Şimdi Ara

İHLAS AURA CLEANMAX VE DİGER SAGLIK ROBOTLARI HAKINDA GÖRÜŞLERİNİZ ACİİİİLLL GEREKLİ!!! (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
593
Cevap
5
Favori
462.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nurnurcuk

    4 yıldır aura cleanmax kullanıyorum.Aldığımızda oğlum 3 aylıktı ve ben oğlumun doğumundan sonra kaşıntı problemi yaşamaya başlamıştım.Kaşıntılarım uzun süre devam etti.Geçen yıl test yaptırdım ve ev tozuna alerjim olduğunu öğrendim.Bu durumda iyi ki almışız bu robotu dedim kendi kendime...Fakat robotun işe yarayıp yaramadığını hiç bir zaman çözemedim ki.... Çünkü aletin temizliği zor.Yani aleti temizlemek için yanında bir de onu temizleyecek bir robot vermeleri lazım.Açıkçası sık kullanıma uygun değil.Yoksa çok işe yarıyor tabii.Akşam oğlum halıya çıkarttı hasta olduğundan.Hemen o bölgeyi robotla yıkadım.Almayı düşünenlere kullanım zorluğunu hatırlatarak tavsiye ederim....

    desemki nilfix 300 de, hepa 14 filtre var ve dışarıya daha az toz bırakır desem genede clenmax ı önerebilecekmisiniz??

    nilfix300 sulu sistem değil.


    ayrıca alerji topluluklarının önerdiği süpürgelerde kuru sistem genellikle......

    sulu olması alerjiklere uygun olduğu anlamına gelmiyor önemli olan çıkış hava filtresidir..

    hepa 12 mi, 13 mü 14 mü,,, diye bakmak lazım olaya..
  • hepa 14- 15 kullanan hangi makinalar var peki
    bilgisi olan var mı..
  • Kızkardeşimde almış geçen sene 1600 TLye ihlastan bir süpürge.Sanırım burda bahsedilen sulu yıkama sistemi olandan.
    Bastım fırçayı ona. Ayda yılda bir süpürge ile halıyı yarım yamalak yıkayacağına ,ver yıkamacıya, pırıl pırıl al halını.
    Adam gibide bir süpürgen varsa,zaten temiz halıların olur.

    3-4 sene önce aldığım philips marathon 9210 ile süpürüyoruz günlk. Senede 2 defada evin altındaki halı yıkamacıya veriyoruz halıları.
    Tertemiz oluyor...
  • arkadaşlar biraz önce makine ile temizlik yapar iken biranda durdu ve şimdi çalışmıyor. ışıkları var halı dövücü çalışıyor ama makine çalışmıyor. acaba ne olmuş olabilir???
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ihlasrobot

    İhlas temizlik robotu Ürün hakkında sorularınız tüm yanıtları sitede belirtilmiştir incleyebilirsiniz

    quote:

    Orijinalden alıntı: melekolmak

    ihlas pazarlamada çalışıyorum
    aura cleanmax temizlik robotu ücretsiz tanıtım görmek isteyenlere evlerinde ücretsiz tanıtım yapılır. her türlü bilgi desdek için yardımcı olmak isterim. özellikle bildirmek isterim ki amacımız sadece tanıtmaktır. Zaten beğeneceğinizden eminiz. Gerçekten çok kullanışlı zaten öyle olmasaydı kimseye önermezdim. Çünkü bu başkalarını kandırmak olur. Ulaşmak isteyenler arayabilirler.


    tel : 0554 698 99 34


    quote:

    Orijinalden alıntı: ihlas_fatih

    ihlas aura cleanmax temizlik robotu şuanda son cıkan plus modeliyle diyer aynı fonksinel rakiplerinde daha üstün bir hala gelmiştir rainbow markalı üründen daha uygun fiyatının olmasının sebebi makinanın bir kaç parçası hariç tüm foksion ve parçalrı beylikdüzündeki fabrikada üretilmesinden dir diyer ürün ün direkt dışardan gelmesi sebebi ile gümrük masrafının da ürünün üstüne ilave edilmesindendir İHLAS CLEANMAX ROBOT ALMAK YADA TANITIM GÖRMEK İSTEYEN ARKADAŞLARA YARDIMCI OLABİLİRİM . İLETİŞİM İÇİN NUMARAM tel:0 537 427 1726

    quote:

    Orijinalden alıntı: kusursuz_temizlik

    Astım ve alerji hastalarının , temizlik konusunda titiz davrananların mutlaka görmesi gereken bir temizlik sistemi var. İsmi veya fiyatı şu aşamada çok önemli değil. O yüzden yazmıyorum. Ancak gördüğünüz zaman anlayabilirsiniz. Görmeden başka bir makine alırsanız çok yazık olur. Çünkü hakikaten çok farklı bir teknolojiye sahip.Elektrik tüketimi de çok düşük. Yani watt ne kadar yüksekse o kadar iyi çeker diye bir inanış var ve yanlış. Mutlaka görmelisiniz.Çok şaşıracaksınız. Lütfen görmek için randevu alın. Sadece İstanbul: 538 331 33 87

    quote:

