Şimdi Ara

Epic Games 17 milyar dolar değerlemeye ulaştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Oyun dünyasında 30 yıla yakın bir süredir faaliyet gösteren Epic Games, piyasaya sürdüğü birbirinden efsane oyunların yanında geliştirdiği Unreal Engine oyun motoru ile devrimlerin öncüsü olmuştu. Firma sektörün en değerli firmalarından birisi haline geldi.



    17 milyar dolar değerleme



    Ay içerisinde yeni bir yatırım turuna çıkan Epic Games; Baillie Gifford, KKR ve T. Rowe Price yatırımcılarından toplamda 750 milyon dolar civarında bir fonlama elde etmek üzere. Son görüşmelerin yapıldığı turun sonunda Epic Games yaklaşık olarak 17 milyar dolar değerlemeye ulaşacak. Firma son olarak 2018 yılında 15 milyar dolar değerlemeye ulaşmıştı.



    Ayrıca Bkz.Xiaomi’den verimlilik odaklı Mijia DC akıllı vantilatör



    Özellikle Fortnite oyunuyla son dönemin gözde yapımcılarından birisi haline gelen Epic Games, pek çok özel konser ve etkinlik ile çevrim içi oyunların da bu konuda önemli bir rol oynayacağını göstermişti. Pandemi döneminde pek çok sektör zora girerken oyun sektörü ayakta kalmayı başardı. Epic Games de bunun en önemli örneği oldu. Özellikle Epic Games mağazası yaptığı hediye oyun kampanyalarıyla interneti sallamayı başarmıştı. 



    1991 yılında Tim Sweeney tarafından ailesinin evinde kurulan Epic Games, popüler olmadan önce oyunları video sohbetlerine entegre eden Houseparty girişimini satın alarak dikkat çekmişti. Bilindiği üzere Epic Games hisselerinin yüzde 40’ı Çinli Tencent’in elinde.








  • Çine verileri satıyorcular damlar şimdi

    Bir tane daha oyun tuttursalar ea’i yakalarlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Boşuna bedavadan dağıtmıyormuş demek oyunları.
  • Fakirin can dostu Epic Games :)

  • Türkiye'deki en değerli ilk 10 şirketin toplam piyasa değerine eş neredeyse.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fakirin yüzünü güldüren Epic Games :D

  • Daha çok büyümrleri için Android tarafına da yönelmeleri laızm Android in pazar payı da bilgisayar kadar büyük umarım Android de kısa zamanda fortnite dountless gibi yapımlar görürüz

  • Helal olsun. Verilen bedava oyunların birde böyle güzel bir etkisi var demek. Gelecekte çok daha sağlam hamleler görebiliriz. Belki bir gün Steam'i de yerinden kımıldatır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.