Şimdi Ara

Bundle 3.0 yayında! Bazı Premium özellikler ücretsiz oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Türkiye ve dünya basınını tek bir mobil uygulamaya toplayarak haberleri takip etmeyi kolaylaştıran Bundle uygulaması güncellendi. Bundle 3.0 olarak adlandırılan yeni sürümde daha önce paralı olan bazı özellikler ücretsiz olarak sunulmaya başlandı.



    Türkiye’de geliştirilen Bundle, pek çok ülkede en popüler haber takip uygulaması olma unvanını taşıyor. Yeni güncellemeyle birlikte uygulama App Store’da ve Play Store’da öne çıkarılmaya başlandı.



    Bundle 3.0 ile birlikte gelen özellikler



    Bundle 3.0 güncellemesiyle birlikte uygulamanın logosu yenilendi. Önceki görünüme göre daha dinamik ve modern görünüm elde edildi.



    Daha önce Premium kullanıcılara sunulan Hava Durumu ve Finans eklentileri yeni güncelleme ile birlikte herkese ücretsiz olarak sunuluyor. Günün hava durumu tahminleri, seçilen kurların piyasa açılış ve kapanış değerleri kullanıcılara bildirim olarak gönderiliyor.





    Ücretsiz olarak sunulan başka özellik ise Daily Bundle. Önemli gelişmeler ve kullanıcının ilgisini çekebilecek haberler günün sonunda bildirim olarak gönderiliyor. Bu sayede gündemi tek bakışta taramak ve önemli gelişmeleri kaçırmamak mümkün hale geliyor. Bundle'ın koyu mod özelliği iOS işletim sisteminin koyu mod özelliği ile bağlantılı çalışacak şekilde güncellendi. Uygulamanın arayüz seçeneklerinden otomatik modu seçerseniz, telefonunuzun koyu mod durumuna göre uygulamada koyu mod durumu otomatik olarak ayarlanıyor.



    Bundle uygulamasının haber kaynakları arasında DonanımHaber bulunuyor. Akışınızı özelleştirerek diğer haber kaynaklarıyla birlikte DonanımHaber’i aynı akıştan takip edebilir, önemli gelişmeleri bildirim olarak alabilirsiniz. Bundle ücretsiz olarak App Store ve Play Store'dan indirilebiliyor.












  • Normalde haber kaynaklarını siz seçiyorsunuz. Uygulama sizin seçmediğiniz halde asıl malum kaynaklardan daha fazla bildirim yolluyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: interwap

    Normalde haber kaynaklarını siz seçiyorsunuz. Uygulama sizin seçmediğiniz halde asıl malum kaynaklardan daha fazla bildirim yolluyor.
    *



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31C666817 -- 18 Mart 2021; 21:14:45 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-31C666817

    *

    Alıntıları Göster
    Önerim yok. Öneriye açığım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-31C666817

    *

    Alıntıları Göster

    şuan Nabız adlı uygulamayı deniyorum. henüz seçtiğim dışında kaynak göstermedi. bildirimlerde sıkıntı yaşamadım. playde çok fazla reklam var demişler ama ben henüz görmedim.


    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.waveline.nabiz




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interwap -- 25 Haziran 2020; 10:53:44 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.