    Orijinalden alıntı: Cüneyt Akkul

    Arkadaşlar aura cleanmax markalı temizlik robotumuz hakkında yapılan olumsuz yorumların hepsine katılmıyorum robotumuzun çok kaliteli ve aynı kalitede satılan temizlik robotlarına göre daha ucuz olduğuna inanıyorum ve bütün yazılan olumsuz yazılara rağmen güvenerek ve isteyerek satmaya devam ediyorum.İzmir ve çevresinde oturupta temizlik robotu sahip olmak isteyenler için numaram 0506 291 94 82


    quote:

    Orijinalden alıntı: turkmen.aktas

    aura cleanmax temizlik robotu ücretsiz tanıtım görmek isteyenlere evlerinde ücretsiz tanıtım yapılır.

    turkmenaktas_@hotmail.com

    tel : 0535 712 30 30





    arkadaşlar yukarıdaki soruya yardımcı olabilir misiniz???
  • Merhaba arkadaşlar hlas Temizlik Robotu Aura Cleanmax'ı 1 sene önce aldık ve çok geçmeden sorunlarını göstermeye başladı ilk olarak parke v.b. yerlerde kullanılan aparatı hiç çekim gücü sağlamıyor sadece halılar için üreyilmiş aparat çekim gücü sağlıyor. İkinci olarakta size satmaya geldiklerinde makineyi yere göğe sığdıramıyorlar. Ama satışa gelen adamda hiçbirşey öğretmeden gidiyor ve makinenize birşey olduğunda bakıma gelen bayan suçu direk üstünüze yığıyor. Biz makineyi aldıktan 1-2 ay sonra halı yıkamasını denedik fabrika çıkışında hata olduğundan su kaçırıyodu ve dediğim gibi bakıma gelen bayan makineye hasar verdiğimizi idda etti. Ve gelen bayan pek bişeyden anladığı söylenemz. İki parçayı sildi filtreyi değiştirdi ve servis göndericem diyerek gitti. Serviste 2 gün boyunca gelmedi. Her aradığımızda bize sürekli saat söylediler ama söyledikleri saatin hiiçbirinde gelmediler. Bize satan adamıda aradık ama telefonunu sürekli meşgule attı. En sonunda sabrımız kalmadı ve servisi arayıp sert konuştuktan 10 dk sonra nihayet geldiler. Gelen yetkili servise daha önce gelen bayanın dediklerini söylediğimizde yalanladı ve makinenin fabrika çıkışında hata olduğunu daha öncede birkaç müşterinin aynı şikayetten rahatsız olduğunu söyledi. Ayrıca bakım için gelen bayan filtrenin tanesinin 10 lira olduğunu söyledi ama yetkili servis filtreyi 5 liraya sattı. Yani söyleyeceğim şu ki; ihlas süpürgesini alırken birkez daha düşünün ama bana soracak olursanız almayın.
  • Bize de dün akşam tanıtıma geldi bir arkadaş. Eşimin son anda vazgeçmesi ile 1900 tl cebimizde kaldı. Burayı da okuduktan sonra o kadar fiyata bir süpürgenin alınmayacağını teyit ettim.

    Bu arada hepa 14 filtreli uygun fiyata süpürge önerebilir misiniz arkadaşlar?


  • Bu İhlastan çöp bile alınmaz. Yediğim kazığı ben bilirim....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SpyderS

    Bize de dün akşam tanıtıma geldi bir arkadaş. Eşimin son anda vazgeçmesi ile 1900 tl cebimizde kaldı. Burayı da okuduktan sonra o kadar fiyata bir süpürgenin alınmayacağını teyit ettim.

    Bu arada hepa 14 filtreli uygun fiyata süpürge önerebilir misiniz arkadaşlar?




    http://www.hepsiburada.com/Liste/nilfisk-extreme-eco-enerji-tasarruflu-elektrikli-supurge/productDetails.aspx?productId=evnilfiskexteco&categoryId=155123

    Bu sitede pahalı ama daha uygun sitelerde var bi araştırın derim.
  • benim İhlasın ilk Robotu var.. 98 model.. Babalar gibi kullanıyorum.. yedek parça sıkıntımda olmuyor, 14 senelik makina ama ben dikkatli kullanırım, bir sorun olduğunda kendim hallederim... İyice bozulursa yenisini alırım, parasını fazlasıyla amorti etti..

