Şimdi Ara

Yeni Surface cihazında Ryzen 7 4800U görebiliriz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Son dönemde Ryzen işlemcileriyle hem performans hem de güç tüketimi alanında başarılı yongalar sunan AMD bunun karşılığını almaya devam ediyor.



     



    Ryzen 7 4800U'lu Microsoft cihazı



    3DMark’ta ortaya çıkan bilinmeyen Microsoft cihazı AMD’nin Ryzen 7 4800U APU’sunu taşıyor. Mevcut Surface Laptop 3’te Microsoft’a özel Ryzen 5 3580U APU’suna yer verilmişti. Hali hazırdaki ortaklıktan dolayı yeni Surface’te Ryzen APU’ya devam edilmesi muhtemel görünüyor.





    Ayrıca Bkz.Intel Ice Lake işlemcilerdeki hata işletim sistemini çökertiyor



    Zen+ mimarili 12 nm APU’nun yerine Zen 2 mimarili 7 nm APU’nun çok daha güzel sonuçlar ortaya koyacaktır. Geçtiğimiz günlerde soğutuçuşuz Cinebench’e giren Ryzen 4000U APU’sunun ardından güncel yongaların Surface dizüstüsünde gerek batarya ömrü gerekse de sıcaklıklar bakımından memnun edeceğini söyleyebiliriz.



     



    Kaynak:https://www.techpowerup.com/268609/next-generation-microsoft-surface-laptop-could-be-packing-amds-16-thread-r7-4800u-cpu







  • Surface Pro halihazırda mükemmel bir cihaz. Keşke herkesin alıp kullanma imkanı olsa. "Windows 10 ne kadar harika bir sistem." diyorsun bunu kullanınca.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.