Şimdi Ara

İHLAS AURA CLEANMAX VE DİGER SAGLIK ROBOTLARI HAKINDA GÖRÜŞLERİNİZ ACİİİİLLL GEREKLİ!!! (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
592
Cevap
5
Favori
462.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • www.lura.lt Libelle'nin özelliklerine buradan bakabilirsiniz.Aynı ürün Litvanya'da da satılıyor.Araştırırken tesadüfen buldum.Bir de kısa video var.
  • Arkadaşlar aura cleanmax markalı temizlik robotumuz hakkında yapılan olumsuz yorumların hepsine katılmıyorum robotumuzun çok kaliteli ve aynı kalitede satılan temizlik robotlarına göre daha ucuz olduğuna inanıyorum ve bütün yazılan olumsuz yazılara rağmen güvenerek ve isteyerek satmaya devam ediyorum.İzmir ve çevresinde oturupta temizlik robotu sahip olmak isteyenler için numaram 0506 291 94 82
  • Güncel fiyatı nedir. Bizde var ilk çıktığında almıştık memnunuz fiyatına göre akrabalarımda almak istemekte. Satıcı arkadaşlar bana pm atarsa sevinirim.
  • bence ihlas robota o kadar para vermeye gerek yok.
    bir sürü aparatı var sonuçta işi süpürme. endede ihlas robot var geçenlerde arızalandı. tamire gönderdim 165 tl. masraf varmış.
    bende tamir ettirmedim. 193 TL. 12 ay taksitlewww.hızlıal.com dan arnica bora aldım çok memnunum.
    sorarsanız ihlas robıt aldığımdan beri 1 kere halı yıkadık.
    allama pullama bir sürü gereksiz ayrıntı. parası çok olana bir şey diyemem.
  • yorumların hepsını okudum bende biraz aarastırmaya karar verdım ..
    izninizle arastırmalarımı sızınle paylasmak ısterım...
    temizlik robotu .sulu sıstem supurgeler.. toz torbalı supurgeler.. ve kuru sıstem supurgeler..
    hangıssı ve hangı marka daha ıyı ve hangısı daha kullanıslı ayrıntılı olarak ogrendım..
    oncelıkle toz torbalı supurgelerın ve kuru sıstem supurgelerın hava gırıs .fılıtre ve hava cıkıs sıstemlerıne bakacak olursak ..
    ne kadar kuvvetlı cekeerse ceksın yada ne kadar guclu emıs gucu olursa olsun bu sadece temızlık yapmak olmadıgı kannatıne vardım..
    cunku sadece gırıs degıl temızlık ıcın cıkısda cok onemlı bır konu..
    nedenı:bu tur supurgeler yada temızlık aracları fılıtre sıstemı ıle calıstıkları ıcın ve ıcerısıne aldıkları bu guclu hava akımını dısarı cıkarmak zorunda oldukları ıcın
    fılıtrelerın sadece bellı bır mıktar gorev yaptıklarını ayrıca cok kısa bır zamanda yapması gereken gorevın sadece %10 kadar dusurduklerını anlamıs bulunuyorum..
    yanı bu durumda yaaa o fılıtreler cok kısa zamanda degısıp cok kısa bır temızlık yapılarak kullanılacak yada benım gorusumce hıc kullanmayacaksın..

    Sulu sıstem supurgelerde ıse vakumlama dırek suyun ıcerısıne havayı malesef tam olarak gommee ıslemı yapamıyor oda fılıtrelı klasık supurgeler gıb sadece kaba pıslıgı alabılıyor..

    ve bu tur kaullanımlarda daha tehlıkelı bır durum ortaya cıkıyor kı malesef o ınce toz ve ıcerısınde olan akarla mıteler dıye adlandırılan zararlı bakterılerın uzunca bır sure havada kalmasını ve bunları dırek olarak cıgerlerımıze kabul etmemızı saglıyor..