    Bu ürünü kullanmak biraz zahmetlidir ama işini hakkıyla yapar sağlıklıdır.. Tavsiye ederim..
  • aura cleanmax 'ı ilk çıktığında aldık. 2 sefer bozuldu. 2. ci bozulduğunda garantisinin bitmesine 2 hafta vardı bizi çeşitli bahanelerle oyalamışlardı servis çağırdımız halde gelmedi.
  • abi benim anladigim bu robot aritma isi dikis tutturamamis issiz gucsuz tayfasinin ekmek kapisi olmus.

    1-ihlasin sayfasinda bu alet neden yok?
    2-adresimi ogrenmeden neden fiyat verilmiyor? adrese goremi fiyat cekiyorsunuz?
    yaw bi urunun kurumsal web sayfasinda adresi olur.bi aratiyorsun milyon tane en hakiki has orjinal bilmemne aura sayfasi.dandik dandik tasarimlar , kontorlu yanar donerli cep telefonundan baska hic bir irtibat yok.

    ben yokken anemlere cleanmax satmislar , sonra aritma icin dadanmislar habire ariyorlar.arayin gelsinler dedim.kizcagiz geldi , bizim eskisehirin kalabak suyuna mok atiyo eleman.suya elektrik verdi icinde ne kadar faydali organizma varsa yakti catir catir dibine cokertti bak diyor.kendi suyu saf su oldugundan elektrik gecmiyo yanma yok.yanda tuzluk vardi , onun suyuna bi salladim elektrotlar icindeyken serefsizim simsiyah oldu :))) dedim bunu acikla alicam.kiz agliyacakti :)) aritma kac para diyorum 1500 lira diyor.3 tane hortumla birbirine baglanmis filtre yaw alti ustu.bunun filtreleri kac para diyorum ucu 70 lira diyor.yaninda var mi filtre dedim var dedi , eyi 3 tane filtre birak al sana 70 lira dedim.napicaksiniz? dedi , ben onlari pet siseye sokar , tepelerinden hortumla birbirine baglar tezgahin altina sokarim dedim :)))
    kosar adim kacti yazik kizcagiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bi supurge saticisi olarak su filtreli supurge hic tawsiye etmem
    1. Cihaz bi zaman sonra size hantal gelmeye baslayabilir..
    2. Su filtreli haznelerde toz kacirma imkani yok diye birsey yok toz kacirir hazneler genelde buyuk olur ve su sadece 2 parmagi gecmeyecek sekilde konur geriye kalan bos kisimda makina calistgi sure boyunca toz hazne icinde ucusur filtreyi tikar.
    3. İgrenc derecede koku yapar.
    4. Temizligi zordur
    Bayan olarak
    Hic tawsiye etmemm...
  • nilfix extreme eco

    uygun filtre alanının 3700 cm2 olması önemli artısı..
    hepa 14 filtre önemli artısı...



    sulu sistemler kandırmacadan ibaretttir nedenlerini uzun uzun anlattım..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrtxpp

    nilfix extreme eco

    uygun filtre alanının 3700 cm2 olması önemli artısı..
    hepa 14 filtre önemli artısı...



    sulu sistemler kandırmacadan ibaretttir nedenlerini uzun uzun anlattım..

    +1
  • takip ilerisi için
  • bugün 2012 model koltuk dövücülü, satıcının aura cleanmax ın son modeli dediği makineyi 6*275 taksitte toplam 1650 tl ye aldım. yorumları daha sonra yazarım...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onselder

    bugün 2012 model koltuk dövücülü, satıcının aura cleanmax ın son modeli dediği makineyi 6*275 taksitte toplam 1650 tl ye aldım. yorumları daha sonra yazarım...

