Şimdi Ara

Xiaomi'den AMD Ryzen'li dizüstü bilgisayarlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Xiaomi yeni nesil RedmiBook serisi dizüstü bilgisayar modellerini duyurdu. Yeni jenerasyonun en büyük özelliği, şu an dizüstü bilgisayarlarda kullanılabilecek en iyi işlemci platformu olan AMD Ryzen 4000 serisini baz alması. Duyurusu yakın zamanda yapılan dizüstü bilgisayarın özellikleri videomuzda. 



  • Bir şirketin IT biriminde çalışıyorum, satın alma işlemleri hep benden geçiyor. Şirketi Intel'den kurtarıp Ryzen 4000 serili modellerle donatmak için 4 gözle bekliyorum.

  • Fiyatlar ciddi manada ucuz. Trye gelirse direkt bir şans vereceğim cihaza eğer fiyat politikasını koruyabilirse. Bataryalar bir tık daha büyük olsaydı iyiydi ama şu anki değerleri de oldukça başarılı gibi duruyor. Uzun kullanıma bakmak lazım. Ram mhzleri artık 2666 olmamalıydı. En kötüsü 3e daha yakın olmalıydı. Bir sonraki nesile artık.

  • Çok güzel bir f/p cihaz ancak 250 nit ekran parlaklığı üzücü bir seçenek.
  • Aliexpress'den kendime sipariş vereyim bari, bunu bekliyordum.

    Abimde Mi Notebook Pro var. Kendisi çok memnun dışarda kullanırken görenler soruyor bu ne marka diye, baya da şık.


    Teşekkürler.


    Edit: Şimdi daha da modelleri araştırdım. Mi notebook pro ile bunun arasında kalan arkadaşlar için yazıyorum.

    Webcam yok!!
    300 nit yerine 250 nit ekran
    Bu modelde maalesef klavye arkasında aydınlatma yok ki bu büyük bir eksik.
    Ayrıca Mi Notebook Pro modelinde 2.5Wx2 harman kardon ses sistemi var. Bununki düz 2x2W.
    Mi Notebook modeli NVME SSD'li bu SATA SSD'li.
    Mi Notebook Pro'da parmak izi okuyucusu var ve ekranda gorilla glass var fakat bunda yok.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Açıkçası 3xxx serisi de gayet iyiydi: fiyatları da 3-3.5 arasıydı ; ama millet ikinci el ürünleri hem de 5-10 senelik cihazları 3000 liraya satıyor, sebebi malum devletin koyduğu fahiş vergiler. 700 dolara gelse bile son kullanıcıya 1200 dolardan aşağı gelmez. Hatta 500 dolarlık bir ürünün 1000 dolar gibi fiyatlarla satılacağına da eminim!

  • Araba 380 km saatte yapabiliyor olsun bunun sürücüsü arabayı bilmez iyi kullanamazsa o araba üstündeki mühendislik çalışmalarının ne anlamı kaldı ki!!! Demem o ki işletim sistemi Windows veya Linux olduktan sonra istediğin kadar taklit et veya başka bir makine tasarımına özen.
  • Yurtdışından almayı düşündüm.Ancak ürünün eksileri yüzünden baz geçtim. Almayı düşünenler dikkat etsin. Ürünün rksi yönleri 1-) Üründe webcam yok. 2-) Klavyede aydınlatma yok. 3-) ürünün ssd di çok yavaş 500mbit 4-) Ramler lehimli

  • Xiaomi Türkiye'de yokken yurtdışından laptoplarından birini aldım. 2 sene sonra bataryası şarj tutmamaya başladı. Batarya satışı Türkiye'de yok, hiçbir şekilde yurtdışı cihazlara parasıyla dahi olsa hizmet vermiyorlar. Ben böyle saçma bir şey ne duydum ne gördüm. Apple'dan şaşmayın!

  • quote:

    Orijinalden alıntı: semantik41

    Xiaomi Türkiye'de yokken yurtdışından laptoplarından birini aldım. 2 sene sonra bataryası şarj tutmamaya başladı. Batarya satışı Türkiye'de yok, hiçbir şekilde yurtdışı cihazlara parasıyla dahi olsa hizmet vermiyorlar. Ben böyle saçma bir şey ne duydum ne gördüm. Apple'dan şaşmayın!
    Türkiye'de hatta Avrupa'da bile resmi satışı olmayan bir ürünü, küresel aynı ürünü satan bir şirketle kıyaslamak... Güzel kafa.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.