    BURADAN SU DUSUNCE CIKIYOR ELEKTIRIK SUPURGELERI KESINLIKLE KULLANILABILECEK BIR URUN DEGILDIR..

    bunun sonucunda bu benı dıger alternatıf urunlere yonelmemı sagladılar..

    evet temızlık robotları. nedır ne ıse yararlar..

    yaklasık olarak bu ıslerı yapan 5 cıhazı yakından ızleme ve arastırma yapma kararı aldım..

    cok guclu emıs gucu olan bu sıstemlerın en guzel ozellıgı ıse supurge dedgımız zararlı urunlere gore ınanılmaaz bır hava emıs gucu olmasına ragmen dısarı ınce toz(gozle goremedıklerımız) vermemesıdır..
    Bu tur sıtemler havayı dırek suya gomerek suyu fılıtre olarak kullanıyor..
    ayrıca hava ve suyu ayrıstırma ozellıgıne sahıp motor haznesınde ozel (speretor) dedıgımız parca ıle ozellıkle ınce tozların da dahıl olmak uzere suda kalmasını ve ayrıca fılıtre gıbı ılk kullanımda tıkanma ozellıgının olmaması cıkısında sıfır kırlı hava olarak tertemız bır havayı dısarı verebılmesı mukkemmel sonuc olarak nıtelendırıyor..

    markalara gelırsek :
    bu ısın aga babası :raınbow amaaaa...
    malesef arkadaslarımızın dedıgı gıbı pıyasadakı degerı ınanılmaz fıyatlarda 5 bın tl arasında degısebılıyor..
    normal bır aaılenın yada ust gelırlı Bır aılenın dahı bunu alıp sadece supurge gıbı dusunmesı ve kullanması akla ve mantıgada dogru gelmez kı ben zaten almam
    ama suda varkı kesınlıkle bu adamlkar bu aletı gercekten cok saglam ve gercekten ısının ehlı bır sey yapması ıcın cıkarmıslar..

    ıkıncı en ıyı marka : cleanmax
    pıyasada raınbow ıle karsılastırıldıgında 1700 tl cıvarında gıdıyor

    farkını arastırdım : calısma sıstemı ıyı sankı raınbowdan kopya edılmıs bır sıstem gıbı aynı gorevlerı yapabılıyor..
    bızımkıler bu ısı bıraz daha ılerı goturmusler govde ve seffaf su haznesını polıper gıbı kırılmaz bır markadan yapmıslar ve ozellıkle hortum sıstemı son cıkan durumunda ıse harıka bır sekılde dızayn ve saglamlık katmıslar..
    bunun yanında uzaktan kumandalı otomatık ve 5 devırlı sıstemı ıse dahada sık bır kullanım sunmuslar..

    dıger markaları da test ettım (OLUMSUZKLUK TESKIL ETMEMESI ACISINDAN ISIM VERMIYECEGIM )ancak bundan daha sonrakı markalar sadece calısma prensıbı bunlar gıbı olmasına ragmen hammaddesınde kullandıkları malzemeler
    malesef cok zayıf ve fıyat acısından cok az bır fıyat farkı ıle satılmaktadır ve kullanım surelerı bu ıkı marka ıle kıyaslandıgında.
    sadece en fazla 1 yıl sonra dagılmaya baslıyorlar..


    Tabıkı bunun yanında servıs hızmetlerı ve yedek parca hızmetlerınıde arastırmak gerekıyor..
    bu ıkı markanın teknık garantı ve servıs hızmetlerı guclu dıgerlerı ıse sadece satısda kalıyor
    Burada dıger markaları kotulemek amacı ıle degıl bu yazdıklarım (belkı yetısemıyorlar belkıde ıyı bır organızasyon yapamadıklarından olabılır)
    Arkadaslar son soz olarak sunu demek ıstıyorum ..
    eger gercekten temızlık dersek KESINLIKLE TEMIZLIK ROBOTU

    VE GUCUN YETIYORSA RAINBOW YETMIYORSA CLEANMAX DERIM..

    (YAZILARIMDA IMLA HATALARI OLABILIR ACELE BIR SEKILDE GECE 2.5 GIBI YAZDIM KUSURMA BAKMAYINIZ LUTFEN) DAHA AYRINTILI YAZMAK ISTERDIM TABIKI :)




  • 2006 yılında aldık. Yıkma fonkisyonu elektronik olduğu için çok zor su vermesi ve kesmesi zaman alıyor. Su haznesini doldur ve boşalt ve temizlik uzun iş, hergün kullanılacak bir makine değil. Bu makinenizden varsa mutlaka günlük temizlik için kolay bir makineniz olmalı ama mutlaka hepa filtresi olsun.