    Anlamadığım ben de dün fiyat hakkında bilgi aldım son modelin 2000 küsür olduğunu öğrendim sen nasıl 1650 ye aldın hemde taksitle Ve üzerinden 2 gün geçtiğine göre nasıl memnunmusunuz?
  • İhlas temizlik robotunu yaklaşık 5 yıl kullandım (ev temziliğini ben de yaptığımdan "kullandım"ı gerçek manasında yazdım). Temizliği güzel, kullanımı göreceli olarak daha rahat bir cihaz. Ancak bir kere servise gitmeye görsün, servistekilerle çok haşir neşir olursunuz. Yani bir kullanım süresi var, sonra çok arıza veriyor, servis elemanları sorunları üstün körü gideriyor vs. vs.
    Derken canınıza tak ediyor, yeni bir cihaz aramaya başlıyorsunuz.
    Thomas temizlik robotunu da alalı yaklaşık 4-5 yıl olmuştur. Onun da temizliğine laf yok, çekiş gücü güzel, temizliği iyi. Ancak cihazın temizliği insanı çileden çıkarır. 2 odayı süpürüyorsun sonra cihazı temizliyorsun; salonu süpürüyorsun cihazı temizliyorsun; mutfağı koridoru süpürüyorsun cihazı temizliyorsun. Cihazın temizliği de, başlıbaşına bir temizlik olayı, filtrelerin temizlenmesi bir hayli uğraştırıcı.
    Sonra ben mi böyle kullanıyorum yoksa bütün kullanıcılar mı aynı dertten muzdarip bilemiyorum. Yaklaşık 6 ayda bir yeni filtre alıyorum. Filtre takımı 3'lü var; 5'li var. Fiyat 60-70 TL Civarı (5'lisi sanırım).
    Yeni bir makine alacak olsam Thomas kesinlikle almam; ihlas belki.
  • 3 sene öncede gelip tanıtım yapmışlardı ve bu kadar para etmez diye eşime aldırmamıştım. Dün akşam tekrar 2012 model alet ile eşim daha fazla ısrarlara dayanamadığı için tanıtıma gelindi. Ben hiç gerek yok tanıtıma makina güzel iyi hoş ancak fiyatı pahalı , verin bunu 500 e alayım dedim. 1 saat tanıtımdan sonra eşim ikna oldu ve bana baskı başladı, tartışma büyümeden arkadaş sağolsun 1 akşam evde bıraktı ve gitti. Bir gece tekrar araştırma filan derken ertesi gün eşimle tanıtıcı olmadan inceleme fırsatı bulduk. Makinenin parçaları oldukça kaliteli ve kolay kolay kırılma gevşeme olmayacak gibi. Biraz sesli çalışıyor ama buna 2000 vereceğime her sene 200 liralık Arnica alır atarım diyip aldığım hydra plus ın yanında fısıltı gibi kalıyor ama genede bir parça daha sessiz olması lazım. Döner başlık döve döve veya fırçayı vura vura tozu havaya kaldırıyor ve süpürgede içine çekiyor mantık bu. Döner alet başarılı tamam ama fiyatı bu kadar etkilememesi lazım. Normal başlık ile Arnicadan 1 gram fazla çekmiyor herkese net söyleyeyim. boru ucu çekişi 2000 liralık aletten beklenenden çok düşük. ucundayken bile halıyı tutup havaya kaldırmıyor. mükemmel çekim bekleyenler hiç heveslenmesin. Tanıtım elemanı da kabul ediyor, mühim olan kırıntıları toplaması değil dibindekileri çekmesi filan.. 2000 verip aldığın alet 100 liralık aletin boru ucu çekişi ile aynı olacak, hava temizlemeyiş, vakummuş, parfümmüş, seperatörmüş,... ne olursa olsun mantıklı değil. git koku cihazı al, git hava temizliyici al, vakumu tüm süpürgeler yapar..
    Tekrar edeyim, alet kaliteli gözüküyor, dövücüleri ile iyi temizlik yapıyor gibi, ancak 2000 tl etmeeez. Bunu söylediğinizde tek savunma rainbow 3000 eur. O da aynı pazarlama tekniği ile satılan bir alet. Bu teknik beni korkutuyor, güven vermiyor. 500 liralık aleti sırf pazarlamacı arkadaşların mahareti ile 2000'e satmaya çalışıyorlar. Satıyorlarsa bu onların mahareti ürünün değil. Tanıtımcı arkadaşlara hiç sözüm yok ekmek parası için uğraşıyorlar ancak %10 ile 500 lük aleti 2000 e vermek, olmuyor.

    Birde özellikle tüm kutuyu, içinden çıkan parçaları heryeri inceledim, gelen arkadaşa sordum ve cevap yok. Yukarıda anlattığım herşeyi geçtim sırf eşim istiyor diye alabilirdim ancak şimdi söyleyeceğim şey nedeniyle almadım almamda. Hiçbir yerde Türk malı, Türkiyede üretilmiştir, yada çin veya tayvan veya her nereyse, bu tip bir ibare yok. Sadece imalatçı İhlas yazıyor, başka yukarıda dediğim gibi bir ibare kutuda orda burda göremedim. varsa lütfen arkadaşlar resim koysunlar. Evdeki modemden, ütüden şişme yatağa kadar herşeyin kutusunda, aletin üzerindeki etikette, bir yerde mutlaka türk çin neyse ne malı olduğu veya üretildiği yer yazıyor. nasıl olurda bunda yok anlayamadım. bu işte bir iş mi var, ben mi göremiyorum???

    Velhasıl almamaya karar verdiğimizi söylediğimde arkadaşın pek de hoş olmayan sözleri ( tabi herkesin temizlik anlayışı filan, yani resmen pis dedi ) nedeniyle arıza çıkartmasamda bir daha bu tip satıcıları eve sokmamaya karar verdim. Son kararım alet fena değil ancak 500, karımın hatırına 750 veririm , 2000 asla..
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.