Şimdi Ara

Gearbox, Duke Nukem Üzerinden 3D Realms'e Bir Kez Daha Dava Açtı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
56
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    2010'da Duke Nukem haklarını satın alan Gearbox 2014'te üstten görünümlü aksiyon RPG Duke Nukem: Mass Destruction'ın kendilerinden izinsiz yapıldığı için 3D Realms ve Interceptor Entertainment'a dava açmıştı. Bir yıl sonra Gearbox'ın Duke Nukem haklarının tam sahibi olduğu teyit edilerek Duke Nukem: Mass Destruction, Bombshell'e dönüştü.
     
    2019'da ise besteci Bobby Prince, Duke Nukem 3D için yazdığı müziğin kendisinden izinsiz Duke Nukem 3D: 20th Anniversary World Tour'da kullanıldığı için Gearbox, Valve ve Randy Pitchford'a dava açtı.
     
    Bu davanın bir sonucu olarak da Gearbox; Apogee Software (3D Realms'in yasal ismi) ve kurucular Scott Miller ile George Broussard'a dava açtı.
     
    Gearbox, Duke Nukem haklarını satın alırken IP'nin %100'ünü satın aldığına inandıklarını ve 3D Realms'in müziklerle ilgili bir bildiride bulunmayarak sözleşmeyi ihlal ettiklerini belirtiyor. 
     
    Gearbox CEO Randy Pitchford, Bobby Prince'in iddiasının doğru olduğuna inanıyor ve şirketin dava açmasının ana sebebi de 3D Realms'den kaynaklanabilecek her türlü maliyet veya yargıdan korunmaya çalışmak.








  • yok ol gearbox
  • Gearbox'ın elinde Duke gibi eğlenceli bir karakterin hakları var ama hala Borderlands'le uğraşıyorlar. Yazık...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.