    Suya alması falan iyi ama şu zaman bir çok suya alan makine olduğu için tonla para vermeye gerek yok. Bizde 2500 watt fakir halı yıkama makinesi var ve 10 senelik hemen hemen yemin ediyorum çekim gücü kat ve kat iyi. Kullanımıda kolay süpür ve bırak kenarı. Onun dışında bide black and decker 12v el süpürgesi var günlük ufak temizlik için. İkiside çok rahat yetiyor. İhlası kutusuna kaldırdık duruyor öyle açmaya kullanmaya üşeniyoruz vallaha.

    Amacım marka kötülemek değil yanlış anlaşılmasın ama biraz hantal bir makine. Aradan 4 sene geçti şu anda ne durumdadır bu makineler bilmiyorum belki kendileirni yenilemişlerdir ama bizdeki makine gerçekten çok hantal kullanması zor.




  • Astım ve alerji hastalarının , temizlik konusunda titiz davrananların mutlaka görmesi gereken bir temizlik sistemi var. İsmi veya fiyatı şu aşamada çok önemli değil. O yüzden yazmıyorum. Ancak gördüğünüz zaman anlayabilirsiniz. Görmeden başka bir makine alırsanız çok yazık olur. Çünkü hakikaten çok farklı bir teknolojiye sahip.Elektrik tüketimi de çok düşük. Yani watt ne kadar yüksekse o kadar iyi çeker diye bir inanış var ve yanlış. Mutlaka görmelisiniz.Çok şaşıracaksınız. Lütfen görmek için randevu alın. Sadece İstanbul: 538 331 33 87
  • bende aldım çok memnunuz. olumusuz yorumlara aldanmayın. tavsiye ederim.
  • Bir yıldır aura cleanmax kullanıyorum. Alerjik astım hastasıyım ve iğnelerle, haplarla tedavi görüyorum. Bu robotu kullanmadan önce boğazımdan kan gelecek kadar kaşıntı ve öksürük oluyodu, bi senedirse binde bir burnum kaşınıyo o kadar. Çünkü haftada sadece bir kez temizlik yapıyorum. Torbalı süpürgelerle temizlik yaparken sürekli bi öksürme ve kaşıntı durumu olurdu, bu makinede asla olmuyor. Miteları nası hapsettiğini buradan anladım zaten. En önemlisi de bu akarları suya çektikten sonra özel bi sistemi sayesinde öldürebilmesi. Makinede kötü koku oluşması kaçınılmaz bi gerçek. Bunun için bir sefer bile boşaltmayı unutmayacaksınız. Ben unuttum, resmen içeriye kötü koku yayıldı. Bu aşamada bi müddet açık havada, çalışır durumda makineyi bekletmek geldi aklıma; işe de yaradı. Filtresini 2-3 ayda bir temizlemek yeterli. Ömür boyu değiştirmeden kullanabilirsiniz. Tek memnun kalmadığım yanı, makine gerçekten çok hantal ama sadece kaldırırken; süpürürken kendi kendine gidiyo zaten, yormuyo kişiyi. Oldukça da sesli çalışıyo. Elektriği az yaktığına şahidim, buradan tolere ediyor benim için eksi yanlarını.
    Yorumlarınızı okudum arkadaşlar. Aklıma şöyle bi soru takıldı. 1500-2000 TL bi elektrik süpürgesi için verilir mi deniyo. Bi buzdolabı, ankastre fırın, davlumbaz, klima için veriliyo da sağlığımız için 1. kural olan temizliğin sağlanmasında neden abartı bulunuyo?
    Hem hızlı emiş gücü, hem halı yıkama, hem bulunduğu ortamın havasını hijyenik bi duruma sokma gibi özellikleri sayesinde ben herkese bu robotu tavsiye ediyorum. Umarım memnuniyetimi bozacak bi durumla karşılaşmam; öyle olursa hemen gelip buradan paylaşırım. Bu arada ürünün garantisi 5 yıl; parçaları da yurtiçinden temin edilebildiği için çok ucuz olur diye düşünmekteyim. İnşallah hiçbi yerini yenilemek durumunda kalmam ve parça fiyatlarını hiç öğrenmem :)




