönemi açılır o kesin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flegga34 -- 18 Haziran 2020; 13:2:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok değil bundan yaklaşık 5-6 yıl önce twitter'ın , google , facebook, apple gibi şirketlere satılacaği haberleri vardı.Twitter çökmenin eşiğindeydi. Ama donult trump başkan seçildikten sonra vede önemli konuşmalarını twitter üzerinden yaptıktan sonra twitter kullanimı yeniden zirveye ulaştı vede insanlar protestolarını birleşip twit atarak yaptıktan sonra twitter yükselişe geçti ve şuan birçok kişi için vazgeçilmez bir uygulama oldu.

  • gereksiz ama olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.