  • Merhaba arkadaşlar biz aura cleanmax bir temizlik robotu almıştık. annemin toza karşı alerjisi var bu yüzden.bu makineyi almadan once annem supurge yapamazdı.şimdi ise çok rahat supuruyor ve cok memnunuz.tabi diğer makineleri kullanmadığımız için karşılaştırma yapamayacağım(yalnız torbalılar bir zaman kullanmıştık ona göre 1 milyon kat daha iyi) 3 yıldırda sorunsuz kullanıyorduk. fakat şimdi halı dövücü halı üzerinde 1 2 defa ileri geri yaptığımızda kendiliğinden duruyor. acaba sorun neyden kaynaklı olduğunu bilen var mı?. bide aldığımızda istanbulda oturuyorduk. şimdi mersine taşındık. mersinde servis var mı ?
  • arkadaşlar servise götürdüm. çok iyi karşıladılar. sorunun tetikten kaynaklandığını söylediler. tetikten bir parça değiştirdiler 5 tl. inanamadım... şu an makinadan çok memnunuz...
  • öncelikle şunu söyleyebilirim.aura clean max sağlık ve temizlik açısından bulunmaz bir üründür. fiyat konusunda pahalı olduğundan bahseden arkadaşlar var onlara sormak istıyorum özelliklee neye göre pahalı...çoluğunun çocuğunun ve ailesinn sağlığından daha mı önemli.havayı arıtıyo ve bu sayede astım bronşit nefes darlığı ve toz alerjisi gibi rahatsızlıkları ortadan kaldırıyo.temizlik konusuna gelince kullanan arkadaşlar bilir sulu bi sistemdr ve tek bi tozun kaçma olasılığı yok koltuk ve halılardakı tozları emip içine hapseder ve temizlk bittiğinde lavaboya dökerken resmen çamur döküosunuz...evet arkadaşlar birebir kullanıcısıyım oldukça memnunum sağlığım için 1500 tl hiç bişey.....bayanlar yıllardr evde temizlik yapar yorulur masraf eder ve gerıde baktıgımız zamn toz yıne var ve yıne kirli havayı soluyoruz bunlardan kurtulmann yolu bir....kullanımı zor dıyenler olmuş hayr değil sadece aparatı çok olduğu için zor görünüyo..arkadaşlar neticede basit bi süpürge değil yedi sekiz makına birleşimi bir robot bu bırakalımda o kadar olsun...




  • beyfendi siz bence bu kanaldan acilen çıkın saçmalyıp meşgul etmekten başka bişe yapmıosunuzzzz.....
  • Bu bölümde görüş bildiren arkadaşların mesaj sayılarına bakıldığında sanki ihlas firmasının satış elamanı gibi cevap yazmışlar gibi görünüyor.
  • Bu sitede bu süpürgenin Alman malı olduğu yazıyor. Acaba doğru mu? Bir de kullananlardan öğrenmek lazım.

    http://roboclean.pl/
  • dün akşam evimde tanıtımı yapıldı aslında oldukça etkilenip almayıda düşündüm biraz aratırma yapayım deyip buraya göz attım şimdi almadığıma memnunm arkadaşlarımın isimlerini verdiğim için pişmanım hala çekiş gücünün kaç watt olduğunu okadar satıcı ve müdür olduğunu idda eden kişi arasından biri bile yanıtlayamamış bu nekadar ezberci ve seviyesisz kişilerin görev aldığını gösteriyor yazık firmanın hali içler acısı üzüldüm! buarada ben söyleeyeyim emiş gücünü o çok bilen elemanlar yalanlasın sade ve sadece 150 watt emiş gücü var benim philips home hero hepa filtreli 300 tl lik süpürgemin gücü tam 400 watt.
  • ihlas aura cleanmax temizlik robotu şuanda son cıkan plus modeliyle diyer aynı fonksinel rakiplerinde daha üstün bir hala gelmiştir rainbow markalı üründen daha uygun fiyatının olmasının sebebi makinanın bir kaç parçası hariç tüm foksion ve parçalrı beylikdüzündeki fabrikada üretilmesinden dir diyer ürün ün direkt dışardan gelmesi sebebi ile gümrük masrafının da ürünün üstüne ilave edilmesindendir İHLAS CLEANMAX ROBOT ALMAK YADA TANITIM GÖRMEK İSTEYEN ARKADAŞLARA YARDIMCI OLABİLİRİM . İLETİŞİM İÇİN NUMARAM tel:0 537 427 1726
  • bu ürünü robot haline getiren hangi özelliğidir ve neden emiş gücünü satış temsilcileri veya müdürleri bilmemektedir? fiyatı sadece reinbow a göre ucuz peki 1900 tl edecek hangi özellikleri var sonuçta bir elektrikli süpürge değilmi
  • Vallaha pahalı yapan malzemesi ve şoşartılması. Bunun dışında robot olacak çokta bir özelliği yok. Sanırım dijital göstergeli falan diye abartılıyor. Yukarıda da yazdım halı yıkama fonksiyonu tam bir faciya. Amacım marka kötülemek değil ama F/P ürünü değil daha uygun fiyatlı olsa düşünülebilir rekabet de edebilir ama bunun dışında evlere gelip iki ışık numarası milleti kandırmaktan başka bişey değil.

    Bende yukarıda yazdım alıyorsunuz, halınızı temizleyin 3 ay sonrada yıkama fonkisyonunu gösterecez diyorlar. Ne gelen var ne giden bunu geçtim ilk tanıtımda yıkama fonkisyonunu göstermiş olsalar zaten millet o zorluğu gördüğünde almaktan vaz geçer yada biraz daha oturur düşünürler. Kuru kullanacaksanız iyi ama şu anda piyasada çok daha kaliteli ve suya tozu hapseden hatta daha kaliteli filtrelendirme sistemleri olan makineleride göz önüne alırsak bu fiyat çok fazla.

    2400 watt lık fakir var bizde toz torbalı diye ve ozamanlar sulu makine piyasada yok diye gittik bunu aldık ama pişmanız. Kullanımı zor zahmetli açıkcası, makineyi sök suyu doldur makineyi tekrar topla sonra suyu içined unutma kokuyor vs vs. Şimdi yeni sistemlerin çoğu sürahi tipli ve hiç uğraştırmıyor. Acaba yenisi nasıl bakmak lazım görmedim hiç. Kutusuna kaldırdık duruyor öyle köşede eski makinemizi kullanıyoruz.

    O kaç senelik alman malı FAKIR halı yıkama makinesi bizdeki ihlas'a göre 10 kat daha güçlü diyebirim, diyebilirim değil bariz derecede güçlü.

    Yani elbette satış için süslü püslü laflar kullanır satıcılar hep, allar pullar malını hiç kötülemez ama birazda insaflı olmalı satıcı. Satış kanallarındaki gibi çakma ve içinde daha 3g bile bulunmayan gprs var diye öve öve bitirilmeyen çakma çin malı telefonlarını satmaya çalışan satıcılar gibi davranılmamalı. İhlas'ın hiç değilse bir adı sanı var böyle şoşartarak insanlara satılıyor ve çoğu kişi bu paraya bunu mu aldım diyiyor. O yüzden daha F/P (fiyat performans) ağırlıklı satış yapılmalı ve rekabet edilmeli.

    Ayrıca bizim zamanımızda ev ev dolaşıp satabilmek için bin bir takla atan ve sattıkları mal üzerinden prim kazanan satıcılar vardı. Halen devam etmektemi acaba bu satış usülü. Bizede en büyük kazığı tanıdığımız atmıştı vallaha.




  • hepsi fasa fiso zamanında alırken baya küfrettiğimiz (1992 de 3000$ olan) Rainbow dan kralını görmedim açıkçası. 120watt ama mükemmel bir alet diğerleri gibi garantisibitince çöpe atılan wattıyla övünmeyen tek marka. hala da canavar gibi çalışır ilkgünkü gibi. R2D2 mübarek
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.